Tilbehør

Isis Produkter

Forleden modtog jeg denne lækre pakke fyldt med lækre produkter fra Isis. Hvor er det bare fedt med alle de […]

maj 2015

Sarah Posin

Forleden modtog jeg denne lækre pakke fyldt med lækre produkter fra Isis. Hvor er det bare fedt med alle de forskellige alternativer til det søde liv 😛 Det gør jo det hele meget sjovere og lettere at leve en sund hverdag uden sukker og unødvendige kalorier. 

Har netop lige modtaget denne lækre pakke fra @isis_udentilsatsukker Glæder mig til at smage på sagerne! Hvilket produkt er dit yndlings? Træningen blev klaret i morges med søde @tinegronnemark så nu skal der dælme dulme eksperimenteres☝️ Alle produkterne kan købes på @helsebixen .dk #udentilsatsukker #helsebixen #healthyfood #sundekager #sundetips #sundesnacks #sundealternativer

Isis laver et hav af lækre produkter. Her er et lille udvalg af nogle af deres produkter. Grunden til at jeg bruger Isis produkter, er at ingen af deres produkter er tilsat sukker. I hverdagen holder jeg mig fra alt sukker, så de her produkter er med til at gøre det hele meget sjovere og så kan de jo nydes med god samvittighed 😀 Til dagligt er mine mest brugte isis produkter Perfect sød og Isis ketchup. Jeg søder næsten alt med Perfect sød 😀 – min te, kaffe, havregrød og skyr. Isis ketchup er super lækker som et alternativ til dressing eller sovs. Jeg har egentlig aldrig været den største ketchup spiser, men i en kostplan som af og til godt kan være en smule tør og hvor man skal undgå dressing osv. her kan Isis ketchup virkelig gøre underværker 😀

ISIS solbær marmelade på morgengrøden @isis_udentilsatsukker @helsebixen #sundeopskrifter #sukkerfrimarmelade #sundetips

Jeg er blandt andet blevet stor fan af den her marmelade, som jeg både har i jorbær og solbær. Jeg bruger den blandt andet som topping på min skyr eller havregrød om morgenen. Den fået blandt andet også med blåbær og hyben smag.

11014824_1583419938582787_3962275144515180951_nMit næste bage projekt bliver dén her chokolade-kagemix, som jeg tror smager viiiildt godt 😀 Det eneste der skal tilføjes er smør og vand. Tænker at bruge enten chokolade Mousse eller kagecremen og så et lag perfect florsød på toppen. Er der nogen af jer som har prøvet at bruge de her produkter eller som måske har en skide go’ idé til hvordan man kan bruge dem? 😛 Helsebixen.dk kører lige nu rabat på Isis produkter, så skynd dig ind og køb nogle af de her lækre sager! 😛

Ha’ en rigtig dejlig fredag derude!

sarah-posin-logo-blog

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.