Kosttilskud

Kosttilskud – Her er mine mest brugte?

Hvilke kosttilskud skal man tage, hvilke er nødvendige og hvad gør de forskellige? Her er mine mest brugte kosttilskud..Til morgen får […]

juni 2015

Sarah Posin

Hvilke kosttilskud skal man tage, hvilke er nødvendige og hvad gør de forskellige? Her er mine mest brugte kosttilskud..Til morgen får jeg kosttilskud som Omega 3, D Vitamin og Super 8. Jeg får b.la også proteinpulver som en del af min morgenmad. Du kan læse mere i mit tidligere indlæg “Morgenmad – det bedste måltid” og læs mere om hvorfor netop det er så vigtigt at spise morgenmad. 11257896_1600811670176947_708666105683041819_nHer er mine mest brugte kosttilskud. De indgår altid som en del af mine kosttilskud. Jeg supplere sommetider op med andre tilskud, som b.la CLA under min diæt.kost

..Men hvad gør de:

Omega 3 Olien er super godt for både vores led, syn, hjerne og hjerte, samt vores hud og hår.

3 til morgenmaden 

D Vitamin D Vitamin er en vigtig vitamin for os danskere, det styrker vores immunforsvar, styrker vores knogler, tænder og muskler

1 til morgenmaden. 

Super 8 – Et sjovt og lidt anderledes kosttilskud. Det indholder mælkesyrebakterier, som bidrager til at holde vores tarmflora sund og stabil.

1 til morgenmaden. 

Mineral – Er en blanding af zink og magnesium. Jeg får både Mineral efter træning og inden sengetid. Grunde til det er, at zink og magnesium har en beroligende effekt på kroppen og er rigtig godt for kroppens restitution. Jeg kan tydeligt mærke forskel på min søvn når jeg har taget Mineral, da jeg falder i en meget dybere søvn. 🙂

1 efter træning, 3 inden sengetid.10320389_1600538753537572_4556997908962196666_n

Der findes så mange forskellige mærker og varianter på markedet, især Omega3, som b.la også kan købes i supermarkederne. Når jeg skal fodre min krop med kosttilskud, kan jeg godt lide at jeg giver min krop den bedste kvalitet. Jeg køber alle mine daglige kosttilskud fra Purepharma, da jeg ved at alle deres produkter er rene, god kvalitet og så har de fået hele 5 stjerner! 😛

11667342_1601127416812039_3332758344920984198_n

Hvad er vigtigt for dig når du vælger dine kosttilskud? og hvilke tilskud er en del af din daglige rutine? 😛

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

 1. Hej Sarah.
  Er der en grund til du tager mere end anbefalet, altså hvad der står på Purepharmas pilleglas?

 2. Hej Sarah
  Var ude i går og bruge en mindre formue på kosttilskud????
  Som Carina skriver undrer jeg mig over du tager dobbelt dosis end anbefalet og er også nysgerrig om der er en grund til dette.

  På forhånd tak

 3. Pas på med at tage dobbelt dosis af kosttilskud. A, d, E og k vitamin er fedt opløselige, og det er dermed muligt at få for megetet af disse vitaminer! En nem huskeregel er at Alle Drenge Elsker Kage ???? Mineraler såsom calcium og magnesium indgår ikke kun i opbygningen af knogler men også nervesystemet og regulering af hjerterytmen, så igen, pas på med at tage meget høje doser!

  Når det er sagt ved jeg jo ikke hvilke doser der er i de pågældende præparater, så jeg kan ikke udtale mig om hvorvidt det er for meget at tage dobbelt dosis

  1. Tak for tippet! Det er altid rart at få flere øjne på 🙂
   Vil give dig helt ret, jeg har lige læst mit indlæg igennem og det er også ved at være et gammelt et. Da jeg var på diæt fik jeg højere dosis af Omega3, men nu hvor jeg får mere igennem min daglige kost har jeg skåret ned til 3 om dagen. Det er godt nok også hvad Purepharma selv anbefaler.

   Tak fordi du lige prikker til mig og holder lidt øje 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.