Lange Naturlige Vipper Bedste Serum

Sådan får du lange naturlige øjenvipper!

Post Series: Lange øjenvipper

Jeg får ofte spørgsmålet, om mine øjenvipper er ægte? Eller hvor jeg får dem lavet? Sandheden er den, at de er ganske ægte og helt mine egne. Dog med lidt hjælp fra vippeserum, som netop gør dem fyldigere og længere 😉

Du har helt sikkert hørt om de populære serum produkter, som får dine vipper til at vokse helt ustyrligt. En hver piges drøm må man sige.

I indlægget her får du min anmeldelse af vippeserum, hvordan jeg bruger det, hvilke erfaringer jeg har gjort mig – og du kan se mine før og efter billeder, af mit forløb med serum. Kig med her..

Billig vippeserum online

Der findes efterhånden et hav af forskellige forhandlere, af billig vippeserum på nettet. Jeg har samlet 3 af mine foretrukne steder, at købe M2 Lashes billigt på nettet.

Priserne kan variere lidt, efter markedet og konkurrencen. Derfor har jeg samlet 3 forskellige webshops, som sælger M2 béauté billigst. Alle de links jeg linker til her, er danske webshops, som tilbyder hurtig og sikker levering, med den bedste pris på vippeserum.

Lange øjenvipper med serum fra M2 Lashes

Produktet hedder Billig M2 Lashes, Billigvoks.dk | Køb her Det virker måske lidt for godt til at være sandt, at det får dine øjenvipper til at vokse sig længere og kraftigere på kun få uger. Jeg havde selv min tvivl, da jeg første gang prøvede produktet.

Jeg har altid selv haft lange, vipper fra naturens side, men efter jeg har brugt vippeserum fra M2 Lashes, er mine vipper blot vokset yderligere og mine vippehår er blevet længere, kraftigere og mørkere.

Min tvivl om produktet forsvandt lynhurtigt, da jeg så hvilke resultater det kunne skabe!

Før & efter billeder med vippeserum

Her kan i se mine før og efter billeder af mine vipper, inden jeg begyndte på vippeserum fra M2 Lashes og resultatet efter kun 3 ugers brug.

Man kan tydeligt se en forskel, hvordan mine vipper er blevet lange og fyldige. Sjovt nok, stiger man sig en smule blind på resultatet og her er det virkelig sjovt, at kunne se sine før og efter billeder.

Så husk lige at få taget nogle billeder, inden du begynder 😉

ghjkl

EFTER & FØR

På billedet her, kan i se mit resultat før og efter med hjælp af serum fra M2 Lashes. Jeg har skrevet flere blog indlæg, om produktet og hvilket resultat serum har givet mig. Jeg har bla. også testet serum til bryn, som også gav et vanvittigt resultat!

Til de af jer, som ønsker fyldigere øjenbryn, så kan jeg helt klar anbefale at prøve produktet. Du kan finde mit indlæg nedenfor og se mine før og efter billeder..


Du kan finde flere indlæg om serum, i linksene her: 

Læs også: Bedste serum til lange naturlige vipper | Min top 3

Læs også: Fyldige bryn med serum – se mine før & efter billeder

Læs også: Hvilke serum mærker er de bedste & mest effektive?


Guide: Sådan bruger du vippeserum fra M2 lashes

 1. Påfør dit serum produkt på et rent og makeup frit øjenlåg, som vist på billedet her.
 2. Din serum væske lægges langs hårene, som var det en eyeliner. Du skal ikke være bange for at tage for meget serum på. Gerne et fint lag, så dine hårrødderne ser en smule våde ud.
 3. Undgå at få produktet i øjnene, da det godt kan svie -og er sikkert ikke er det bedste at få i øjet (ja, jeg snakker af erfaring hehe)

Note: Nogen oplever at produktet godt kan svie, eller give en prikkende fornemmelse, ved påførelse. Det aftager hurtigt igen, efter et par minutter. Jeg tænker, at det blot må være et tegn på, at produktet er ret så effektivt, og er godt igang med at sætte processen igang.

10649984_1546624362262345_4388604616901913747_n

10983414_1546623385595776_4385897364395715579_n

Mest stillede spørgsmål om vippeserum – Få dine svar her

Jeg får utrolig mange spørgsmål omkring brug af vippeserum og hvad der sker efter man har brugt vippeserum. Falder dine vipper af når du har brugt serum? Hvor længe holder resultatet? Hvor længe skal man bruge vippeserum? osv. Jeg har samlet de mest efterspurgte spørgsmål, og samlet dem her.

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er en serumvæske, der stimulere hårenes vækst. Det er et meget populært og effektivt produkt, som får vipperne til at vokse hurtigere, længere og kraftigere på kun få uger.

Ingredienserne i produktet er brugt som lægemiddel, hvor man har fundet ud af at bivirkningerne ved dette lægemiddel stimulere hårvæksten. Den populære serum og de effektive ingredienser findes nu i flere produkter, både til vipper og øjenbryn.

Hvad er M2 lashes?

Det effektive serum produkt hedder ‘M2 Lashes – Eyelash Activating Serum’,

Hvordan ser det ud?

Det er en flydende og helt klar væske, som kommer i en lille eyeliner bøtte. Produktet hverken lugter, løber ved påføring eller kan ses når det påføres.

Hvordan påfører jeg min serum?

Du påfører dit serumprodukt på rent, afrenset øjenområde – enten inden sengetid, eller lidt tid inden du lægger din makeup. Din serum lægges langs vipperne, helt tæt ved øjenlåget, som var det en eyeliner.

Når du påfører produktet, kan det godt svie en smule, men det aftager hurtigt. Pas på ikke at få væsken i øjnene, da det ikke er så rart 😉

Produktet er så effektivt, at jeg allerede efter 1 uge kunne se en tydelig forskel på både længden, volumen og farven på mine vipper.

Hvornår kommer resultatet?

Jeg brugte M2 Lashes hver aften inden sengetid, i ca. 3 måneder og fik resultat, som er vist på billedet. Resultatet kommer allerede efter 3 uger, men som sagt, kunne jeg allerede se en tydelig forskel allerede efter 1 uge.

Der findes forskellige serum produkter, men dette er blot et af produkterne, som jeg varmt kan anbefale, hvis du ønsker lange, fyldige og naturlige vipper, på kort tid.

Hvor længe holder vippeserum?

Hvis du bruger produktet flittigt 1 gang dagligt, vil dit produkt ca. holde 3-4 måneder. Jeg har hørt andre have den i længere tid, men når jeg har haft en bøtter, holder den cirka i 2-3 måneder -og jeg har bestemt ikke sparet på dråberne. 😉

Når du har opnået det flotte resultat af lange, fyldige og naturlige vipper, så holder dit resultat indtil dine vipper skiftes ud. Vipperne har som dit hår på hovedet og kroppen, en bestemt levetid. Så med tiden vil de hår også udskiftes og dine “normale hår” vil vokse ud igen.

I denne process, plejer jeg blot at påbegynde en ny bøtte med vippeserum, men så er der også gået en 5-6 måneder imellem den første og næste serum.

Hvad sker der når man ikke bruger vippeserum længere?

Mange stiller spørgsmålet, om man taber sine vipper eller om de falder af? Der findes alverdens historier og teorier her. 😄 Ja du taber dine vipper. MEN ikke fordi du har brugt serum.

Det er en helt normal ting at tabe sine øjenvippe hår, da alt vores hår på krop og hovede, har en vis levetid. Men i og med at de er vokset sig længere, kan det godt virke voldsommere, når man taber hårene.

Dine vipper vil falde af, en efter en med tiden, men nye hår vil vokse ud. De nye som vokser ud, vil vokse ud som “din normale” hår og længde, men her kan du vælge at påbegynde en ny vippeserum, for at opretholde det flotte resultat af lange, fyldige vipper.

Jeg har hold ca. 6 måneders pause med M2 lashes og kunne sagtens se at mine egne vipper var ved at “falde tilbage” til min normale længde igen. Når jeg så har følt det, er jeg startet på en ny.

Produktet hverken ødelægger, eller gør at du mister dine egne vippehår – så du kan roligt benytte dig af produktet. ☺️

Hvor kan man købe M2 Lashes billigt på nettet?

Jeg fortrækker at handle på en dansk web shop, da jeg så ved at produktet ikke er fake og så kan jeg være 100% sikker på at produktet kommer frem og betalingen er sikker.

Hvilken web shop anbefaler jeg?

Billigvoks.dk er et af mine foretrukne steder at handle beauty produkter online og især hvis man skal købe billig vippeserum. De forhandler også de andre produkter fra M2 Beauté serien, hvis man er interesseret i at kaste sig over andre produkter

Jeg bestiller altid selv over Billigvoks.dk og er også den side jeg anbefaler, hvis nogen spørg hvor man kan finde billig serum på nettet. De levere med DAO, som er hurtig levering lige til døren.

Hvilke butikker forhandler M2 Beauty?

Hvis du ønsker mere vejledning i forhold tl vippeserum eller de andre produkter fra M2 Beauté, så kan du helt sikkert finde en butik i din hjemby, som forhandler M2 beauté. Du kan bla. finde produkterne i butikker som Magasin, Salling og diverse skønhedssaloner, hvor du kan få vejledning.

Du er selvfølgelig også altid velkommen, til at smide en kommentar med dit spørgsmål, så vil jeg se, om jeg kan svare på det! 😉

Hvornår på dagen, skal jeg bruge vippeserum?

Jeg bruger produktet inden sengetid, efter jeg har fjernet min makeup.  Du kan sagtens bruge din normale ansigtcreme, serum og hvad du ellers har af daglige rutiner.

Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger vippeserum?

Det eneste du dog skal være opmærksom på, når du bruger vipperserum, er ikke at anvende en makeupfjerner som indholder olie. Olien kan nemlig forhindre dit serum produkt i at trænge ind, og dermed give det resultat vi ønsker.

Tag derfor et kig bagpå din makeupfjerner, inden du begynder på din vippeserum. Se på ingredienslisten om den evt. skulle indholde olie.

Liste over oliefri makeupfjerner, som jeg kan anbefale:

Hvilke M2 beauté produkter jeg ellers anbefale?

M2 beauté har udvidet sortimentet og udviklet flere produkter i samme kategori. Her i blandt deres populære

Jeg er selv kæmpe fan af  vippe serum fra M2 beauté og har faktisk også testet M2 Beauté serum til øjenbryn, som også har givet et ret effektivt resultat. Du kan se mine før & efter billeder, i indlægget her.

Læs også: Mine før & efter billeder af serum til bryn 

Kan man bruge din vippeserum til øjenbryn? Ja du kan sagtens bruge din vippeserum, til dine bryn, hvis du ønsker at teste det af.

Af erfaring, kan jeg se, at serum produktet som egner sig til brynene, er mere effektivt og naturligvis egner sig bedre til sit formål. Jeg vil anbefale at købe hvert sit produkt, til hvert sit formål – men ønsker du at teste det af med din vippeserum, kan du sagtens det. Dog vil jeg ikke anbefale at bruge det den anden vej, altså serum til bryn på dine vipper, da produktet er en smule anderledes og jeg ved ikke hvordan det tager sig ud, med kontakt til øjnene.

| Find alle produkter fra M2 Beauté billigt her |

Hvis du ikke har budget til begge produkter, altså en vippeserum OG en serum til dine bryn, kan du jo teste det af med din vippeserum på dine bryn 😉 og se om du senere hen skal kaste dig over en serum til bryn.

Du kan finde alle M2 beauté produkterne i linket HER!


Min anmeldelse af vippe serum fra M2 Beauté

Jeg må godt nok indrømme at jeg var en smule skeptisk omkring M2 Beauté, som jeg også nævnte tidligere i indlægget. Jeg tænkte at det måske lød lidt for godt, til at være sandt. Men tro mig. De dyre dråber virker!

Jeg anbefaler produktet, da det giver 100% synlige resultater. Mit råd er at du husker at tage et før billede, da man sjovt nok godt kan stirre sig blind på resultatet. Det er også og sjovt at kigge tilbage på de gamle billeder og sammenligne sit resultat 🙂

Jeg er i hvert fald ret overrasket, når jeg sammenligner mine før og efter billeder og ser, hvordan produktet kan være så effektivt på meget få uger.

M2 Lashes – hvad sker der når man stopper med serum?

(6 MÅNEDER SENERE)

Efter det flotte resultat af vippe serum fra M2 lashes, og et tomt produkt,  har jeg holdt en lang pause uden brug af serum. Der er ca. gået 6 måneder fra jeg købte mit serum produkt, til mit resultat er begyndt at forsvinde.

Jeg har modtaget en del spørgsmål om hvad der sker, når man stopper med at bruge serum og om vipperne falder af.

De falder af, da vipperne har en vis levetid, som alt andet hår på vores krop. Jeg har bestilt en ny serum også fra mærket M2 lashes og er igang med projekt ‘Lange, naturlige vipper’ igen.

M2 Lashes – Kan man bruge vippeserum flere gange?

(3-6 UGER EFTER)

Som en lille opfølgning på projekt ‘Lange øjenvipper’, vil jeg lave en lille opfølgning og vise jer, hvordan jeg nu igen, har fået de fineste bambi vipper tilbage.

Selvom mine vipper var “faldt tilbage” til min normale længde efter mit tidligere forløb, har jeg nu brugt en serum mere.

En del spørg til, hvornår man kan påbegynde en ny serum og om man bare kan bruge vippeserum uafbrudt, uden at holde pause?

Der gået nu gået 3 uger med brug af vippeserum fra M2 Lashes og det har jeg delt i en video her. Mine vipper er nu blevet lange, fyldige og mørke igen – endnu engang bekræftet i, at produktet virker!

Jeg håber i kan fornemme resultatet trods den dårlige video kvalitet 🙂

Hvilke serumprodukter har du erfaring med? Og har du prøvet andre produkter fra M2 Beauté serien?  😋

Tak fordi i læse med og held og lykke med vipperne


Indlæg om vippeserum: Lange, naturlige øjenvipper 

Læs også: Bedste vippeserum til lange naturlige vipper 

Læs også: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have? 

Læs også: Billigste vippeserum og en sammenlignings guide over produkternerThis Post Has 63 Comments

 1. Sarah Posin

  Det tror jeg sagtens du kan gøre, uden nogen problemer 🙂
  Hvis du bruger din serum uden vipperne på, så produktet kan få lov til at trænge igennem til rødderne 🙂

  Kh Sarah

 2. Rojin yildiz

  Hej, jeg vil bare spørge om man godt kan tage falske vipper på mens man er gang med denne her serum “forløb”
  Eller er det bedst at forholde sig til mascara ?

 3. Sarah Posin

  Hej Emma <3

  Det skal du slet ikke være bekymret for - men kan godt forstå dine tanker, da der er så meget fake på nettet!
  Jeg har dog et tæt samarbejde med billigvoks.dk og har i flere år købt min vippeserum fra deres webshop, så jeg ved at deres 100% er den ægte vare - det kører bare rigtige gode priser, fordi de vil være de billigste på nettet 🙂

  Der er ingen grund til bekymring!
  Knus Sarah <3

 4. Emma

  Hej Sara,
  Jeg er lidt bange for at M2 kunne være fake, da det er så billigt på Billigvoks? Ved du noget om det? Har selv lige købt min til 588, 608 med fragt, og jeg er bare så bange for, at den ikke er ægte og mine vipper falder af, af det….

  Knus

 5. Sarah Posin

  Hej Anja <3

  Nej desværre ikke.. Det er en anden "børste" som er med den til bryn, men du kan bruge den omvendt - vipper til bryn 🙂

 6. Anja

  Kan man bruge den til bryn til øjenvipper?

 7. Sarah Posin

  Hej Sidsel 🙂

  Haha.. åh jeg ved udemærket hvad du snakker om. Det kan virkelig svie meget!
  Jeg kender ikke til Sanzi Beauty’s vippeserum, men kan anbefale Revitalash som jeg også har skrevet om i indlægget her: https://sarahposin.com/vippeserum-m2lashes-revitalash/
  Den giver lige så gode resultater som M2 Lashes, men den svier ikke på samme måde. 🙂

  Held og lykke med Sidsel 🙂 <3
  Knus

 8. Sidsel

  Hej Sarah

  Kan ikke finde ud af, om det bare er mig der har sart “øjenlåg”, men den bliver ved med at svie af H…. til når jeg bruger den. Men du siger det går over?

  Har i stedet for, nu købt Sanzi Beauty’s vippeserum, virker og svier ikke. Men kan selvfølgelig være, at jeg bare er en af de uheldige 🙁

 9. Sarah Posin

  Heeej 🙂
  Stort tillykke med konfirmationen lige om hjørnet!
  Jeg tror godt du kan nå at se lidt resultat – synes du skal give det et forsøg! Om ikke andet har du lange vipper efter 😉
  Det er det eneste produkt jeg kender til, som får dem til at vokse naturligt – ellers er der jo vippe extensions som du kan få lavet, men det er kunstige hår du får sat på dine egne 🙂 Det kan også se meget fint og natuligt ud.

  Rigtig god fornøjelse med det hele og ha’ en fantastisk dejlig konfirmation!
  Knus Sarah

 10. anonym :-)

  Hej Sarah
  Jeg skal snart konfirmeres, og det kunne være rart med lange vipper der. Konfirmationen er om ca. 3 uger. virker produktet på 3 uger, altså kan jeg se en forskel på 3 uger? Hvis ikke, kan du så anbefale et andet produkt der virker hurtigt og naturligt på så kort tid?

  Tak på forhånd

 11. Sarah Posin

  Hejsa Britt 🙂

  Jeg tror ikke det har nogen betydning. Farver selv mine vipper af og til, så tror ikke det skulle gå i vejen for noget 🙂
  Du skal være opmærksom på ikke at bruge en makeupfjerner som er direkte baseret på olie eller cremer/serum – da det kan danne en hinde, så produktet ikke kan trække ind 🙂 Men det er kun der hvor du jo påfører M2 Lashes.

  Jeg tror bare du skal fortsætte med at bruge det.. Hos mig virker det hurtigt og andre kan det godt tage op til et par måneder før der kan ses resultater 🙂 Er sikker på at der nok skal ske noget.. bare vent og se!

  Knus Sarah

 12. Britt

  Jeg har nu brugt M2 i 3 uger og jeg kan ikke rigtig se nogen forskel 🙁 Jeg får farvet øjenvipper ved kosmetologen hver 4 uge. Kan det indvirke på resultatet? Jeg er desuden blondt og har generelt ikke ret kraftigt behåring (bortset fra mit kraftige hår på hovedet). Har det noget at sige..?

 13. Sarah Posin

  Hej Britt,

  Fantastisk, tillykke 🙂 Den skal du nok blive rigtig glad for!
  Du påfører egentlig bare produktet som en eyeliner – helt tæt til dine hår rødder og du må gerne tage et godt lag på 🙂 Du skal ikke være bange for at dyppe den i bøtten flere gange under samme øjenlåg (hvis du forstår) hehe 🙂

  Skriv hvis du er i tvivt!
  Knus Sarah

 14. Sarah Posin

  Heej Julie,

  Du bliver dybt afhængig når du først er startet hehe 🙂
  Ja kan også godt se at billigvoks har sat den lidt ned. Ved nu ikke om det er muligt at finde den billigere i Tyskland. Jeg linkede engang til en Tysk hjemmeside, men de kan ikke sende til danmark længere – her var prisen den samme med billigvoks >> http://bit.ly/2mwgPWm

  Hvis du alligevel fjerner din make-up om aftenen, giver det god mening at bruge M2 Lashes, men glemmer du det i ny og næ så er det måske mange penge at investere 🙂

  Håber det var til hjælp på vejen <3
  Knus Sarah

 15. Britt

  Nu har jeg modtaget M2 og er gået i gang med at bruge den. Men skal jeg dyppe applikator mellem hver øjenlåg? Eller skal begge øjne kun have “med samme omgang/strøg”?

 16. Julie

  Er disse vidunder produkter tit på tilbud? Jeg har nemlig længe ville prøve dette serum, og er først overbevist efter at have læst din blog 😀
  Jeg skal til Flensborg om en måneds-tid og tænke, at produkterne muligvis kunne være billigere dernede i makeup forretninger, men hvor betydelig billigere er de overhovedet i Tyskland? Lige nu er de på tilbud på billigvoks.dk nemlig 😀
  Mit dilemma er egentligt, hvorvidt jeg burde vente eller ej. haha

 17. Sarah Posin

  Hej Britt,

  Ja det har du ret i, tak! 🙂 Gad vide hvor længe de kører med det tilbud?

 18. Britt

  https://shopping.coop.dk/vare/m2-beaute-eyelash-activating-serum-5-ml-stimulerende-serum-til-oejenvipperne/4260180211016
  Hos Coop koster den lige nu Kr. 699. Men er det den samme serum, som der refereres til??

 19. Sarah Posin

  Uhlalaaa… lækkert Kathe! 😀 Tak for rabatkoden!!!
  Håber du bliver glad for produktet, er helt misundelig 🙂

 20. kathe

  Tak for en god blog 🙂
  Nu har jeg endelig købt den og er klar til flotte vipper 🙂
  Jeg købte den også på pafumedreams.de som du anbefalede
  Der er fragt til 5 euro
  Men hvis man bruger koden
  summer16pd10 – så får man 10 euro i rabat 😉

 21. Sarah Posin

  Hejsa Ida

  Nej det gør det slet ikke, kan faktisk ikke huske om der er gratis fragt? Prøv evt. at læg den i kurven og lad somom du vil gå til betaling 🙂 Jeg mindes ikke at der er fragt, for det kan nemlig godt betale sig at købe den der. 🙂

  //Sarah

 22. Ida

  Hej. Koster det ikke en del at få det sendt fra tyskland? Det kan vel ikke betale sig? 🙂

 23. Anna Seebach Buchwald

  Tusinde tak for at du svarede;)

  Har dog et til spørgsmål- Jeg har M2 Brows, og ville høre om du også virker på øjenvipper eller om jeg skal skaffe en til øjenvipper;) Læste nemlig et sted at den til øjenvipper også kunne bruge til øjenbryn:) Så jeg tænke på om den til bryne også virker tl vipperne?

 24. Sarah Posin

  Hej Anna 🙂

  Jeg har efterhånden brugt det i et par år. Men hvis du bruger produktet hver dag i 3 uger, vil du kunne se tydelig forskel.
  Første gang jeg brugte det gik der kun 1 uge, før jeg kunne se forskel. Men jeg oplever at de fleste kan se det efter 3 uger. Husk dog at brug en makeup fjerner uden olie og påfør M2 Lashes på ren øjenlåg uden makeup eller noget som kan forhindre produktet i at virke 🙂
  Så lover jeg sten sikkert lange og fyldige vipper!

  Ha’ en dejlig dag

  //Sarah

 25. Anna Seebach Buchwald

  Hej Sarah:)

  Hvor lang tid har du brugt det, altså hver dag i 3 uger eller? ville bare vide hvor lang tid det ville tage;)

 26. Sarah Posin

  Hejsa Anja,

  Ja det kan du sagtens gøre, jeg har selv prøvet det og det hjalp 🙂
  Der er jo også en som er beregnet til brynene, med en lidt anden børste, men har selv prøvet med M2 lashes og det fungere helt fint 🙂

 27. AnJa

  Hej Sarah, du skrev at man sagtens kan bruge Eyelash serumet på brynene, har du erfaring med det?? Mine bryn ser herrens ud, og jeg har eyelash serum nemlig 😉

  A

 28. Sarah Posin

  Hej Line 🙂
  Du behøver kun at bruge det én gang, inde du går i seng.
  Jeg plejer at fjerne alt makeup og påføre et lag inden sengetid. 🙂

 29. Line

  Hej Sarah. Skal man bruge det en eller to gange om dagen? 🙂

 30. Sarah Posin

  Waaauw! Det var dælme billigt!
  Tak for det Lise 🙂

  Så er det jo lige før man skulle bestille selv hehe.
  ha’ en dejlig dag
  //Sarah

 31. Lise/walkinrunout

  så er den lige bestilt…
  Og faktisk får man 10 euro i rabat med koden “spring16pd10″…
  så jeg har ikke set det billigere før…
  Tak 🙂

 32. Sarah Posin

  Hej Line 🙂

  Ja det kan kun anbefales! Det er helt fantastisk 🙂

 33. Line

  Hvor vildt!!! Det må jeg prøve:)

 34. Sarah Posin

  Hejsa Joannas

  Nej jeg har aldrig haft øjenvippe extensions på, men har brug det her M2 Lashes længe efterhånden. Jeg er bare super glad for det og vil også gerne indrømme at jeg er blevet en smule afhængig af det 😉

 35. Sarah Posin

  Hej Amalie 🙂
  Har du prøvet at vende din rund? på min står der lashes med meget meget småt, men kun på den ene side?

 36. Amalie

  Hej!
  Jeg har lige bestilt M2 fra den tyske side som du tidligere henviste.
  Jeg har fået den hjem, men jeg har lagt mærke til, at der står “M2 Beaute” og ikke “M2 LASHES” på produktet.. Tror du den er fake? For på M2’s orginale side, står der “m2 lashes” på produktet :/

  Håber du ville svare:(

 37. Joannas Lashes

  Hej Sarah,
  bruger du stadig din M2 serum ? Kan du sende en photo af dine vipper nu? Har du prøvet at have eyelash extensions på? Hvad er din erfaring?
  Hilsen Joanna – See more at: https://sarahposin.com/lange-ojenvipper/#comment-831

 38. Joannas Lashes

  Hej Arah,
  bruger du stadig din M2 serum ? Kan du sende en photo af dine vipper nu? Har du prøvet at have eyelash extensions på? Hvad er din erfaring?
  Hilsen Joanna

 39. Sinem

  Hej Sarah,

  Min M2 er ved at blive brugt op, men ville gerne bestille en ny. Så dit tidligere indlæg om at du havde købt den fra en tysk hjemmeside, hvor længe gik der før du modtog den hjem? Kom der told på? 🙂

 40. Sarah Posin

  Hej Sofie 🙂
  Du skal bare beholde det på. Du kan både tage det på inden du går i seng og om morgnen igen (lige lade det tørre inden du ligger make-up)

 41. Sofie

  Hej!
  Jeg forstår ikke om man skal sove med m2 Lashes serum på Eller om man skal tage det af med det samme efter det er tørt?
  Hilsen Sofie

 42. Sarah Posin

  Heheh ja 🙂 Det giver jo egentlig god mening. Man kan godt forstille sig at det vil lave en hinde, så M2 ikke kan få lov til at trænge ind. 🙂

 43. Sarah Posin

  Tak for tippet Sofie 😉 Det er der helt sikker nogen som kan bruge! Jeg har oplevet flere som ikke rigtig synes de kan mærke nogen effekt af produktet, men det kan da måske skyldes at de har brugt en creme eller makeupfjerner med olie. Jeg vil dog sige at jeg ikke har brugt produktet i ca. 4 måneder og de er ikke blevet kortere og har heller ikke tabt mine hår? :/ Men fedt du skriver og tusinde tak for tippet endnu engang 😉

 44. Sofie

  Altså man skal undgå creme i øjenområdet 🙂

 45. Sofie

  Jeg vil bare lige lave en lille rettelse: man skal blive ved med at bruge produktet. Du taber nemlig dine vipper efterhånden. Så de vil blive korte igen. Desuden skal du undgå creme og makeupfjerner med olie – det hindrer produktet i at trænge ind, for der skabes en hinde. Bare nogle tips fra en fast bruger af M2 😉

 46. Sarah Posin

  Heheh hej Sarah 😉
  Der er ikke noget sundhedsskadelig over M2. M2 sætter gang i hårvæksten og der kommer dermed flere hår og de bliver længere. M2 beauty laver flere produkter og jeg ved at de har et produkt, som styrker elasticiteten i hårene, så de ikke knækker så let. 🙂 Måske du skulle prøve den?

 47. Sarah

  Hej Sarah.
  Jeg hedder også selv Sarah hehe:)
  Men super fedt indlæg. Lige noget jeg har brug for da jeg altid har haft korte og skrøbelige øjenvipper.
  Ville bare spørge om, der er vel ikke noget sundhedsskadeligt ved at bruge M2?
  Og det gør ikke at øjenvipperne knækker, for det gør mine tit efter jeg har brug mascara (altså når jeg tager mascaren af)? 😀

 48. Sarah Posin

  Nåårh nej det ved jeg godt du ikke gjorde 🙂 Ville bare lige skrive det hehe. Kan godt forstå du har din tvivl 🙂 det virker næsten også for godt til at være sandt. Jeg har købt den 2 gange. første gang den løb tør holdte jeg ca. 3 ugers pause. Der skete ikke noget anderledes, men jeg havde lyst til at købe en ny, så den bruger jeg lige nu. Men jeg er ikke så god til at bruge den hver dag lige nu, men de bliver ved med at være lange selvom man stopper med det. 🙂 Ha’ en dejlig dag

 49. Pernille Jakobsen

  Jeg takker for det hurtige svar.. Jeg hentydet dog heller ikke til at du var sponsoreret eller noget, men kun at man virkelig blev “fanget” til at ville købe den, når man kan se det virker! 😉 Har godt læst indlægget hvor du henviser til den billigste også. Jeg MÅ prøve det! Lige et sidste spørgsmål, er du stoppet med at bruge det (efter serumet er tom), eller skal man blive ved med at bruge det, for at de forbliver lange? 🙂

 50. Sarah Posin

  Hej Pernille 🙂
  Jeg er hverken sponsoreret eller får penge for at fortælle om M2, det er min helt egen oplevelse af produktet og jeg står 100% indefor det om jeg skriver om på min blog 🙂 Den er virkelig dyr, men jeg kan kun fortælle gode ting om produktet. Som sagt har jeg lange vipper fra naturens side, men de er helt klart blevet meget længere og kraftigere af at bruge M2 🙂 Jeg kender faktisk ikke til Revitalash, men ved at der findes en masse forskellige versioner af den her serum. Jeg har sat et link ind i mit tidligere indlæg “sådan slipper du af med uren hud” her kan du købe M2 billigst til 799 ,- stadig mange penge, men man sparer i det mindste lidt 😛

 51. Pernille Jakobsen

  Hej Sarah!
  Du har virkelig solgt den godt med de lange smukke vipper, og man får virkelig lyst til at afprøve det.. Men det er sørme nogle dyre dråber, øv øv.
  Jeg har kigget forskellige steder for at finde det billigste, men har fundet et andet mærke på beautycos.dk, som hedder Revitalash. Kender du noget til dette, eller skal man holde sig til M2? 🙂

 52. Sarah Posin

  Hej Tanja
  Fedt 🙂 Jeg synes allerede jeg kunne se det efter en uge.. men jeg kan høre lidt fra de forskellige at det er forskelligt hvor hurtigt det virker. Bare tag dig tid og husk at bruge det hver dag, så er jeg sikker på at der nok skal ske noget! 🙂
  Hvor er du sød! Det er jeg virkelig glad for at høre! Jeg gør mig også umage for at giver jer en masse gode indlæg.
  Skriv lige når der er sket lidt resultater med vipperne! 😀

 53. Tanja Helsgaun

  Hej Sara

  Tak for et godt indlæg. Nu har jeg købt vippe serum og er i fuld gang med at bruge det. Har dog kun brugt det i 5 dage og kan ikke se nogle ændringer endnu. Men det tager jo lidt tid. Hvor lang tid gik der før du følte at der virkelig var sket noget med dine øjenvipper?

  Afslutningsvis vil jeg rose dig for din blog. Synes dine indlæg er så gode. Det er rart at vide lidt om alt og at det hele ikke kun går op i kost, træning og sundhed. Er vild med alle dine “tøse” indlæg. Selvom jeg selv går meget op i kosten, så er det rart at se dig som et menneske og ikke som en der kun ønsker at vise sine gode sider.

 54. Sarah Posin

  Hej Katrine 🙂
  Jeg laver lige et indlæg, hvor jeg smide mine makup fjerner op 😉

 55. Katrine

  Hvilken makeup fjerner bruger du?

 56. admin

  FEDT Christina! 😀 Det virker nemlig rigtig godt. Bare bliv ved med at bruge det, så bliver det bare tydeligere. 😛
  Lige nu bruger jeg en mascara fra Lóreal, jeg har faktisk også skrevet om den i et af mine indlæg omkring make up. Den hedder MEGA VOLUME COLLAGENE 24. Jeg har brugt den samme længe og jeg elsker den 🙂 Børsten er stor og er af fiber hår. Jeg er ikke så meget til de der gummi børster. Den er en smule dyr, men jeg køber den altid når den er på tilbud i matas, elles tjek det link jeg har smidt ind i indlægget.
  Ha’ en rigtig dejlig søndag!
  // Kh Sarah

 57. Christina

  Wauw! Må jeg spørge hvilken mascara det er du bruger? 🙂
  Jeg har købt serummet pga. af dit indlæg og synes allerede jeg ser resultater ved øjenbrynene. så tusinde tak. 🙂
  Mit er købt på billigparfume.dk.

 58. admin

  Uh! Åh nej :/ Det er ikke så fedt, når man tror man køber noget andet. Jeg har smidt et link op på ezzence, der er jeg i hvert fald 100% sikker på at det er den ægte varer 😛 Tak for det gode råd ellers 😀

 59. Ditte

  Dermalogica har selv været ude at advare mod det. De har sådan et hologram mærke eller lign., som skal verificere ægtheden af produktet, og det er ikke alt der har det derinde. Så tænker det da ik var det eneste mærke, som man ikke kan regne med er ægte

 60. admin

  Hej Ditte, det var jeg ikke klar over :O Hvordan har du opdaget det? Jeg tror billigparfume.dk er reel 🙂 De store websites kan bare lave nogle vilde tilbud i forhold til butikkerne, da de sikkert har nogle gode aftaler og bestiller hjem i store partier.

 61. Ditte

  Ved nogen af jer, om det er reelle varer, de sælger på billigparfume.dk? Har liiiiidt mine bange anelser, når det er så billigt. F.eks. er meget dermalogica falsk på nicehair.dk, som jo ellers er en rigtig populær side….

 62. admin

  Ja, jeg havde det på samme måde 😀 men jeg kan nu fortælle dig helt ærligt at det virker 😀
  Wow tak Carina! Det er jo altid dejligt at spare lidt penge!
  Ha’ en dejlig aften
  //Sarah

 63. Carina

  Jeg har længe overvejet om det virker eller om det bare er fusk, men du er ikke den eneste der taler godt om denne, så nu må det prøves 🙂 .. og så fås den på billigparfume.dk lige nu til 799 kr. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.