Seamlesscover

Lækre seamless leggings!

For et par måneder siden, lavede jeg et fotoshoot med Purelime. I coverbilledet her, får i et lille smugkig på nogle af de lækre seamless styles, som jeg glæder mig til! Desværre lander kollektionen først vinter 2017, så vi må vente lidt endnu..

Jeg har været lidt på udkig efter et par gode seamless tights, som jeg evt. både kan bruge til træning og hverdag? Har fundet lidt forskellige style her.. 

Links: Find en masse flotte seamless tights her!

Jeg ejer ikke selv et par seamless tights, men har kun “testet” en prøve fra Purelime og hold nu op, hvor var de bare behagelig at have på – jeg havde dem endda på til hverdag. 😬 Jeg har fundet et par andre ret lækre modeller, som er i kollagen her. Overvejer lidt at købe enten den sorte seamless tights fra Adidas (nr. 3) eller nr. 2? Synes de har en ret fin detalje på benene. 😌

Hvad tænker i generelt om seamless? Er det noget i godt kan lide at træne i, eller er der noget andet i fortrækker? 😊

AffiliateThis Post Has 2 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Hanne 🙂
  Jeg har forskellige elastikker, både de korte og lange. Hvis du køber en lang, kan du folde den nogle gange, hvis du vil bruge den rundt om knæene 🙂

  Kh Sarah

 2. Hanne

  Hej
  Har lige set din video med træning af overkroppen vha et træningselastik.
  Hvor lang skal elastikken være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.