Blandet

Hvor mange trænings-og hviledage?

Hvor mange dage skal man træne, hvor længe skal der gå imellem og hvorfor er restitution egentlig så vigtig? Min […]

januar 1970

Sarah Posin

Hvor mange dage skal man træne, hvor længe skal der gå imellem og hvorfor er restitution egentlig så vigtig?

Min uge ser typisk sådan ud:

4- 5 træningsdage

2-3 hviledage

 

Jeg styrer selv hvornår på ugen jeg vil tage mine “fridage”,  men ofte ligger  de på de dage hvor jeg har lidt ekstra travlt eller hvis jeg skal et eller andet og træningen derfor bliver en smule presset.

På den her måde er det super rart at man ikke er helt fastlåst på at skulle nå noget, men at jeg bare har en plan over hvad jeg skal nå på ugen. Før i tiden kunne jeg godt have lidt svært ved at finde ro de dage hvor jeg havde hviledage, men kan da sagtens stadig godt tænke ‘shit hvad skal jeg dog få tiden til at gå med’ men det er nu egentlig meget rart, så kan man jo få lavet en masse andre ting som ikke nødvendigvis lige har med træning at gøre. 

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.