Blandet

Jeg er på Happn!

Forleden mødtes jeg med Nathasja, min veninde – for netop at afprøve dating app’en Happn. Hehe på forhånd ‘undskyld Micky’  […]

november 2016

Sarah Posin

Forleden mødtes jeg med Nathasja, min veninde – for netop at afprøve dating app’en Happn. Hehe på forhånd ‘undskyld Micky’  ❤ .. men ja som i jo ved, har jeg jo en kæreste og har derfor aldrig selv prøvet alle de her smarte dating apps, men Nathasja gav mig en lille feeling af hvordan det fungerer og det har vi lavet en lille video af…

Har du selv en profil på Happn? eller hvilke dating apps fortrækker du?

Jeg synes virkelig det er smart og må indrømme, at jeg er lidt ærgelig over at de ikke fandtes dengang jeg var single hehe. På en eller anden måde er det jo sindsygt overfladisk, da man jo sidder og bladre fra profil til profil og kun dømmer udfra udseende,navn og alder. Men alligevel er det jo helt genialt at man har mulighed for at finde dem som man er gået forbi eller er i nærheden af. For mange er det måske lidt grænseoverskridende at tage direkte kontakt, hvis man støder på en sød fyr eller pige – så det at man kan finde hinanden herinde, kan måske hjælpe mange til at tage skidtet videre og komme i kontakt med hinanden.  ❤

sarah posin - signature

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.