Træning Træningstips

Hvordan du opnår resultater med din træning

I samarbejde med Easis filmede vi for noget tid siden, en lille “reklame” video, hvor jeg fortæller lidt om hvem […]

august 2018

Sarah Posin

I samarbejde med Easis filmede vi for noget tid siden, en lille “reklame” video, hvor jeg fortæller lidt om hvem jeg er, hvad jeg laver til dagligt, hvordan man kan får de bedste resultater med sin træning og selvfølgelig hvordan jeg selv bruger Easis i min hverdag..

Jeg synes videoen er blevet ret fed og Mads Schmidt, som har filmet og klippet det hele sammen, har virkelig gjort et flot stykke arbejde 🙂

 

Læs også: Hjemmelavet Acai smoothie bowl & sukkerfri crunchy mysli

 

Mads besøgte mig i Århus, i min lille lejlighed, hvor vi sammen tog forbi de steder jeg befinder mig mest i min hverdag – vi var bla forbi Århus Crossfit, Riis skov og i mit lille køkken, hvor jeg viser hvordan jeg selv bruger Easis i mine måltider.

Vi havde et lille kort interview, hvor jeg fortæller lidt om hvordan man får det optimale ud af sin træning og hvordan man opnår flotte resultater. Jeg håber i har lyst til at tage et kig med 🙂

Easis har lavet et par andre ret fede videoer med deres forskellige Ambassadører, som alle træner og spiser på forskellige måder – her fortæller de som jeg også lidt om hvordan de træner og hvordan de selv bruger Easis’s produkter i deres hverdag.

Du kan finde alle videoerne på deres YouTube kanal her.

 

Læs også: Et effektivt træningsprogram med kettlebell (video)

 

Hvis du selv er på udkig efter Easis produkter, så kan du finde deres udvalg af sukkerfrie produkter her:

Hvilke produkter fra Easis bruger du selv? Smid endelig en kommentar i feltet under, hvis du har et godt tip eller noget du selv er specilet glad for 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.