Træning Træningsprogrammer

Hvor meget skal man træne for at se resultater?

Får ofte spørgsmålet.. og så sent som igår spurgte min kære mor mig ‘Sarah giver det godt hvis jeg laver […]

januar 2016

Sarah Posin

Får ofte spørgsmålet.. og så sent som igår spurgte min kære mor mig ‘Sarah giver det godt hvis jeg laver cirkeltræning’ og mit svar var ‘JA FOR POKKER! Alt er bedre end ingenting.’ I min verden er der ikke noget der er godt og dårligt, men noget fungere måske bedre for dig end det gør for andre.

 

Er tiden presset? og føler du ikke at du har timevis af tid til træning, så kan du faktisk godt lave en lyn hurtig og effektiv træning på bare 30 minutter. Nogle gode råd du kan tage med hvis du ønsker at opnå resultater med din korte træning.

 

  •  Sørg for at få pulsen godt op
  •  Gi’ den fuld hammer
  • Lav små workout’s hvor både puls og styrke indgår.
  • Afsæt et par dage i ugen, hvor du laver din 30 minutters træning, eller kombiner det med anden træning.

 

Her er et eksempel på en workout..

WOD-Tavle

Workout’en her tager ca. 8-10 minutter. Du kan bruge de her små workouts i mange sammenhænge. Både efter din styrketrænining, men også som en lyn hurtig træning med sved på panden, hvis du f.eks har en morgen hvor tiden er knap.

Er tiden presset, så sammensæt et par workout’s. Du kan evt. lave workout’en som er vist ovenover og afslutte med en du selv laver. Find 3-4 øvelser, hvor både puls og styrke indgår. Så lover jeg at de 30 minutters træning bliver brugt rigtig fornuftigt! 

Du kan få mere inspiration til workout’s i mit tidligere indlæg på woman.dk  

blog-signatur

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.