Untitled 2

Lange øjenvipper uden serum

Post Series: Lange øjenvipper

Lange, fyldige og naturlige vipper – hvem vil ikke gerne have det? Jeg har testet et produkt som netop ikke er serum og som får dine vipper til at vokse lige med det vuns.. 😌

Som i ved fra mit tidligere indlæg ‘lange naturlige vipper’, så er jeg helt vild med den fantastiske serum fra M2 beauté, som imponerende nok får vipperne til at vokse helt ustyrligt! 😍 Jeg anbefaler den gang på gang, når jeg bliver stillet spørgsmålet om hvordan i alverden jeg kan have så lange vipper. Jeg har netop testet en ny måde hvorpå man hurtigt kan opnå samme fine reultat med fyldigere og længere vipper.

IMG_3366

IMG_3367

IMG_3371

Produktet hedder Divaderme Lash Extender og er bitte bitte små fibre som påføres ovenpå din egen mascara. De små fibre giver fylde og ekstra længde, samtidelig med at de plejer dine egne vipper.

Untitled-2

← venstre øje med mascara + fibre og højre øje med mascara 

👉 Sådan gør du:

Påfør din make up som du plejer, et øje af gangen. Imens din mascara er “våd” påfører du et lag fibre og kan egentlig bare bygge fibre på, indtil du synes dine vipper har fået det helt rette look. Efter dette påfører du et tyndt lag mascara som en afslutning.

Fibrene er sorte og vil derfor ikke kunne ses, udover at de bare skaber god fylde og endnu mere længde til din egen mascara. Du skal dog være opmærksom på at de små fibre kan drysse en del når du påfører produktet, men de kan sagtens fjernes. Jeg plejer at bruge min pudder børste, hvor det nemt kan børstes væk. 😁 Vipperne holder sig flot hele dagen og er hverken træls eller på nogen måde irriterende at have på. Jeg synes det giver et meget flottere og mere naturligt look end det vil gøre at have kunstige vipper på, plus at det er meget mere behageligt at det er ens egne.

Du kan nemt bygge dine vipper op hvis du senere på dagen skal friskes op eller i byen. Du påfører blot et tyndt lag mascara ovenpå det nuværende og ellers bygger fibre op, indtil du har den fylde som du ønsker! 😋 Og er man bare helt pjatte med lange vipper og fyldige bryn, så kan Divaderme faktisk også fåes til bryn. De findes i mange forskellige sorte og brune nuancer.

Hvilke produkter kan du anbefale til bryn og vipper? ☺️ Hop ind forbi min makeup guide og find bla den mascara jeg fortrækker!

sarah posin - signature

 Reklame, affiliateThis Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Nej det er ikke en serum som M2 Lashes. Du får effekten med det samme, da det er små fibre som lægges i forlængelse med din mascara. De vaskes væk igen når du fjerne din makeup 🙂 Men effekten er stadig rigtig god, hvis man vil have lidt ekstra længde og fylde til hverdag eller fest 🙂

    kh Sarah

  2. Ac

    Bliver vipperne længere med tiden ligesom med m2 eller er det kun når man så længe det er påført på vipperne? altså en kortvarig effekt? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.