Bla

Hjælp til vægttab og kosttilskud

Jeg oplever en del piger, som spørg til råds om kosttilskud til vægttab. Der findes alverdens kosttilskud, men hvad virker og hvad er egentlig sundt? I bund og grund er det hård træning og sund kost, som lægger vejen til et sundt vægttab.

Kosttilskud er tilskud, som giver dig noget ekstra som du ikke får nok af igennem maden. For mig er det en motivation i sig selv, at have en masse lækre kosttilskud og jeg kan slet ikke forstille mig en hverdag uden dem 🙂 Her er en liste over de kosttilskud jeg ville anbefale, hvis du ønsker et sundt vægttab:

11113941_1574253769499404_5312100375539040996_n

CLA

Jeg har skrevet om CLA før i et af mine tidligere blogindlæg. CLA er et mirakelmiddel og jeg anbefaler altid dette produkt i forbindelse med et vægttab. Men hva’ fanden er CLA egentlig? 😀 En blanding af fedtstoffer, som findes i kød og mælkeprodukter. Man mener at CLA blokerer for fedtcellernes fedtoptagelse og sørger for at fedtet bliver sendt videre til musklerne i stedet for at sætte sig. Det lyder lidt vildt og måske lidt for godt til at være sandt 😀 Men jeg føler selv at jeg kan mærke forskel, når jeg har brugt produktet.

11156134_1574263219498459_6675953360647026588_n

ActiGreen

ActiGreen er grøn te ekstrakt, som er ekstra koncentreret. Teen indeholder et højt indhold af antioxidanter og et brev af ActiGreen svarer ca. til 3 kopper normal grøn te. Jeg ville drikke en kop om morgenen, sammen med min morgenmad og en kop senere hen på dagen. Jeg ville dog undgå at drikke teen efter kl. 16, da det indholder et højt koffeinindhold. Teen her indholder en masse naturlige ingredienser, som bl.a også ses i mange slankepiller.

11017188_1574259386165509_3623655276126444724_n

Proteinpulver

Undgå proteinbarer, færdig blandet protein shakes og hvad der ellers bliver solgt i dit fitness center. Det er ikke et kosttilskud, som hjælper dig med dit vægttab, da de er proppet med sukker, mælk og unødvendige kalorier. Protein er rigtig godt at få hvis du ønsker et vægttab og du kan også sagtens investere i proteinpulver. Bland dit pulver med vand, så du undgår ekstra kalorier ved mælken. Det er vigtigt at være opmærksom på om dit proteinpulver er en gainer (proteinpulver med et højt kalorie indhold, bruges til folk, som ønsker at tage på) Jeg bruger selv proteinpulver og tog det også stadig under min konkurrence diæt. Her er 2 protein produkter, som jeg vil anbefale:11039248_1574263229498458_6169549433287567673_n

Jeg kan stå 100 % inde for dette produkt, da jeg selv har brugt det i forhold til min konkurrence diæt. Produktet kan fås i alle mulige forskellige smagsvarianter, i forskellige størrelser og så koster den mindste pose kun 89,7 kr

 • Vital Water

Vital Water, er den mest kalorielette protein drik du kan købe, hvis du skal købe et ‘ready to drink’ produkt. Man skal venne sig lidt til den nye form for protein drik, fordi den ikke er som de andre mælkeshakes. Men det er det perfekte produkt for dig som ønsker et vægttab, men som stadig har brug for de ekstra proteiner.

blabla

Det skal lige siges, at for at få effekten af de her produkter, bliver du nødt til at yde en indsats både med din træning og med sund kost. Der er intet kosttilskud, som giver dig en slank og flot krop, uden selv at arbejde for det. Pyyha.. Hvis bare der var, så ville det hele være meget letteret 😀 Men her er i hvert fald 4 produkter, som kan hjælpe dig lidt på vej. 🙂

Hvilke kosttilskud bruger du selv? og har du erfaring med andre kosttilskud til vægttab?

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 13 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Julie 🙂

  Ofte bruger man BCAA under træning og protein pulver efter 🙂
  Du kan sagtens bruge din BCAA til efter træning, da det også er Aminosyrer som findes i proteinpulver.

 2. Julie

  Hej Sarah

  Tak for et rigtig godt indlæg!

  Har du nogle gode tip til, hvad der er bedst at indtage efter træning??
  Jeg læste dit indlæg om BCAA lige før og tænkte om du kunne forklare, hvad der er bedst i forhold til BCAA og protein pulver 🙂

 3. Sarah Posin

  Hej Nikoline 🙂
  GN Nutrition kan købes på gymnordic.com –> http://www.gymnordic.com/dk/100-whey.html
  Actigreen har jeg lavet et link til i indlægget 😉

 4. Nikoline

  Hej Sarah
  Hvor køber du Gn nutrition 100% whey protein og actigreen ??
  Mvh Nikoline

 5. Sarah Posin

  Det tror jeg er lige meget 🙂 så længe man ikke tager dem på tom mave. Jeg tager dem bare samme tidspunkt som jeg skal spise, om det er før jeg spiser eller efter tror jeg er lige meget 🙂

 6. Pernille

  Har det nogen betydning om man tager dem før eller efter maden? Hvad har du bedst erfaring med? 🙂

 7. Sarah Posin

  Hej Pernille. Man tager 1-2 piller morgen, middag og aften sammen med sine måltider. Jeg bruger egentlig bare pillerne til der ikke er flere i bøtten og så holder jeg pause i nogle uger. Jeg tror ikke der er et specielt antal dage man kører pillerne i, men jeg tror det er rigtig godt at holde pause med dem engang i mellem. Da kroppen hurtigt venner sig til til og derfor vil tage ekstra godt imod dem, når du så begynder igen 🙂 Gymnordic har en del forskellige mærker, som laver CLA. Jeg fortrækker altid at købe CLA hos en af de mærker, som jeg har prøvet noget andet fra 😀 Jeg har prøvet Cla fra Dymatize og Muscle Pharm. Der kommer lige links her 😛
  http://www.gymnordic.com/dk/dymatize-cla.html
  http://www.gymnordic.com/dk/musclepharm-cla.html

 8. Pernille

  Hvor meget og hvor ofte bør man tage CLA pillerne? og er der stor forskel på de forskellige mærker der udbyder CLA eller er det pga dit sponsorat at du foretrækker GN?

 9. Line

  CLA er god gammel ven 😀 Jeg brugte altid den der CLA+grøn te. Den var jeg rigtig glad for, men er begyndt på noget andet som faktisk har givet et måske uventet vægttabt nemlig noget der hedder bio chrom. jeg begyndte på den fordi jeg har vildt svært ved at holde mig fra slik og søde sager. Nu har jeg da fået styr på sukkertrangen og det vel sikkert derfor jeg har tabt mig :D:D

  lækker blog! tak for tippet! ha en fed aften

 10. Sarah Posin

  Ja jeg synes nemlig også rigtig godt om Xtend, men kan også helt klart anbefale Amino Pro 😉 Håber du får en god oplevelse med det. Ha’ en dejlig aften

 11. Heidi

  tusind tak for tippet. Extend virker ret godt, men vil prøve Amino Pro at skifte med 🙂

 12. Sarah Posin

  Hej Heidi 🙂
  Fedt du skriver. Jeg har aldrig lagt mærke til det, men har kigget bag på min xtend og det er rigtig hvad du siger. Jeg har undersøgt hvorfor det står på bøtten og det er ren lovgivning fra USA. De har alle mulige sindsyge regler med fødevarer. De skal skrive det på b.la alkohol, frygt, tomater, nødder og alle mulige aldre fødevarer. Simpelthen for at undgå retsager. De vil f.eks også skulle skrive bagpå cola at det er kræftfremkaldende fordi der er aspartam i. Jeg bruger selv Xtend under min træning og tænker ikke at stoppe, selvom jeg også lige har set det 🙂
  Hvis du har det bedst med at prøve et andet produkt, kan jeg anbefale Amino Pro. Her er et link til produktet. http://www.gymnordic.com/dk/amino-pro.html
  Jeg skifter lidt imellem Amino Pro og Xtend. Det er rigtig godt og også rigtig god i smagen, ligesom Xtend.

  Ha’ en dejlig dag 🙂

 13. Heidi

  Hej Sarah,

  Tak for et godt indlæg. Jeg kunne godt tænke mig at vide om du har nogle tips til hvad man kan tage under træning, som også er sundt. Jeg bruger nemlig Extend, men der står på produktet at det er kræftfremkaldende og meget andet. Håber du har nogle alternative tips eller kunne lave et indlæg om det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.