Blandet Opskrifter

Knasende granola, med hvid chokolade & hindbær

De seneste par uger har jeg egentlig spist æg til morgenmad, men plejer at være kæmpe fan af skyr med lækkert topping – […]

september 2016

Sarah Posin

De seneste par uger har jeg egentlig spist æg til morgenmad, men plejer at være kæmpe fan af skyr med lækkert topping – synes det er så lækkert, friskt og næsten helt dessert agtig. Af og til får jeg en lille skål som et måltid i løbet af dagen, eller som en lille lækker snack og det er der ekstra god grund til nu… 

dsc_0059

dsc_0062

dsc_0082

Den her nye lækkerhed,Protein Crunch fra Bodylab.dk er så lækker, knasende og smager sødt og syndigt – det er bare noget der duer!  Det er en slags sukkerfri granola, med hindbær stykker og hvid chokolade.

Crunch’en her fåes både med hindbær/hvid chokolade og med æble/vanilje – begge varianter er lækre og knasende. Der er ikke så meget i en pose, så jeg bruger det mest som topping på min skyr og i denne anledning, smagte jeg den nye variant fra Cheasy med skovbær, som også kan anbefales i samme omgang! 

dsc_0087

Mangler du en hjemmelavet opskrift, så kan du finde min opskrift på ‘Hjemmelavet chokolade müsli’ eller ‘Sukkerfri Granola’ i linksne. ✌

Hvad fortrækker du at spise til morgenmad?

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.