Kosttilskud

Hjælp til vægttab og kosttilskud

Jeg oplever en del piger, som spørg til råds om kosttilskud til vægttab. Der findes alverdens kosttilskud, men hvad virker […]

april 2015

Sarah Posin

Jeg oplever en del piger, som spørg til råds om kosttilskud til vægttab. Der findes alverdens kosttilskud, men hvad virker og hvad er egentlig sundt? I bund og grund er det hård træning og sund kost, som lægger vejen til et sundt vægttab.

Kosttilskud er tilskud, som giver dig noget ekstra som du ikke får nok af igennem maden. For mig er det en motivation i sig selv, at have en masse lækre kosttilskud og jeg kan slet ikke forstille mig en hverdag uden dem 🙂 Her er en liste over de kosttilskud jeg ville anbefale, hvis du ønsker et sundt vægttab:

11113941_1574253769499404_5312100375539040996_n

CLA

Jeg har skrevet om CLA før i et af mine tidligere blogindlæg. CLA er et mirakelmiddel og jeg anbefaler altid dette produkt i forbindelse med et vægttab. Men hva’ fanden er CLA egentlig? 😀 En blanding af fedtstoffer, som findes i kød og mælkeprodukter. Man mener at CLA blokerer for fedtcellernes fedtoptagelse og sørger for at fedtet bliver sendt videre til musklerne i stedet for at sætte sig. Det lyder lidt vildt og måske lidt for godt til at være sandt 😀 Men jeg føler selv at jeg kan mærke forskel, når jeg har brugt produktet.

11156134_1574263219498459_6675953360647026588_n

ActiGreen

ActiGreen er grøn te ekstrakt, som er ekstra koncentreret. Teen indeholder et højt indhold af antioxidanter og et brev af ActiGreen svarer ca. til 3 kopper normal grøn te. Jeg ville drikke en kop om morgenen, sammen med min morgenmad og en kop senere hen på dagen. Jeg ville dog undgå at drikke teen efter kl. 16, da det indholder et højt koffeinindhold. Teen her indholder en masse naturlige ingredienser, som bl.a også ses i mange slankepiller.

11017188_1574259386165509_3623655276126444724_n

Proteinpulver

Undgå proteinbarer, færdig blandet protein shakes og hvad der ellers bliver solgt i dit fitness center. Det er ikke et kosttilskud, som hjælper dig med dit vægttab, da de er proppet med sukker, mælk og unødvendige kalorier. Protein er rigtig godt at få hvis du ønsker et vægttab og du kan også sagtens investere i proteinpulver. Bland dit pulver med vand, så du undgår ekstra kalorier ved mælken. Det er vigtigt at være opmærksom på om dit proteinpulver er en gainer (proteinpulver med et højt kalorie indhold, bruges til folk, som ønsker at tage på) Jeg bruger selv proteinpulver og tog det også stadig under min konkurrence diæt. Her er 2 protein produkter, som jeg vil anbefale:11039248_1574263229498458_6169549433287567673_n

Jeg kan stå 100 % inde for dette produkt, da jeg selv har brugt det i forhold til min konkurrence diæt. Produktet kan fås i alle mulige forskellige smagsvarianter, i forskellige størrelser og så koster den mindste pose kun 89,7 kr

  • Vital Water

Vital Water, er den mest kalorielette protein drik du kan købe, hvis du skal købe et ‘ready to drink’ produkt. Man skal venne sig lidt til den nye form for protein drik, fordi den ikke er som de andre mælkeshakes. Men det er det perfekte produkt for dig som ønsker et vægttab, men som stadig har brug for de ekstra proteiner.

blabla

Det skal lige siges, at for at få effekten af de her produkter, bliver du nødt til at yde en indsats både med din træning og med sund kost. Der er intet kosttilskud, som giver dig en slank og flot krop, uden selv at arbejde for det. Pyyha.. Hvis bare der var, så ville det hele være meget letteret 😀 Men her er i hvert fald 4 produkter, som kan hjælpe dig lidt på vej. 🙂

Hvilke kosttilskud bruger du selv? og har du erfaring med andre kosttilskud til vægttab?

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.