Træning Træningstips

Inspiration til din balle træning!

Igår besøgte jeg Dennis i Fitness World Risskov. Dennis har før kørt mig igennem en ben/balle træning og i går stod […]

marts 2015

Sarah Posin

Igår besøgte jeg Dennis i Fitness World Risskov. Dennis har før kørt mig igennem en ben/balle træning og i går stod den på endnu en tur. 😛 Jeg fik afprøvet en masse nye måder at lave øvelserne på, du kan måske bruge det som inspiration til din egen træning 🙂 

Glute bride – her viste Dennis mig en meget mere behagelig måde at lave øvelsen på. 😛 Jeg kan godt have tendens til at få ondt i nakken eller ikke rigtig vide hvor fanden jeg skal gøre af mit hoved, så ved at ligge skulderbladene på en step bænk og nakken på en form roler, så er det hele meget mere behageligt!
11032198_1565139713744143_8199040073918731277_nHip Thrusts – En øvelse som jeg er blevet ret fan af 😀 Det er lidt samme muskelgruppe vi rammer og her er der virkelig plads til at kunne fylde kilo på stangen 🙂

Hamstrings – Jeg plejer normalt at lave stiff leg eller lying leg curl, som kan ses i videoen her. Men denne gang blev jeg præsenteret for denne her. Er der nogen af jer som har lavet den med elastik før? 😀

20586_1565139673744147_7383692242857000684_n

Jumping Dødløft i trap bar – Den her øvelse er hårdere end hvad det ser ud 😀 Du ved måske hvor meget det syrer, i baller og ben når du laver jumping squats. Den her øvelse er lidt den samme, bare med vægt – AV for pokker! 😀

Som det sidste, som stor tak for en lækker træning i Fitness World hos Dennis. Afslutter jeg her dagen, med at gøre gulvet rent 😀 Det er lidt samme funktion som TRX – kun fantasien sætter grænser for hvad man kan lave. Du kan endda lave det som hjemmetræning, med et par klude under hver fod og hånd. 😀

Har du selv prøvet nogle af de her øvelser? eller har du nogle øvelser som du bare er helt tosset med? så smid en besked i feltet under!

Ønsker du et vægttab eller muskelopbygning? Smid en mail til [email protected] og hør om mulighederne for et forløb. Du kan evt. tjekke hans andre klienters resultater på hans instagram Fitness_traening

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.