Opskrifter Tilbehør

Kokosolie på spraaaay!

Hvilke fedtstoffer plejer du at stege i..? Personligt kan jeg bedst lide at bruge olivenolie, økologisk smør eller kokosolie. Jeg kan […]

oktober 2016

Sarah Posin

Hvilke fedtstoffer plejer du at stege i..? Personligt kan jeg bedst lide at bruge olivenolie, økologisk smør eller kokosolie. Jeg kan godt lide tanken om at det man også steger maden i, har gode og sunde egenskaber iforhold til næringsindholdet. Hvis i selv bruger kokosolie til madlavning, kender vi vel godt det der med at olien kan være helt hård og andre gange helt flydende?

Det kan nogle gange være mega irriterende, fordi det gør det svære at dosere på panden, men nu skal i se noget helt genialt! Jeg er allerede kæmpe fan! Bodylab.dk har nemlig lige lanceret den her smarte kokosolie på spray, som netop gør det meget lettere at dosere og fordele olien på hele panden.

Tag et kig i videoen her og se hvor super simpelt det er!

Kokosolien er helt ny og kan nu findes på deres hjemmeside. Jeg bruger egentlig kokosolien til både stegning af grøntsager, kød og selv bagværk, hvor det ofte er lidt besværligt at smørre forme eller bradepander.

1111

Kunne du tænke dig at prøve olien her, så kan jeg i samme omgang lige tippe om at Bodylab.dk netop holder gratis fragt ugen ud! 

..og så lige til sidst – pas på ikke at forvæksle kokosspray’en med hårlakken hehe 

sarah posin - signature

Affiliate

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.