Blandet

Kære newcomer

Kære newcomer 2015. Er du ved at være konkurrence klar? Debutantstævnet nærmer sig og der er sikkert en masse som […]

januar 1970

Sarah Posin

Kære newcomer 2015.

Er du ved at være konkurrence klar? Debutantstævnet nærmer sig og der er sikkert en masse som står med samme spørgsmål som jeg selv gjorde.. skal jeg have fjernet alt håret på kroppen, hvordan får jeg lagt farve på osv?Jeg kommer her med en hurtig guide til hvordan du kan forberede dig mest muligt til den store dag! 🙂

Ting du skal have styr på inden:

 • Hvem er din opvarmer?
 • Hvem ligger din tan? (skal du selv købe Jan Tana eller skal du farves af Copenhagen tan?)
 • Hvor skal du bo i weekenden?
 • Handlet ind til din carb up og måske til det du vil have efter 😛
 • Sørge for at du kan gå i dine konkurrence sko (øve, øve og øve)
 • Vide hvordan dit hår og make-up skal sidde på dagen
 • Barbering/vokses
 • Have ordnet negle, hår, eyelashes (dette er kun for din egen skyld 😉 )

Huskeliste til dagen:

 • Bikini og sko
 • Smykker, make-up og tilbehør
 • Løst tøj, løse sokker eller klipklapper til når du har fået lagt din farve
 • Liggeunderlag, pude og tæppe til backstage
 • Mobil oplader og høretelefoner (da ventetiden backstage kan være lang)

16477_1557920107799437_1347688666648435572_nHvilke krav er der til sko?

Der er specielle krav til hvordan ens sko skal være. Jeg kan anbefale at købe sko igennem Shelicious, da hun har styr på hvilke krav der er til højden. Hun har et hav af forskellige konkurrencesko. Mine konkurrencesko er fra samme mærke, som Shelicious forhandler og de er bare super gode. De er samtidlig meget neutrale, så du kan bruge dem igen og igen uden at tænke over om de passer til din bikini. Kravene til dine stiletter til DBFF i Bikinifitness er 1 cm i front og 12 cm i hælen. Jeg er ikke helt klar over hvordan kravene er til Bodyfitness, men køb evt. dine konkurrencesko igennem Shelicious, da hun har helt styr det det!

Hvordan må ens hår sidde?

Du må have lige den frisure som du har lyst til. Løst, hestehale, knold – ja det er helt op til dig. Et godt råd er dog at finde en frisure som du føler dig godt tilpas ved og som ikke skjuler din krop for meget. Det er vigtigt at du har mulighed for at skubbe håret væk, når du laver dine poseringer, så dommerne har mulighed for at se hele din krop.

Skal jeg vokses eller barberes?

Det er forskelligt hvad folk gør. Jeg fjernede alt håret på kroppen, både på arme, ben, ryg, bryst, mave alt. Det er ikke alle som fjerner det, men da jeg fik lagt min farve kunne man sagtens se de steder hvor jeg havde overset små dun, så hvis jeg skulle farves igen, tror jeg helt sikkert at jeg ville fjerne håret igen. Jeg barberede mine ben, under armene og ellers blev jeg vokset de andre steder på kroppen 😀 Og JA det gør pis-hamrende ondt! Men farven kommer til at ligge rigtig fint. Alt det her barbering og voksning er vigtigt at man planlægger det, da man helst ikke må gøre det helt op til konkurrencedagen, da man kan ophobe væske og irritation på huden. Jeg stoppede med at barbere mig indtil dagen inden jeg skulle have lagt første lag farve og voksning ca. 1 uge inden. Jeg har aldrig prøvet at vokse mine arme og barbere min krop på den måde, så jeg frygtede virkelig hvordan mine hår ville vokse ud igen, nu er det 8 måneder siden min første gang og jeg har gjort de 3 gange i forbindelse med konkurrencer og mine hår er vokset helt fint ud igen og ligner sig selv som da de var jomfru 😀 Jeg var en smule forfængelig med især mine hår på armene, da jeg var bange for at de skulle vokse ud som sådan nogle stride store stikkejavter, men det gør de ikke 🙂 Så du kan roligt barbere, vokse og hva’ du eller har i tankerne. Der er ingen krav til det og nogen beholder deres dun, så det er helt op til dig selv 🙂

Er du konkurrenceklar eller har du nogle spørgsmål som du gerne vil have svar på? Du er velkommen til at sende en mail eller skrive i kommentarfeltet under 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.