11

Jeg har farvet mit hår!

Jeg har efterhånden tænkt længe over om jeg skulle prøve at farve mit hår og hvordan det ville se ud, med en tone mærkere? Hvad der angår ting som permanent  hårfarvening, tatoveringer osv, ja så er jeg altså lidt en vat nisse hehe. 😅 Men nu har jeg kastet mig ud i en hårfarvening  – hvad tænker i?

dsc_0248

dsc_0256

Okay.. det er måske ikke sådan heeelt vildt tydeligt 😁 men lidt forskel er der altså (kan jeg i hvertfald selv se). Nu har jeg fået lidt mere blod på tanden og næste gang jeg kaster mig ud i en farve, så vil jeg lige prøve en tand mørkere igen.

Hårfarven er fra mærket Maria Nila og er egentlig en plejende skyllefarve, som vil forsvinde igen efter 1 uges tid. (Selvfølgelig alt efter hvor ofte du vasker dit hår. 🙂) Ikke nok med at den farver håret, så går den også ind og plejer håret og man får det mest lækre, bløde og skinnende hår!

Jeg kan specilet godt lide, at den ligger sig meget naturligt i håret, så ens egen farve træder lidt igennem. På billedet hér kan man se, hvordan min lyse nuance ses i spidserne og det var egentlig også det resultat jeg gik lidt efter, da jeg smurte håret ind i farve. 😊 Sådan lidt dip dye agtig.

dsc_0254

Maria Nila kan fåes i alverdens forskellige farver og nuancer – så selv hvis du har lyst eller mørkt hår, så er der farver til det hele. Jeg skrev i mit tidligere indlæg om 3 gode hårkure, hvor der bla. også var en hårkur fra Maria Nila – så de laver mange andre produkter end blot hårkuren her. Men hårfarven kommer altså i de her lækre bøtter, med pumpe og 2 sæt handsker.

Farven som jeg har brugt her, hedder Cacao intense. Den fåes stadig i en nuance mørkere, hvis man ønsker det 😊

dsc_0263

dsc_0266

Lidt hurtige facts om produktet:

 • Ingen parabener
 • Farvepigmenteret hårkur, som giver flot glans
 • Passer til alle hårtyper og længder
 • Genopfrisker håret og den nuværende farve
 • Plejer og blødgør
 • 100% vegansk produkt
 • Fåes i alverdens farver
 • Medfølger handsker til påføring

Hvad med jer? Hvad tænker i om farverne her? og har i prøvet en nuance, som kunne være spændende at prøve? ☺

sarah posin - signature

Sponsoreret efter eget valgThis Post Has 7 Comments

 1. Sara

  Hejsa.
  Hvor ser det fint ud. Vil du sige, at det er sådan kastanje (altså med lidt rødligt skær) eller er det bare brunt-brunt? 🙂

 2. Sarah Posin

  Hej Carina,

  Der er faktisk til rigtig mange gange! 🙂
  Nu har jeg kun prøvet den én gang, men kan næsten ikke mærke at der er brugt af den – så ja.. der er til mange farvninger 😉

  Knus!

 3. Sarah Posin

  Hej Asta,

  Ej hvor sjovt! Det bliver spændende 🙂 Ville næste ønske man lige kunne vedhæfte et lille billede, så jeg kunne se dit resultat.
  Tak det er sødt af dig – Oh.. ja det er faktisk et godt spørgsmål, hvor længe jeg lod det sidde. Jeg tog det i, da jeg stod i badet, men var lidt bange for om det ville blive alt for mørkt, så skyllede det rimelig hurtigt ud. Tror kun jeg lige nåede at barbere mig imens det sad i hæhæ 😀 Næste gang tror jeg lige jeg vil tage tid, måske 10 minutter – Der står nemlig bag på produktet 3-10 minutter 🙂

  Held og lykke med din farvning! Det skal nok bliver rigtig flot 🙂
  Knus

 4. Asta Louise Vibe

  Hej Sarah
  Jeg har fornylig købt samme Maria Nila variant som dig, men jeg har ikke fået den prøvet endnu. Farven på dit hår er virkelig flot, og jeg tænkte på hvor lang tid du havde farven siddende i?

 5. Carina

  Hej,
  Er der til flere gange, eller til en enkelt farvning? 🙂

 6. Sarah Posin

  Hejsa Pia,

  Tusinde tak! Hvor er du altså sød 🙂 Nu må vi se om jeg bliver helt bidt af det, så det ender med permanent hårfarve 😉 hæhæ
  Sjovt du siger det.. sidder faktisk lige og skriver på et indlæg om den, fordi der er et par stykker som har spurgt på den.
  Det er faktisk en bh med stropper henover brystet som jeg har på inden under en helt ganske normalt basic trøje 🙂 Den er fra Hunkemöller og du kan finde den i linket her>> http://bit.ly/2fZ6JIh
  Jeg bruger den faktisk både til hverdag og fest – til at pifte lidt kedeligt tøj lidt op 🙂
  Der findes så mange fine bh’er med stropper, jeg synes bare den her er rigtig god, fordi man kan fjerne dem og netop bruge bh’en som en ganske normalt bh 🙂

  Knus Sarah

 7. Pia

  Hej Sarah

  Det er rigtig pænt til dig, det giver også lidt mere dybte til dit ansigt. Rigtig flot 🙂

  Jeg bliver simpel hen nød til at spørge, hvilket mærke og butik din bluse er fra. Den er super smart med de bånd foran. 🙂

  På forhånd tak.
  Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.