Blandet Skønhed

Hudprodukter du kan spise..?

Affiliate | For nyligt blev jeg præsenteret for de her tre produkter fra Ecooking og gik i krig med dem, med det […]

oktober 2017

Sarah Posin

Affiliate | For nyligt blev jeg præsenteret for de her tre produkter fra Ecooking og gik i krig med dem, med det samme de kom ind af døren. Tjek lige de her små fine sølvkapsler – dem blev jeg simpelthen nødt til at prøve! Har før studset over dem og undret mig over hva’ i al verden de var til for?

Her til aftes prøvede jeg ‘Peel masken‘ og hold nu op hvor kan man mærke at huden begynder at arbejde! Jeg elsker virkelig produkter hvor man kan se og mærke at de reelt har en virkning og det må man sige at masken her har. Straks jeg påførte den, begyndte det at prikke i huden og mit ansigt blev en  smule varmt og rødt. Jeg lod masken side 5 minutter efter anvisning, da den er ret krads i det!

| E-Vitamin Serum | Peel maskenStram op serum kapsler |

Jeg er ikke den største ekspert indenfor hudplejeprodukter, så de fleste ville nok mene at man burde bruge en dagcreme efter masken her – Ecooking laver også dag og natcreme, men jeg er faktisk blevet ret vild med deres serum (E-Vitamin Serum). Den suger sig hurtigt ind i huden og jeg kan straks påføre min daglige makeup, uden at huden fedter. Jeg kan ikke huske hvornår min hud sidst har været så fin og blød, som den er lige nu  ELSKER DET!

Udover at jeg kan mærke at produkterne har en effekt, så tiltaler det mig også ret meget, at de er dansk produceret, rene økologiske råvarer, ingen farvestoffer eller parabener og ved i hvad det sjoveste er? De fleste af produkterne vil du faktisk være i stand til at spise, da de er så rene og naturlige! 

Nu håber jeg ikke min mor følger med her på bloggen, men jeg tror allerede jeg har fundet hendes julegave!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.