Træning Træningsprogrammer Træningstips

Hurtig træning på ferien

Træner du når du er på ferie? Jeg kan personligt godt lige at holde mig lidt igang, selvom jeg er […]

april 2015

Sarah Posin

Træner du når du er på ferie? Jeg kan personligt godt lige at holde mig lidt igang, selvom jeg er på ferie. Til dagligt styrketræner jeg i fitness, hvor det godt kan tage op til 1,5 time om dagen. På min ferie gider jeg ikke bruge flere timer i fitness, så jeg laver for det meste nogle hurtige og effektive workout’s. 

Her er min workout fra i dag 🙂

10 runder af:

  • 10 armbøjninger
  • 10 air squats
  • 10 sit-ups

På den her måde, får man hurtigt pulsen op og sved på banden, samtidig med at man får lidt styrke ind over. 10 runder, hvor man giver den fuld skrue og så kan resten af dagen nydes, med god samvittighed 😛 og så behøver man endda ikke et fitness center eller alle mulige fancy maskiner!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.