Beauty Kosttilskud

Kosttilskud på spray

Okay.. det her er altså ret sejt! Flydende D vitamin på spray. Hvorfor er der ikke nogen, som har præsenteret […]

august 2018

Sarah Posin

Okay.. det her er altså ret sejt! Flydende D vitamin på spray. Hvorfor er der ikke nogen, som har præsenteret mig for de her helt geniale kosttilskud før nu? 🙂

D vitamin har faktisk været en del af mine daglige kosttilskud i flere år – især de kolde vintermåneder, hvor vi netop ikke får nær så mange vitaminer fra solen og faktisk kan det ofte være svært, at opnå det rette vitaminbehov gennem kosten alene, da det ofte kræver et større indtag.

Ad Link: DLux vitamin på mundspray

Nogle har ikke behov for ekstra D-vitamin i form af kosttilskud, men for andre kan det gøre en stor forskel i hverdagen. Dog skal man være opmærksom på, ikke at få en for stor mængde d vitamin, da det kan have en del bivirkninger, som faktisk var en del oppe i medierne sidste år. Der var en sag med et kosttilskud som lavede d vitaminer til børn, som faktisk havde fået en alt for stor dosis og dermed fik en form for forgiftning.

Læs også: Her er det mest oversete kosttilskud

Derfor er det ret vigtigt, at holde sig indenfor den rette mængde som er angivet -og med den her mundspray kan det måske være lidt svært, at begrænse sig, da den har en virkelig lækker forfriskende smag 😉

Heldigvis er der kommet en del opmærksomhed omkring dette og forholdene er blevet strammet an.

Jeg har altid selv benyttet mig af d vitamin i form af kapsler, som et dagligt kosttilskud og er netop lige blevet præsenteret for den her helt geniale mund spray med D vitamin, som er helt geniale til dem som hader at sluge piller.

Der findes sikkert en del forskellige mærker på markedet, men den som jeg har fingrende i her, er fra mærket ‘Nordic Health’ og hedder DLux. Den fåes både til børn og i andre varianter, som Magnesium og Multivitamin – allesammen som en lille praktisk Oral Spray.

Læs også: 5 sunde kosttilskud du kan tilføje din smoothie

En af fordelene ved at bruge kosttilskud på flydende mund spray, er at vitaminerne er hurtigt optagende og går direkte i blodbanerne, da de ikke skal ned i maven og nedbrydes. Derudover egner de sig specielt godt til vegetarer, da der ikke er anvendt nogen form for animalske ingredienser.

Kender i til andre sjove og lidt anderledes kosttilskud som dette? 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.