Beauty Hårpleje Kosttilskud

Længere hår & stærkt immunforsvar

Vitaminer som får håret til at vokse, og så kommer de endda i de lækreste, søde vitamin vingummi bamser. Du har helt sikkert set bamsevitaminerne her, som indholder den helt rette sammensætning af vitaminer, som får håret til at vokse hurtigere.

maj 2020

Sarah Posin

Annonce

 Beauty bear vitamins er et kæmpe hit herhjemme og det er ikke første gang, at jeg har anbefalet de små, søde vitamin bamser her på bloggen.

Jeg er stadig helt vild med måden at indtage sine daglige kosttilskud på. Og for mig er de 2 vingummibamser om dagen virkelig en fornøjelse.

Beauty Bear HAIR indholder 60 stk. vitamin vingummibamser, med en smag af solbær. De er specielt udviklet til at styrke og vedligeholde et stærkt hår. Med biotin og zink, som begge bidrager til et sundere og stærkere hår.

Derudover er det et kosttilskud uden gluten, kunstig farvestoffer og så er vitamin vingummibamserne veganske – det vil sige uden animalsk gelatine.

Find Beauty Bear vitaminer, i linket her

Vitaminer der får håret til at vokse

Mit hår har altid været ret langt, så derfor har jeg lidt svært ved at vurdere, om vitaminerne får mit hår til at vokse yderligere.

Jeg har derfor været så fræk at låne et par billeder, fra andre piger som har brugt Beauty Bear vitamins – her kan man virkelig se, hvilken forskel vitaminerne har haft på deres hårvækst.

Find Beauty Bear vitaminer, i linket her

Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg samtidig har brugt Beauty Bear NAILS, hvor jeg på få uger har kunne se, og mærke en markant forskel på mine negle. De billeder kommer senere i et andet indlæg. 😉

Jeg elsker når produkter giver synlige resultater, som længere hår, eller længere vipper. Men jeg synes også at der er noget dejligt over at kunne give kroppen et ekstra boost vitaminer, uden at det nødvendigvis kan ses på det ydre.

Vitaminer for et stærkt immunforsvar

Beauty bear HAIR indholder bla. Vitamin A, B12, C, D3 og E som bidrager til et stærk immunforsvar – det er specielt vigtigt i den tid vi befinder os i lige nu, hvor man gerne vil være ekstra modstandsdygtig.

Jeg har selv været meget opmærksom i denne tid, på at få nok vitaminer for netop at styrke mit immunforsvar. Så man ikke skal ligge syg eller gå rundt med snotnæse.

Mon ikke vi alle er lidt nervøse for de symptomer, da det hurtigt kan skabe unødvendige bekymringer.

Beauty Bear HAIR har efter min mening en rigtig flot sammensætning af vitaminer til os kvinder, som både styrker vores immunforsvar OG vores hårvækst.

Har du andre kosttilskud som du kan anbefale, eller har du selv haft gode oplevelse med de her vitamin vingummibamser?

Smid endelig din kommentar i feltet under indlægget og lad mig høre 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.