Træning Træningsprogrammer Træningstips

Sommerform, uden de vilde ændringer..

Jeg har modtaget en del beskeder fra jer, i forhold til det her med at komme i en fin bikiniform og […]

juni 2017

Sarah Posin

Jeg har modtaget en del beskeder fra jer, i forhold til det her med at komme i en fin bikiniform og nu vil jeg ikke komme ind på den helt store konkurrenceplan, med sindsyge træningspas og kostplaner som får os til at ligne udsultede piger men det her er blot et par simple trin til hvordan du nemt og overskueligt, ved hjælp af små justeringer i hverdagen, faktisk kan opnå rigtig fine fremskridt.. og forhåbentlig føler dig godt tilpas i din fine bikini.. 


1) Bevæg dig mere i løbet af dagen!

Plejer du at tage bussen, bilen eller elevatoren? så tag istedet cyklen, trapperne eller gå – de små ændringer i hverdagen giver pludselig pote! Du behøver ikke nødvendigvis skrue op for dine træningspas, de her små justeringer i hverdagen kan sagtens give resultater på længere sigt!

2) Få et overblik over din daglige kost!

Har du et nogenlunde billede af hvad du indtager i løbet af en dag, så er du godt på vej. Du behøver hverken at droppe slik og søde sager for at opnå flotte resultater, men ved du på forhånd at du spiser for meget af dette, så se om du kan skære ned. Personligt har jeg lært utrolig meget om kost og de forskellige fødevarer ved at følge en kostplan. Det er ikke noget jeg fortrækker og nødvendigvis vil anbefale alle, men i nogle tilfælde kan det hjælpe og ikke mindst får du et godt overblik over hvilke fødevarer du skal have mere af end andre, hvad de indholder og hvad du skal spise for at opnå de ønskede resultater.

Mangler du en kostplan til kvinder, så har jeg lavet 2 forskellige kostplaner, med forskellige kalorierindtag, som du kan finde i linket HER

3) Motivation!

Motivationen er ret vigtig for os, for at nå i mål med de ting vi ønsker. Det er meget forskelligt hvilke ting der helt præcis motiverer os – det der motivere mig, er ikke nødvendigvis det som får dig helt op at ringe  MEN! Find ud af hvad du synes er pisse fedt, så er det meget nemmere og sjovere at kæmpe for resultaterne.

For mig svinger det meget, men lige pt. er jeg begyndt at dyrke meget crossfit igen og er derfor skiftet til et nyt center, Århus Crossfit. Det motiverer mig sindsygt meget og jeg har endnu ikke haft en træning hvor jeg har tænkt ‘fuck, jeg orker ikke idag’. Derudover har jeg meldt mig ind med et par af mine bedste veninder, så det er bare dobbelt op på motivation. Jeg kombinerer Crossfit med et par løbeture i skoven og det fungere rigtig godt for mig, da jeg både får lidt styrke, løb og det sociale kombineret.


Hvilke ting motivere dig og har du et par rigtig gode tips til, hvordan du opnår en fin bikiniformen?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.