Opskrifter

★ Laksetærte med spinat, hytteost & grov bund! ★

Har netop idag modtaget mit helt splinter nye kamera og kunne slet ikke vente med at få det i brug, […]

september 2016

Sarah Posin

Har netop idag modtaget mit helt splinter nye kamera og kunne slet ikke vente med at få det i brug, derfor kastede jeg mig ud i en lille lækker tærte med laks, så jeg netop kunne afprøve mit nye kamera..  Jeg har faktisk brugt denne opskrift på tærte et par gange efterhånden, men hver gang jeg laver den, laver jeg lidt om i den. Ikke fordi den er dårlig, men fordi opskriften er så nem, at man let kan tilføje eller erstatte med andre råvarer og stadig få en lækker tærte opskrift.

tærte1

Lige meget hvilken slags tærte du vil lave, kan du sagtens bruge opskriften her, både til at lave grøntsagstærte, tærte med kylling, broccoli, skinketærte eller porretærte med bacon – Ja.. du kan egentlig tilføje lige de ingredienser du bedst kan lide. Brug opskriften her som en slags guide line, det kan ikke gå helt galt! Mangler du lidt praktisk til madpakken, kan du endda lave små madtærter, som jeg har gjort i min tidligere opskrift ‘Små & søde jordbærtærter’ 

7tærte

9tærte

tærte12

tærte11

4tærte

➔ Det skal du bruge:

 • 300 g blandet kerner – som pakken >>her
 • 3 æg
 • 1/2 dl olie
 • 1/2 tsk salt
 • 300 g laks (kylling, bacon eller andet)
 • 300 g spinat
 • 3 æg
 • 3 spsk. vand
 • 1,5 dl hytteost
 • 1/2 tsk salt og lidt peber

➔ Tærtebund – Sådan gør du:

 1. Forvarm ovnen på 200 grader
 2. Bland kerne, æg, olie og salt i en skål og rørt det hele godt sammen.
 3. Smør din tærteform med olie eller beklæd formen med bagepapir
 4. Spred din dej udover hele formen og godt op af kanterne
 5. Bag tærte bunden for sig selv, i 10 min.
 6. Tø spinat op og vrid det godt
 7. Skær din laks i tern eller små stykker (jeg kan godt lide når det er lidt grov i det)
 8. Bland æg, vand, hytteost, salt og peber i en skål
 9. Fordel spinat og laken rundt i den bagte tærtebund og hæld æggeblandingen over
 10. Bag tærten igen, 20-25 minutter.

HAPS! Velbekomme ❤

2tærte

Hvilken opskrift plejer du at bruge, når du laver tærte? og kender du til andre lækre måder at lave tærtedej? Jeg har her delt 3 forksellige opskrifter, som jeg skiftevis plejer at lave udfra – håber i synes godt om dem! ☺❤

sarah posin - signature

 

Tærtedej opskrift (3 forksellige):

➔ Paleo tærtedej:

➔ Glutenfri tærtedej uden mel:

➔ Grov tærtedej:

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.