Skønhed

Lange øjenvipper uden serum

Lange, fyldige og naturlige vipper. Hvem vil ikke gerne have det? Jeg har testet et produkt, som netop ikke er […]

juni 2018

Sarah Posin

Lange, fyldige og naturlige vipper. Hvem vil ikke gerne have det? Jeg har testet et produkt, som netop ikke er serum og som får dine vipper til at vokse lige med det vuns.. 

Som i ved fra mit tidligere indlæg ‘Lange naturlige vipper’, så er jeg helt vild med den fantastiske vippe serum fra M2 beauté. Som imponerende nok får vipperne til at vokse sig lange og kraftige, helt naturligt!

Læs også: Se mine før & efter billeder med vippeserum

Jeg anbefaler gang på gang vippeserum, når jeg bliver stillet spørgsmålet om, hvordan i alverden jeg kan have så lange vipper.

Jeg har forsøgt at besvare mange af jeres spørgsmål, i et indlæg ‘Hvilken vippeserum er bedst? Og hvilket mærke skal jeg vælge’ som i kan finde i linket.

Sådan får du lange vipper, uden serum

Er du ikke fan af vippeserum, eller vil du gerne prøve andre midler af? Så har jeg netop testet en anden måde, hvorpå du hurtigt kan opnå et fint resultat af længere, fyldigere vipper, på en helt naturlig måde.

 

Produktet hedder Divaderme Lash Extender og består af bitte små fibre, som påføres ovenpå din egen mascara. De små fibre giver fylde og ekstra længde, samtidelig med at de plejer dine egne vipper.

Sådan bruger du Divaderme Lash Extender

Påfør de små fibre straks efter din påførte mascara. På den måde hæfter de små fibre hår sig nemmere fast til vipperne. Her er et billede, som tydeligt viser forskellen på min almindelige mascara og mascara med fibre hår.

Øverst med mascara  ↓ Nederst mascara + fibre

Sådan gør du:

Påfør din make up som du plejer, et øje af gangen. Imens din mascara er “våd” påfører du et lag fibre og kan egentlig bare bygge fibre på, indtil du synes dine vipper har fået det helt rette look.

Sådan bygger du dine vipper længere, med mere volume

Fibrene er sorte og vil derfor ikke kunne ses, udover at de bare skaber god fylde og endnu mere længde til din egen mascara.

Du skal dog være opmærksom på, at de små fibre kan drysse en del når du påfører produktet. De kan sagtens fjernes på huden eller børstes væk med en makeupbørste.

Vipperne holder sig flot hele dagen og de små fibre er hverken trælse, eller på nogen måde irriterende at have på.

Jeg synes det giver et meget flottere og mere naturligt look, end det vil være at have kunstige vipper på, plus at det er meget mere behageligt at det bare er ens egne.

Du kan nemt bygge dine vipper op, hvis du senere på dagen skal friskes op, eller skal videre i ud i byen. Du påfører blot et tyndt lag mascara ovenpå det nuværende og bygger fibre ovenpå, indtil du har den fylde som du ønsker.

Lange vipper & fyldigere bryn

Divaderme har flere produkter i deres sortiment, både de små fibre til lange, fyldige vipper, men også hvis du ønsker fyldigere bryn.

De findes i mange forskellige sorte og brune nuancer, alt efter hvad der passer til din hårfarve.

Hvilke produkter kan du anbefale til bryn og vipper? ☺️

Hvis du vil se nogle af mine fortrykkende produkter, kan du tage et kig på ‘Min makeup guide’, hvor du bla. også kan finde den mascara jeg fortrækker.

sarah posin - signature

 Reklame, affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.