Beauty Hudpleje

Koffein boost til en lækker hud

Mandag kræver ofte lidt ekstra kaffe.. så idag kommer et sjovt lille tiltag, til den trætte mandagskrop. Den her body […]

september 2018

Sarah Posin

Mandag kræver ofte lidt ekstra kaffe.. så idag kommer et sjovt lille tiltag, til den trætte mandagskrop. Den her body scrub er nemlig alt for lækker og helt klart en lille anbefaling værdi! Mærket hedder ‘Raw Natural Beauty – Coffee & Coconut Scrub‘ og er gået hen og blevet et fast sortiment i min brusekabine 😉 Og i sidste uge forærrede jeg min kære mor en kaffe scrub magen til, da hun også stod og manglede en god body scrub..

Det er sjovt som vi fokuserer på at pleje vores hår og ansigt med de helt rigtige produkter.. Men hvad med vores hud, når vi står under bruseren? For mig har det nok været et lidt overset emne, alt det med bodyscrub, peeling osv? Men sjovt som når jeg træder ud fra bruseren og får min krop tørret, lige så hurtigt kan jeg mærke, hvordan min hud tørre ind som en tør lille sveske og bare skriger efter fugt 😀 Kender i det?

 

Reklame link

Raw Natural Beauty – Coffee & Coconut Scrub |

 

MEN MEN.. nu har jeg jo lige fået denne lækre body scrub af tørret kaffe og kokos, som bare efterlader min hud silkeblød -og jeg behøver hverken at smøre min krop ind i olie eller bodylotion efter et tur under bruseren.

Som i kan se på billedet ovenover, er det egentlig bare en en let peeling scrub, af kaffegrums, som du let skrubber huden ind i, når du står i badet. Du kan bruge den over hele kroppen, men jeg vil dog anbefale at bruge en anden peeling til ansigtet, da den her bodyscrub indholder olie 🙂 Ikke alle er så gode til olier i ansigtet, da det ofte kan stoppe porerne til og medføre urenheder. Men helt genial er den virkelig til kroppen, hvis du skal være silkeblød!

 

 

Generelt elsker jeg produkter som er 100% rene råvarer og det er ‘Raw Natural Beauty bodyscrub‘. Udover at efterlade huden silkeblød, får man en let peeling som øger blodcirkulation og tilfører en masse næring til huden. Derudover er der flere og flere brands som faktisk også begynder at bruge kaffe, som en del af deres ingrediens, da kaffe er fyldt med en masse gode antioxidanter, som egner sig rigtig godt til de fleste hudproblemer.

Bruger du selv en form for bodyscrub? Eller har du prøvet at eksperimentere min din egen hjemmelavet?

Kom gerne med dit tip til en lækker blød hud! 😉

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.