Blog Hverdag & velvære Stil og Inspiration

Et nyt musthave, i min garderobe

Når jeg ammer min søn, sætter jeg pris på, at tingene er så praktiske som overhovedet muligt – derudover har jeg også et ønske om både at se godt ud og føle mig godt tilpas. Jeg deler her mit musthave..

november 2021

Sarah Posin

Sponsoreret af Hunkemöller

I samarbejde med Hunkemöller , vil jeg her vise et af mine nuværende musthaves, i min garderobe.

Livet som nybagt mor er noget af en omvæltning. Pludselig er der et andet menneske, som kommer i første række og tiden til sig selv bliver nedprioteret gevaldigt. Noget af det som er vigtigt for mig i denne tid, hvor den står på amning, bleskift, amning og lidt mere amning, er at føle mig godt tilpas i mit tøj. Det gælder også selvom, at jeg bare går herhjemme, i min egen lille ammeboble.

Når jeg står op om morgnen (eller rettere sagt, flere gange om natten) Er det vigtigt for mig at tingene er praktiske og kan gøres hurtigt, så jeg kan hoppe tilbage i sengen og fortsætte min søvn. Hunkemöller har længe været et af mine yndlings mærker, når det kommer til loungewear til damer , nattøj eller undertøj. Et af mine favoritter lige nu, er denne fine kimono fra Hunkemöller.

 

Loungewear eller nattøj til damer,  behøver ikke være kedeligt, eller trist at se på -og især ikke når man er blevet mor, hvor man i forvejen ikke føler sig som den mest sexede, i alt bleskift og ammeri. En ting jeg er blevet rigtig glad for, både under min graviditet, men også efterfølgende, er denne fine kimono. Det gør både amningen super praktisk, og så er den bare virkelig behagelig, dejlig og flot, at tuller rundt i herhjemme.

 

Se alt nattøj til damer fra Hunkemöller

 

Med en kimono er det super nemt at komme til og fra amningen og det gør det super praktisk at svinge kimonoen om mig, når jeg bevæger mig op om natten. Jeg brugte også min kimono en del under min graviditet, da den fungerede som en slags Loungewear for mig, som var helt genial, med den store mave 🙂

Jeg synes denne kimono fra Hunkemöller, er så fin, elegant og sexet på samme tid. Derudover er den lavet i silke, som regulerer kroppens temperatur. Du kan desuden finde en masse forskellige kimono’er, forskelligt loungewear og nattøj, på Hunkemöller.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.