Bcaa

Hvorfor BCAA under træning?

Får tit spørgsmålet om hva’ pokker det er jeg drikker under min træning 😀 Ved du hvad BCAA er? og hvorfor det er godt at få under træning?

BCAA er aminosyre, som også findes i proteinpulver og fødevarer som f.eks æg og kød. Fordelen ved BCAA er at det er meget koncentreret og så indholder det meget få kalorier 🙂

Mine yndlings BCAA

Jeg er blevet helt vild med Bodylab BCAA – grunden til dette er alle deres lækre smagsvarianter. Og der kommer hele tiden nye til.


 

11168385_1600860183505429_1413296023484094849_n

Hvorfor BCAA under træning?

Når vi træner belaster vi vores muskler og ved at indtage BCAA øger vi vores muskeludholdenhed og undgår derfor at komme i den fase hvor vi nedbryder vores muskelmasse. BCAA er derfor et rigtig godt kosttilskud, hvis du f.eks laver meget cardio og kun ønsker at smide fedt og samtidlig holde på din muskelmasse.

Jeg drikker altid BCAA under min styrketræning, men da jeg lavede meget cardio i forbindelse med konkurrencen, brugte jeg det også under cardio. 🙂

 

BCAA is

Der findes et hav af forskellige muligheder og det er alt efter hvilken smag man lige er til. Du kan både få BCAA i drikkeform, men også i form af piller 🙂 . Jeg bruger selv Bodylab BCAA og er ret vild med deres green apple smag 😛 Jeg får et scoop under min træning og så har jeg næsten altid BCAA is i fryseren, hvis man skulle gå hen og blive lidt lækkersulten. 😉

Du kan se mere hvordan du kan lave dine egne sunde is he

Hvad bruger du selv under din træning? Og hvilken smag kan du anbefale? 😛

Go’ træning derude! // affiliate

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 20 Comments

 1. Sarah Posin

  Det kan jeg godt forstå Andrea 🙂 – Det er en jungle at finde rundt i alle de kosttilskud!
  Ja det har du helt ret i. BCAA under træning og Protein efter – du kan sagtens tage et scoop BCAA efter også, da BCAA indholder aminosyrer som også er i proteinpulver 🙂

 2. Andrea

  Godt indlæg! Men jeg er stadig ret forvirret.. Synes der findes så mange forskellige slags tilskud man kan tage..
  Men tager du så både BCAA under din træning og så whey protein efter din træning?😁

 3. Sarah Posin

  Det er lidt forskelligt 🙂
  For det mest et scoop under træning.

  Det er ikke altid jeg drikker BCAA, men når jeg gør er det typisk under træning og ellers laver jeg noglegange sodavandsis med BCAA 🙂

 4. Laura

  Hvor meget BCAA indtager du i løbet af en dag? 🙂

 5. Christine

  Nøj hvor blev jeg glad for denne indlæg 😀
  Har to drikke, den ene en Nocco og en Cult, begge Bcaa og havde ingen ide om hvad jeg skulle bruge dem til 🙂
  synes ikke andre artikler uddyber hvornår man kan tage dem.
  Hvis man nu står en dag og har brug for noget sødt og alligevel skal træne, så kan man med fordel drikke sådan en?

 6. Sarah Posin

  Hejsa Cille 🙂

  Oh ha, det tør jeg simpelthen ikke vejlede i. Personligt ville jeg nok ikke tage den i den periode hvor jeg er gravid og hey.. tillykke fro pokker!! 🙂
  Med gensyn til hvordan man bander det, så er det bare en vejledning fra deres side. Jo mindre vand du fylder i, jo kraftigere smager det også 🙂 Det er lidt lige meget, men sådan en shake eller vandflake fyld vil jeg sige, til 1 servering.
  Min favorit er helt klar XTend med æble smag 😛

  Rigtig god fornøjelse Cille og held og lykke med den lille <3

 7. gravid

  Hej ved du om man kan tage BCAA når man er gravid? Og hvilket mærke/blandingsforhold skal man gå efter? Kan se der er nogen der står 2:1:1 på og andre 8:1:1 what to pick up?

  Tak

 8. Khaled

  Hej bruger selv xtend men tænkte på den du holder i hånden ser lille ud den bøtte er det 300 grams bøtten? Og hvorfor fået den ikke i fruit punch

 9. Sarah Posin

  Hej Camilla 🙂
  Mine is beholdere er fra Tiger, men jeg ved at de kan fås helt magen til i IKEA 😉

 10. Camilla

  Hvor er dine “is beholdere” fra? 🙂

 11. Sarah Posin

  Ja det må du simpelthen gøre Fie 😛 det er hammer lækkert!
  Det er også en værre jungle at finde ud af alle de forskellige produkter.

  1. Du kan bruge Bcaa hele dagen. Bcaa er primært et produkt man tager under træning og andre bruger det også efter, som en erstatning for protein shaken. Du tænker sikkert på pre-workout, som er det man kan tage ca. 30 min før sin træning. pre-workout er med til at give energi i træningen, hvor bcaa er mere muskeludholdenhed. 🙂

  2. Jeg har ikke prøvet bcaa piller selv. Men bcaa pulver skal du bare bruge et scoop (1 ske, den som medfølger) Du blander bare den mængde vand i som du bedst kan lide.

  3. Jeg ville personligt selv springe min protein shake over, de dage hvor jeg kun laver cardio og dermed kun supplere med bcaa under cardio.

  4. Du kan drikke bcaa hele dagen 🙂 Fordelen ved det, er at der næsten ingen kcal. er i. Nogle gange hvis jeg har lyst til lidt sødt at drikke, kan jeg godt finde på at lave en bcaa shake, eller også har jeg mine bcaa is i fryseren 😛

  Der findes mange måder at gøre tingene på og jeg tror ikke der er noget rigtigt eller forkert. Der er i hvert fald rigtig mange muligheder med bcaa i pulver og jeg er selv rigtig vild med produktet X-tend, da de laver nogle super lækre smage. 🙂
  Håber du kunne bruge mine svar til noget og du skal bestem ikke beklage 😉 Skriv endelig hvis der er noget jeg skal uddybe.

  Ha’ en dejlig weekend Fie

  Kh Sarah

 12. Fie

  Ja dejligt indlæg.. 😉 skal helt sikkert prøvet det med isene;)))

  Har læst og læst om bcaa, og kan blive i tvivl om hvordan det skal anvendes

  1. skal man indtage bcaa 30 min før træning? Eller kun under..

  2.Hvor meget man skal indtage, under træning/hele dagen?
  (lige nu bruger jeg bodylabs piller, men har købt i pulverform som jeg skal til at bruge når pillerne er væk).

  3Derudover ønsker jeg svar på om man altid skal drikke whey i det åbne vindue. Eller om man skal supplere det med bcaa. Eller kun kan drikke bcaa til slut( hvertfald de dage man faster/kun træner Cardio).

  4.Er der andre tider på dagen man kan indtage det?

  Skal siges jeg ønsker at holde min krop tonet/bibeholde muskelmasse og samtidig ik tage på. Undskyld de lidt mange indviklede forvirrede spørgsmål.. Men nu jeg lidt træt af at læse såå forskellige måder at indtage det på.

  Bedste sommerhilsner fra Fie

 13. Sarah Posin

  Nemlig! 😉 Tænkte jeg lige ville dele den med dig. Tak for inspirationen til indlægget. Håber du kan bruge det til noget.

 14. Freja

  Tak for dit svar! Har set du har lavet et blog indlæg om det. De er så fine dine negle 🙂

 15. Sarah Posin

  Hej Freja, det er jeg glad for at du siger. Jeg har førhen får ordnet negler hos en negleteknikker, men synes det blev en smule dyrt i længden. Jeg er derfor begyndt bare at lave dem selv. Jeg er enormt elendig til at holde min neglelak flot, så derfor bruger jeg shellac. Det holder ca. 3 uger og gør neglene mere stærke. 🙂 Jeg har førhen brugt depend, men det er blevet fjernet fra butikkerne, så nu bruger jeg et mærke som hedder L.A.Q

 16. Sarah Posin

  Hahah 😀 ja nemlig Anna! Det er nemlig lidt svært når man lige står i situationen, at forklare hva’ pokkker det lige er man drikker.

 17. Sarah Posin

  Tak for det Cecilie, godt at vide at du synes om det! 🙂
  Hehe det ved jeg faktisk ikke – Jeg sætter den bare rimelig højt på hovedet og så skraber jeg håret godt tilbage 😀

 18. Freja

  Du har altid så flotte negle! Ordner Du dem selv? Hvis ja, hvilket mærker neglelak bruger du? Og holder det godt?

 19. Anna Warrington

  Lækkert indlæg! Det vil jeg henvise til fremover når mine veninder eller bekendte spørger hvad søren det er jeg drikker under træning der dufter som saftevand 😉

 20. Cecilie Konrad

  Super fedt indlæg!

  Gad dog godt at vide hvordan du altid formår at sætte sådan en flot hestehale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.