Beauty Hårpleje Skønhedstips

Jeg har farvet mit hår!

Jeg har efterhånden tænkt længe over om jeg skulle prøve at farve mit hår og hvordan det ville se ud, […]

november 2016

Sarah Posin

Jeg har efterhånden tænkt længe over om jeg skulle prøve at farve mit hår og hvordan det ville se ud, med en tone mærkere? Hvad der angår ting som permanent  hårfarvening, tatoveringer osv, ja så er jeg altså lidt en vat nisse hehe. Men nu har jeg kastet mig ud i en hårfarvening  – hvad tænker i?

dsc_0248

dsc_0256

Okay.. det er måske ikke sådan heeelt vildt tydeligt  men lidt forskel er der altså (kan jeg i hvertfald selv se). Nu har jeg fået lidt mere blod på tanden og næste gang jeg kaster mig ud i en farve, så vil jeg lige prøve en tand mørkere igen.

Hårfarven er fra mærket Maria Nila og er egentlig en plejende skyllefarve, som vil forsvinde igen efter 1 uges tid. (Selvfølgelig alt efter hvor ofte du vasker dit hår. ) Ikke nok med at den farver håret, så går den også ind og plejer håret og man får det mest lækre, bløde og skinnende hår!

Jeg kan specilet godt lide, at den ligger sig meget naturligt i håret, så ens egen farve træder lidt igennem. På billedet hér kan man se, hvordan min lyse nuance ses i spidserne og det var egentlig også det resultat jeg gik lidt efter, da jeg smurte håret ind i farve. Sådan lidt dip dye agtig.

dsc_0254

Maria Nila kan fåes i alverdens forskellige farver og nuancer – så selv hvis du har lyst eller mørkt hår, så er der farver til det hele. Jeg skrev i mit tidligere indlæg om 3 gode hårkure, hvor der bla. også var en hårkur fra Maria Nila – så de laver mange andre produkter end blot hårkuren her. Men hårfarven kommer altså i de her lækre bøtter, med pumpe og 2 sæt handsker.

Farven som jeg har brugt her, hedder Cacao intense. Den fåes stadig i en nuance mørkere, hvis man ønsker det 

dsc_0263

dsc_0266

Lidt hurtige facts om produktet:

  • Ingen parabener
  • Farvepigmenteret hårkur, som giver flot glans
  • Passer til alle hårtyper og længder
  • Genopfrisker håret og den nuværende farve
  • Plejer og blødgør
  • 100% vegansk produkt
  • Fåes i alverdens farver
  • Medfølger handsker til påføring

Hvad med jer? Hvad tænker i om farverne her? og har i prøvet en nuance, som kunne være spændende at prøve? ☺

sarah posin - signature

Sponsoreret efter eget valg

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.