Kosttilskud Træningstips

Hvorfor BCAA under træning?

Får tit spørgsmålet om hva’ pokker det er jeg drikker under min træning 😀 Ved du hvad BCAA er? og […]

juni 2016

Sarah Posin

Får tit spørgsmålet om hva’ pokker det er jeg drikker under min træning 😀 Ved du hvad BCAA er? og hvorfor det er godt at få under træning?

BCAA er aminosyre, som også findes i proteinpulver og fødevarer som f.eks æg og kød. Fordelen ved BCAA er at det er meget koncentreret og så indholder det meget få kalorier 🙂

Mine yndlings BCAA

Jeg er blevet helt vild med Bodylab BCAA – grunden til dette er alle deres lækre smagsvarianter. Og der kommer hele tiden nye til.


 

11168385_1600860183505429_1413296023484094849_n

Hvorfor BCAA under træning?

Når vi træner belaster vi vores muskler og ved at indtage BCAA øger vi vores muskeludholdenhed og undgår derfor at komme i den fase hvor vi nedbryder vores muskelmasse. BCAA er derfor et rigtig godt kosttilskud, hvis du f.eks laver meget cardio og kun ønsker at smide fedt og samtidlig holde på din muskelmasse.

Jeg drikker altid BCAA under min styrketræning, men da jeg lavede meget cardio i forbindelse med konkurrencen, brugte jeg det også under cardio. 🙂

 

BCAA is

Der findes et hav af forskellige muligheder og det er alt efter hvilken smag man lige er til. Du kan både få BCAA i drikkeform, men også i form af piller 🙂 . Jeg bruger selv Bodylab BCAA og er ret vild med deres green apple smag 😛 Jeg får et scoop under min træning og så har jeg næsten altid BCAA is i fryseren, hvis man skulle gå hen og blive lidt lækkersulten. 😉

Du kan se mere hvordan du kan lave dine egne sunde is he

Hvad bruger du selv under din træning? Og hvilken smag kan du anbefale? 😛

Go’ træning derude! // affiliate

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.