Beauty Kosttilskud Skønhedstips

Gode kosttilskud til os kvinder

Hvilke kosttilskud er bedst til os kvinde, og hvilke skal vi gå efter? Få en hurtig oversigt over, hvilke tilskud du ikke må gå glip af..

marts 2021

Sarah Posin

Sponsoreret

Kosttilskud kommer i mange forskellige former og varianter og det kommer jo helt an på, hvilket behov man har. Når jeg kigger på mine veninder og jeg, så tager vi alle forskellige kosttilskud, men nogle tilskud går alligevel igen og nogle er mere populære og “in” lige nu, end andre.

Er du nysgerrig på, hvilke kosttilskud jeg bruger og hvorfor? Jeg har samlet en lister her, som giver et lille indblik i, hvad de forskellige kosttilskud har af fordele. Derudover kan du også se, hvilke kosttilskud der er ekstra gode for os kvinder.

 

 

Find Easy Chew vitamin vingummier her

 

D-Vitamin

D-vitamin er specielt vigtigt for vores knogler og muskler. Mange af os danskere har lavt d-vitamin, især i vinterhalvåret og her vil et tilskud af d-vitamin være rigtig godt. D-vitamin er bla. et vitamin som vi får igennem solensstråler.

 

Folsyre

Folsyre har du helt sikkert stødt på, hvis du er kvinde og enten prøver at blive gravid, eller har været. Folsyre også kaldet folinsyre eller folat er et B vitamin som er meget vigtig for at kroppen kan fungere optimalt. Folsyre skal man kun have i meget små doser, men når man er gravid eller prøver at blive, så er det anbefalet at man får næsten det dobbelte, da stoffet er en vigtig byggesten for den kommende baby.

 

Biotin

Biotin også kaldet B7 vitamin er det vi kender som ‘hårets vitamin’. Biotin finder du nemlig i de fleste kosttilskud for længere og sundere hår, fordi det netop har en positiv effekt på øget hårvækst. Biotin er det du skal kigge efter på ingredienslisten, hvis du ønsker at styrke din hud og dit hår.

 

Omega 3

Omega 3 er fedtsyrer som vores krop ikke selv er istand til at producere, så enten får vi Omega 3 igennem kosten, som fed fisk eller også kan vi vælge at supplere op med et kosttilskud af omega 3.

Omega 3 er en vigtig del for vores kroppes funktion, det bidrager blandt andet til et godt hjerte-kredsløb, hjerne og led. Faktisk har jeg selv i forbindelse med min træning, oplevet at mine led har knirket og ved at sætte min dosis af omega-3 op, så undgik jeg de irriterende knirkelyde, fra mine led. Dejligt!

 

Magnesium

Magnesium er et af de tilskud, som jeg selv har brugt i flere år. Jeg tager typisk kosttilskudet om aftenen, eller efter min træning. Magnesium har den egenskab at få kroppen til at slappe af og restituerer bedre – derfor giver det super god mening, at anvende magnesium som et tilskud efter træning, eller inden du hopper under dynen.

Magnesium bidrager desuden også til en hel del andre gode ting, såsom at opretholde et normalt stofskifte, hjernefunktion, nervesystem og elektrolytbalancen. Elektrolytbalancen er også super vigtigt, hvis du dyrker sport, eller er meget aktiv.

 

 

Find Easy Chew vitamin vingummier her

 

Mange af disse kosttilskud, bliver ofte sammensæt i én vitamin, som vitaminpillen (eller skal jeg kalde den ‘vingummien’) her. Det gør det altså super nemt og lidt sjovere at indtage sine daglige kosttilskud 😉

Her kan i se to varianter – den ene ‘Easy Chew Omega-3 Fiskeolie‘, som er en blød, velsmagende vingummi, hvor du får alle de sunde fedtsyrer. Den anden ‘Easy Chew Multivatamin‘, indholder faktisk også Omega-3 og kommer i en vegansk udgave.

Jeg er stor fan af måden vitaminpiller kommer i forskellige smage, former og konsistenser idag. Det gør det bare meget nemmere og ikke mindst sjovere, at huske sine daglige kosttilskud.

Hvilke kosttilskud finder du specielt vigtige for os kvinder? og har du nogle favoritter, så smid dem endelige i kommentarfeltet her. Tak fordi du læste med 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.