Blandet Kosttilskud

Jeg sover meget bedre for tiden…

Der findes mange gode råd til hvordan man får en bedre nattesøvn – helt ærlig så synes jeg selv det […]

april 2017

Sarah Posin

Der findes mange gode råd til hvordan man får en bedre nattesøvn – helt ærlig så synes jeg selv det er ret uoverskueligt. Jeg elsker enten at falde i søvn til fjernsynet, eller lige få ordnet lidt arbejde på computeren eller bare stene på telefonen? Hvis det skal være helt korrekt og man skal følge de gode råd til en god søvn, så er det er jo stik det modsatte

Link: Køb TryptoNat her 

Jeg har selv prøvet at undgår fjernsyn, telefon og computer lys alt for tæt på min søvn.. men helt ærligt, så synes jeg egentlig ikke, at jeg kan mærke den helt store forskel?

Til gengæld vil jeg lige vise produktet her..  Først skal jeg lige huske at tilføje, at dette ikke er en sovepille!

Link: Find TryptoNat her 

TryptoN*AT hedder miraklet og er en god blanding af naturlige urter, vitaminer, mineraler og magnesium, som alle har en virkelig god og effektiv virkning på en dyb og god nattesøvn. Jeg tager 3 piller inden sengetid og kan tydeligt mærke, hvordan jeg sover meget tungere og vågner op mere udhvilet og frisk til dagen- jeg elsker dem!

Jeg fik anbefalet produktet, da det åbenbart er et af de mest solgte produkter og det er der da også en god grund til!

Søvn har altid været en vigtig ting og priotering for mig, da jeg går meget op i mit helbred, dyrker meget motion og generelt gerne vi have god energi til dagen. Jeg har før brugt Magnesium piller fra PurePharma, som egentlig har lidt ala den samme effekt, da magnesium også har en beroligende virkning på kroppen.

Produktet hér (TryptoN*AT) indholder både magnesium MEN også en aminosyre som hedder Tryptophan, som nok er den man sover ekstra ekstra godt på  Derudover er jeg ret vild med at produktet bliver produceret i Danmark.. og faktisk har jeg besøgt fabrikken lidt udenfor Århus, hvor alle deres kosttilskud, te, og medicin bliver fremstilles. 

Hvilke metoder bruger du selv for at få den bedste søvn? Her er i hvert fald et af mine gode råd – prøv det! ❤

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.