Blandet Opskrifter

Hokkaido suppe & sprøde fritter

Det er ved at være et par dage siden, at jeg købte det her lille hokkaido græskar. Jeg købte det […]

november 2016

Sarah Posin

Det er ved at være et par dage siden, at jeg købte det her lille hokkaido græskar. Jeg købte det i Føtex, men de fleste supermarkeder forhandler også Hokkaido græskar. Det var planen at jeg ville lave en lækker spicy hokkaido suppe, som jeg gjorde sidste år (se opskriften her) –  men jeg skiftede mening og ville prøve de såkaldte hokkaido-fritter.. Græskar/chili suppe med græskarkerner, creme fraise og fritter. Suppen er en snyde suppe.. eller det vil sige, den nemme fra frysedisken  Men lækker var den og super nemt, når man ikke orker det helt store kokkeshow.

untitled-2

Der er en del af jer som har efterspurgt opskriften, efter jeg postede billedet på min instagram – men ja! Det er en fucking snydesuppe på frost beklager! Hvis du gerne vil lave en græskar suppe fra bunden, så kan du finde min tidligere opskrift >>her og den er altså super simpel og virkelig lækker! (host host! bedre end den her suppe fra frost)

15032775_1794091237515655_3242403066962586016_n

untitled-1

Nå… nu til fritterne! De er virkelig gode og bestemt ikke sidste gang jeg laver dem! Jeg bagte dem egentlig bare i ovnen på 200 grader i ca. 15 min. med lidt olivenolie, salt og krydderier på.

Næste gang jeg skal lave dem, vil jeg lige huske at rode lidt rundt i dem, så de får lidt på begge sider (blot et lille tip, hvis du skal lave dem) Så bliver de nemlig sprøde på begge sider. 

Kender du andre sjove opskrifter man skal prøve, nu hvor det jo boomer med hokkaido græskar i butikkerne? 

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.