Stil og Inspiration

Hunkemöller event & privat fitting!

Som nogen af jer måske kunne se på min snapchat eller instagram story, så var jeg i sidste uge til […]

oktober 2016

Sarah Posin

Som nogen af jer måske kunne se på min snapchat eller instagram story, så var jeg i sidste uge til et super flot event hos Hunkemöller – med privat fitting og fremvisning af deres nye kollektion med modellen Doutzen. Tænker jeg lige vil dele lidt flotte billeder fra aftenen – Har i set nogle af de smukke ting?

hunk5

hunk6

Onsdag aften besøgte fire andre blogger-piger og jeg, Hunkemöller i Frederiksberg centeret. Her stod den på fremvisning af deres nye kollektion og en privat fitting, så vi netop kunne finde vores helt egen sexy shape. Jeg har egentlig altid købt trusser fra Hunkemöller, fordi jeg netop synes at de formår at lave det både sexet, ungt og behageligt på samme tid og så er jeg bare kæmpe fan af deres mix and match trusser som kun koster 260 kr. for 7 stk. (og så kan man selv vælge de flotteste  )

Til eventet her fik jeg hjælp til at finde min bh størrelse, så jeg fremadrettet kan bestille på nettet uden at nødvendigvis at skulle prøve inden. De har fire forskellige modeller og de 2 modeller som passer bedst til min form var Balcony og Demi – det gør det også meget nemmere at ønske sig undertøj af kæresten eller gave, når man på forhånd ved hvilken model der bare sidder lige i skabet! 

hunk3

hunk7

hunk1

Jeg kunne simpelthen købe mig fattig i blonder og små fine trusser og udover det, har de også de lækreste hyggesæt og tilbehør – det var så svært at vælge, men jeg kom da hjem med to nye fund! ☺ Sports bh’en som i kan se hér (typisk hehe) – de fås forresten i vildt mange flotte farver og modeller og så er der lidt støtte og push up til dem af os som godt kan li’ det. Udover det sædvanlige sportstøj, så fik jeg en fin og meget dekorativ blonde bh, med stropper henover brystet – Glæder mig til at vise jer det hele in action!

Hvilke favoritter, har du selv fra Hunkemöller?

sarah posin - signature

Reklame, affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.