Kosttilskud

Mine favoritter fra Bodylab!

Har netop fyldt min kosttilskud skuffe godt og grundigt op igen (bruger ikke kisten her, det er bare til pynt  […]

maj 2016

Sarah Posin

Har netop fyldt min kosttilskud skuffe godt og grundigt op igen (bruger ikke kisten her, det er bare til pynt  hæhæ) Her ser i blandt andet nogle af de forskellige toppings som jeg bruger og de lidt sundere alternativer som jeg bruger i min hverdag, både i bageopskrifter og som en lille snack  Jeg elsker de her såkalde “sundere” alternativer til hverdagen og det kan vidst også godt ses på billedet Jeg er specielt stor fan af de er lækre zero toppings som man kan få i alverdens forskellige smags varianter.

13082651_1704491236475656_6102691490831696373_n

★  Zero topping  |  Superfoods (kakaonibs)  |  Superfoods (whey crisps) |  Pancake mix  |  Proteinella  |  Minimum deluxe Protein bar  ★

★ SUPER FOODS ★

Kakaonibs  og  whey crisps er nogle af de superfoods som jeg bruger mest som topping. Jeg har blandt andet også brugt disse to superfoods i min hjemmelavet chokolade müsli, som er uden tilsat sukker.

Kakaonibs  – er chokolade i sin reneste form, konsistensen er som kaffebønner og de er også meget koncentreret i smagen, da der ikke er tilføjet sødemiddel eller andet. De knaser super lækkert og er perfekt både som topping eller i bagværk. Kakaonibs har blandt andet et højt indhold af antioxidanter som de her superfoods er kendt for at indholde

Whey crisps – er små hvide protein kugler som er super lækre og sprøde. Jeg bruger dem selv både med mælk på, som topping eller i bagværk. De er specielt gode i opskrifter hvor det gerne må knase lidt ekstra. Kuglerne er glutenfri og har et højt indhold af protein.

★ PANCAKE MIX ★

13062155_1704491263142320_2629904044278720832_n

Kan simpelthen ikke stå for de her pandekager. Det er så simpelt og så smager de bare hammer godt!  Det her er kun 3 af smags varianterne, men der fås hele 8 forskellige varianter, blandt andet en helt ny variant med blåbær. Personligt synes jeg Strawberries & cream er rigtig lækker, da den er lidt speciel med små jordbær stykker i.

★ PROTEIN BAR ★

13055298_1704491299808983_6923752955361137247_n

Proteinbar er altid en lidt farlig ting at have liggende herhjemme, da de simpelthen bare ryger alt for hurtigt!  Det er første gang jeg smager proteinbar fra Bodylab, men jeg valgte at prøve de her barre, da de minder en smule om Quest, som jeg ellers synes rigtig godt om.

Fordelen ved de her proteinbarre er, at de ikke indholder nær så mange kalorier som mange andre proteinbarre ofte gør. Jeg bruger ofte proteinbar hvis jeg skal være sikker på at få nok at spise i løbet af dagen, et lille mellemmåltid eller hvis jeg bliver lidt lækker sulten i løbet af aftenen.

OOPS! Lige nu er der fri fragt på Bodylab.dk, hvor du blandt andet kan finde de her produkter samt 2 splinter nye Zero toppings – white chokolate & white chokolate raspberry. Har ikke smagt dem endnu, men mon ikke jeg skal have dem med i min nye ordre 

Hvilke produkter fra Bodylab kan du anbefale?

kys-sarah-posin

Produkterne er sponsoreret & indholder affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.