Vind

Konkurrence: Vind 4 kasser Cult Protein & Isotonic

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden at jeg har afholdt konkurrence her på bloggen, så det må vi hellere gøre noget ved.. 😄

Cult smider lige nu 4 kasser af deres nye Cult protein & Isotonic i puljen 🙌 Skal du være den heldige vinder af de her produkter, så skynd dig at deltag..

1

Det eneste du skal gøre:

 • Skriv i kommentarfeltet herunder, hvorfor netop dú skal vinde

 

Jeg finder en vinder af konkurrencen i næste uge ✌️

Rigtig god fornøjelse!

2

Cult Isotonic er et produkt du kan bruge under træning, hvor Cult Protein er et produkt til efter. Begge produkter kan bruges i løbet af dagen, som en lille forfrisker eller for at få de ekstra proteiner i løbet af dagen. De fås i fire forskellige smags varianter – orange, lemon, Acaí berry og mandarin.  😋

Du kan læse meget mere om produkterner i mit tidligere indlæg ➔ her

kys-sarah-posin

Indlægget er sponsoreret This Post Has 43 Comments

 1. Christina

  Har faktisk ikke prøvet nogle af de varianter, men vil vildt gerne😊. Kunne godt bruge lidt ekstra til min træning, til at holde energien oppe i en travl hverdag, med arbejde, 4 børn, møder, arrangementer osv. Og så selvfølgelig lige min træning, som også skal puttes ind i kalenderen😊

 2. Adrian

  Jeg drikker ikke noget andet, men Cult Protein & Isotonic

 3. Kasper Kraack

  Det kunne være virkelig lækkert, at kunne overraske drengene til Parkour træning, med en omgang Cult Isotonic til opvarmningen, og så en omgang Cult Protein efter træningen. Ville garanteret gøre de 10-13 elever meget glade!

 4. Christoffer

  Kunne være en mega fed overraskelse til min træningspartner, så ville der også være et trækplaster for ham 😀

 5. Bettina

  Min BA makker og jeg, har skrevet om de ovenstående produkter i 4 måneder. Men har været så uheldig, kun at smage deres isotonic. Så derfor kunne det være lækkert at vinde 🙂

 6. Frederik Justesen

  Det ville være så fedt bare at kunne drikke sådan en når jeg har lyst. Jeg elsker desuden også cult, så det er en win win.

 7. Bjarne Bruun

  Det skal blive en glædelig overraskelse overfor min løbemakker når jeg vifter med Protein & Isotonic under og efter vores løb.
  Han elsker at prøve alle mulige energiting… nu er det mig som disker op med kvaliteten !!!

 8. sarah thomsen

  Det ville værer fantastisk at vinde de 4 kasser for jeg har været meget overvægte en gange og er startet i fitness fra98kg til62 og vel trænget efter hånden så det ville værer dejliget så jeg kunne for holde mig i gange 😀

 9. Line

  Mig og en veninde skal begynde og træne og ville værer et godt start bust til træningen 😍

 10. Steffen larsen

  Fordi jeg bare ikke kan få nok af dem. Ville gøre min diet lidt nemmere 😊

 11. Rod

  Med alle de penge jeg har sprøjtet i cult-produkter igennem tiden såsom energidrinks men også shakers, så kan det være det er min tur til at prøve jeres nye Cult isotonic/protein hehe 🙂

 12. Julie Schmidt

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg godt kunne bruge lidt til før og efter træning og en lækker forfriskning i løbet af dagen samtidig med at man får proteiner. Vil rigtig gerne vinde, da jeg er i gang med mit vægttab sammen med kæresten. Jeg har tabt 15 kg og vil gerne længere ned. Det ville være en stor hjælp med sådan en lækker giveaway 👏🏻🌸

 13. Christina

  Min kæreste er igang med at tabe sig. Han har aldrig været den aktive type og det er derfor ekstra hårdt for ham, men jeg forsøger at gøre det med ham og bakke ham op og hjælpe ham igennem det. Ville være virkelig lækkert med dette som et lille ekstra boost til vores træning 🙂

 14. Mia Romberg

  Fordi jeg er igang med et større vægttab på 30 kg efter endt graviditet. De første 5 er røget, men jeg kunne i den grad bruge et tilskud som ekstra booster og motivation, er alene mor med et lille barn der synes vi står op kl 4 😴😀

 15. Laura Svendsen

  Det kunne være dejligt at vinde, da jeg synes det er et vigtigt supplement til min træning 🙂

 16. Elizabeth Lucas

  Fordi jeg desperat mangler energi til min træning, under en stresset eksamens periode 💥🙈😳👌🏼 og så elsker jeg de andre andre varianter, så kan kun forestille mig at de er gode 😝😜

 17. Line

  Det kunne være lækkert at vinde dem, så der var lidt ekstra energi til træningen! Under en presset eksamensperiode 😄

 18. Christine

  De fleste har nok en supergod grund til at vinde. Og bedre grunde end mig. Men jeg har en rigtig god veninde der bor langt væk og vi ses maks en gang om året. Hun er den af mine veninder der støtter mig mest i den livstilsændring jeg har gang i og jeg støtter hende i hendes. Vi er begge enlige mødre i gang med lange videregående uddannelser og har ofte brug for en “Pick me up” og et lille skub i retningen mod sundere livsstil. Hvis jeg vandt, ville jeg sende 3 af dem til hende, som fødselsdagsgave, da hun har fødselsdag om 10 dage ☺️😚 Så ja, jeg håber jeg vinder.

 19. Helle lip

  Det kunne for det første være så dejligt for en gangs skyld at prøve at vinde noget 😃😃
  For det andet, i en alder af 45 år så skal der lidt ekstra til at blive sommerklar, så noget velsmagende kan hjælpe motivationen på rette vej ❤️❤️❤️❤️.

 20. Mie

  Det kunne være et super supplement til den styrketræning og kostomlægning, jeg for nyligt er gået igang med (y)

 21. Lea Jalking

  Det ville betyde så meget at vinde! Jeg er en aktiv pige og styrketræning er mit et og alt, efter 6 år med en spiseforstyrrelse er jeg endelig begyndt at kunne nyde livet, mag og drikke igen – disse drikke ville være en kæmpe sejr og perfekt i det varme sommer vejr og/eller til træning 💕☀️

 22. Camilla H

  Det ville simpelthen være perfekt som et tilskud til den sunde kost jeg er gået i gang med, så jeg kan blive sommerklar 🙂

 23. Alex

  Fordi jeg er meeega tørstig 😉

 24. Gitte Frigaard

  det ville være så perfekt til den omlægning af kost og motion min mand og jeg er igang med

 25. karin c

  Fordi min søster, veninde og jeg gir den fuld gas 5 dage i ugen i fitnesscenteret.
  Vi startede for ca en måned siden og er gået all in både med kost, økologi og motion 🙂
  Det kunne da være super at dele de lækre protein drik med dem når vi er så super seje

 26. Mette Pedersen

  Jeg ville gerne vinde, da det kunne være en lækker måde at teste om produktet har sin gavnlige effekt på mig, og så vil jeg da gerne smage dem – Og så kan min kæreste da også lige være med til at drikke dem.. 🙂

 27. Kristina

  Fordi jeg vil dele dem med min kæreste og fordi vi har haft svært ved at komme i gang med at træne igen, så kunne det være rigtig lækkert at vinde dem så det måske var nemmere at komme i gang igen! 😀

 28. Kirstine

  Jeg er lige startet med træning igen efter en pause på 1-2 mdr., så ville være så dejligt at vinde! 😄

 29. Aja Christensen

  Jeg træner hver eneste dag. Jeg skifter gerne mellem styrketræning og løb. Nu hvor det er blevet varm og hvor kroppen er ved at have brugt mine fedtdepoter, kan jeg godt mærke min krop har brug for lidt ekstra. Det ville være virkelig lækkert at få lov at prøve om disse kunne være noget for mig.

 30. Cathrine

  Fordi jeg ville dele dem med min dejlige kæreste, som er startet i militæret. Det er benhårdt, og han knokler hele dagen. Han træner rigtig meget, og det ville være perfekt med nogle proteiner og noget energi til ham 🙂

 31. Pernille

  Det ville være helt fantastisk at prøve at vinde dem her 🌞👏 Jeg er lige kommet på den anden side af hård sygdom efter 1,5 år, hvor jeg ikke har haft kræfter til at træne, nu er jeg begyndt igen og det kunne være SÅ lækkert at have lidt ekstra til under og efter træningen. ☺💪💕

 32. Camilla A

  Åh, hvor lækkert!
  Jeg skal vinde, fordi jeg lige nu sidder mit i en hård eksamensperiode, og det ville derfor være super fedt at kunne hive en kold Cult ud af køleskabet og få lidt ekstra energi til skrivningen. 🙂

 33. Maria

  Fordi jeg træner meget og er studerende, derfor ville det være lækkert til mit budget👍🏼☀️

 34. Louise Krog

  Min veninde Emma og jeg skal vinde, fordi vi går på idrætshøjskole i Viborg sammen og dermed i forvejen bruger aaaalt for mange penge på Cult energidrikke i Netto – vi skal jo have energi (og proteiner!!) til de lange og aktive dage, vi har her på skolen! Så det kunne da være super lækkert at vinde nogle drikke! 😉

 35. Melissa

  jeg vil super gerne vinde fordi jeg er en aktiv pige der træner næsten hver dag og som er stor forbruger af Cult isotopic, hvilket er dyrt i længden 🙂

 36. Laura Mahon

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg aldrig har prøvet dem før, og rigtig gerne vil prøve dem!! 🙂

 37. Renée Danielle Boisen

  Ih hvor ville jeg gerne vinde disse lækre læskende drikke. De vil falde på et tørt sted😉 Da jeg aldrig har stiftet bekendskab med Cult vil det være super skønt at få chancen gennem din donering

 38. Lisa

  Tror de smager rigtig godt serveret iskolde i sommervarmen 🙂 Og så indeholder de en masse gode ting, som min krop godt kunne bruge lidt ekstra af 🙂

 39. Malene Vilstrup Larsen

  Det kunne være lækkert at vinde lidt godt til hverdagen og træning.
  Jeg har tabt 18 kg og nu mangler jeg bare at træne det sidste småfedt om til sommerkroppen 😊 Så synes bestemt jeg har fortjent at vinde lidt godt, til det sidste hårde arbejde 💪💪

 40. Ellen holm

  Jeg har aldrig vundet noget på nettet så tænker at det må være min tur til at vinde. Og jeg vil dele dem med min træningsmakkee fie

 41. Susan

  Ville være lækkert at vinde efter en hård uge. Perfekt med en nem lækker forfriskende løsning når tiden er knap med fuldtids job, alenemor og 6 ugentlige træninger 😄

 42. Asta

  Fordi jeg gerne vil prøve de nye varianter

 43. Pernille

  Jeg vil bare gerne prøve at vinde noget.. 😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.