Tt

Et lille interview: Sådan driver jeg min blog på fuldtid!

Jeg håber weekenden har været god ved jer og at i har fået en knald hamrende god start på den nye uge! 😋 Idag vil jeg dele et meget inspirerende gæsteindlæg, som jeg valgte at skrive for nogle måneder siden…

Måske nogle af jer godt kunne tænke sig, at høre lidt mere omkring det her, at leve af at blogge og hvad det vil sige at arbejde fuldtid som influencer? Du kan læse et lille interview med mig og 2 andre meget inspirerende fuldtidsbloggere på simonemoelle.com (direkte link til indlægget)

Stil mig endelig spørgsmål hvis der er noget du godt kunne tænke dig at vide mere om.. jeg snakker gerne åbent og ærligt om de erfaringer jeg har gjort mig! ☺❤

Ha’ en rigtig dejlig dag!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.