Stil og Inspiration

Til nissebal i Hunkemöller-land…

I sidste uge var jeg en lille smuttur i det Hollandske, sammen med Hunkemöller og de andre ambassadører fra de […]

december 2016

Sarah Posin

I sidste uge var jeg en lille smuttur i det Hollandske, sammen med Hunkemöller og de andre ambassadører fra de andre lande. Nogle af jer har måske fulgt lidt med på de sociale medier eller min snapchat, hvor jeg fik opdateret lidt fra eventet – men tænker jeg alligevel vil dele lidt fra dagen her på bloggen…

Som professionel blogger, bliver man ofte inviteret til diverse arrangementer – store som små. Denne gang stod det på noget af et cozy event med Hunkemöller. Turen gik nemlig til det Hollandske, i hovedstaden Amsterdam. Det er faktisk første gang jeg har været i Amsterdam og desværre fik vi ikke set så meget af byen, men derimod fik vi set en hel del Hunkemöller.

h3

h6

Til eventet blev vi bla. introduceret for Hunkemöller’s swimwear kollektion for 2017. Desværre er kollektionen stadig hemmelig, så den må jeg lige vente lidt endnu, med at løfte sløret for. Udover bikinisnak, lavede vi jo det her hyggelige fotoshoot med tøj fra deresCosy kollektion. Har i forresten set alle de hyggelige sæt man kan få her til jul..?

Cecilie Lange og jeg var ret glad for de her store oversize bluser med øre på hætten.

h9

blog_xmasambassadors_06

Her er et af de færdige billeder fra shootet. Jeg fandt det på Hunkemöller’s hjemmeside forleden, så jeg glæder mig meget til at se nogle af de andre billeder fra dagen.


Cecilie’s outfit: Kanin fleece bluse, ternet pyamasbukser, hyggesokker 

Mit outfit: Hvid bamse bluse med øre, fleece leggings, bamsestøvler


Jeg er ret vild med det her Cosy tøj og ville ønske jeg kunne have det på hele dagen hehe. Har smidt linksene til vores outfit ovenover – hvis du tilfældigvis lige står og mangler lidt hyggetøj her til julen.

Hvilke hyggesæt synes du bedst om..? Du kan finde hele cosy collektion her

sarah posin - signature

Affiliate 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.