Kosttilskud

Kosttilskud til veganer/vegetarer..

Vegetar & veganer, er efterhånden meget oppe i tiden. Man ser flere og flere, som netop tilbyder vegetar & veganske […]

marts 2019

Sarah Posin

Vegetar & veganer, er efterhånden meget oppe i tiden. Man ser flere og flere, som netop tilbyder vegetar & veganske retter, og supermarkederne lægger mere fokus på at udvikle produkter, som netop er bæredygtige og plantebaseret. Det gør bare det hele nemmere og meget sjovere for dem, som netop vil undgå animalske produkter..

LÆS OGSÅ: 5 sunde kosttilskud du kan tilføje i din smoothie

Når det kommer til kosttilskud, er der faktisk mange som anvender animalske fyldemidler i produkterne. Der findes heldigvis kosttilskudsmærker, som er begyndt at bevæge sig i den anden retning.

Jeg har samlet de bedste og mest anvendte kosttilskud, så du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik over, hvilke kosttilskud du skal gå efter. Tag et kig med her..

Vegetabilsk Omega 3 Olie..

Biosym har lavet denne Omega 3 olie, af høj kvalitet. Den har certifikatet 100% vegansk.

Hvorfor skal du vælge Omega 3 fedtsyrer? Kosttilskudet bidrager til vores led, hjerne, hjerte og et bedre syn. Olie er super vigtigt for et godt helbred og er bla. også derfor, at fisk anbefales i vores kost.

Dosis: 1 kapsel om dagen

Find produktet her

Vegansk D Vitamin..

En lille, vegansk synkevenlig kapsel. D vitaminen er tilsat olivenolie, som fremmer optagelsen af d vitaminer. Kosttilskudet er 100% vegansk & produktet er dansk produceret.

Hvorfor skal du vælge D vitamin? Det kan ofte være svært at få nok D vitamin, især i vinterperioderne eller hvis man opholder sig meget indedøres. Derfor kan et ekstra d vitamin kosttilskud, bidrage til at styrke vores immunforsvar.

Dosis: 1 kapsel om dagen

Find produktet her

Vegansk magnesium kosttilskud..

Berthelsen mag-citrat er et vegansk kosttilskud af magnesium, der er højtoptageligt. Magnesium er et af mine daglige kosttilskud, da det har mange gode egenskaber

Hvorfor skal du vælge magnesium? Jeg tager selv magnesium, da det har en positiv virkning på bla. min søvn og jeg kan mærke hvordan jeg sover tungere og mere dybt – på den måde er jeg mere veludhvilet og søvn har jo som vi ved, en stor betydning for vores helbred.

Derudover er magnesium også godt for vores muskler, nervesystem, energistofskifte, knogler og tænder. Jeg tager ofte tilskudet inden sengetid.

Dosis: 3 kapsler inden sengetid

Find produktet her


Veganske vitamin vingummi bamser..

Beauty bear vitamins har efterhånden været på min hylde i et godt stykke tid. De her vitaminer er de lækreste! Små, søde vingummi bamser, som kommer i flere forskellige vitaminsammensætninger.

Det kosttilskud jeg har været gladest for, hedder Hair vegan vitamins – som bidrager til et sundere og stærkere hår.

Hvorfor skal du vælge Beauty bear? Det er en sjov og anderledes måde at indtage sine daglige kosttilskud, hvis man er træt af at sluge en hel bunke piller.

Kosttilskudet indholder bla. Zink & biotin, som bidrager til at vedligeholde et sundt hår.

Dosis: 2 vingummibamser om dagen

Find produktet her

Hvilke kosttilskud bruger du selv? Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.