Skønhed

Sådan får du lange naturlige øjenvipper!

Tænk at man på blot 3 uger kan vokse sig et par lange, fyldige og kraftige vipper, ved hjælp af vippe. Det er et mirakel! Jeg har samlet ALT hvad du skal vide om brugen af vippeserum og tipper om det billigste sted, at købe vippeserum. Kig med her..

januar 2019

Sarah Posin

Reklame links

Jeg får ofte spørgsmålet, om mine øjenvipper er ægte? Eller isåfald, hvor jeg får dem lavet? Sandheden er den, at de er ganske ægte og helt mine egne. Dog med lidt hjælp fra vippeserum, som netop gør dem længere og fyldigere.

Du har helt sikkert hørt om de populære serum produkter, som får dine vipper til at vokse helt ustyrligt. En hver piges drøm må man sige.

 

Køb vippeserum her – Spar op til 45%

 

I indlægget her får du min anmeldelse af vippeserum. Hvordan jeg bruger vippeserum? Hvilke erfaringer jeg har gjort mig og du kan også finde mine før og efter billeder, af mit forløb med vippeserum. Kig med her..

 

Billig vippeserum online

Der findes efterhånden et hav af forskellige forhandlere, af billig vippeserum på nettet. Her har jeg delt nogle af de danske webshops, som tilbyder M2 Lashes billigst på nettet. Her gør du dig en sikker handles, med hurtig levering.

 

Priserne kan variere en smule, alt efter, hvordan markedet og konkurrencen er. Derfor har jeg samlet nogle forskellige webshops, som alle forhandler M2 Lashes billigt på nettet.

Alle de links jeg linker til her, er danske webshops, som tilbyder hurtig og sikker levering, med den bedste pris på vippeserum.

Lange øjenvipper med serum fra M2 Lashes

Det virker måske lidt for godt til at være sandt, at et produkt får dine øjenvipper til at vokse sig længere og kraftigere, på kun få uger. Jeg havde selv min tvivl, da jeg første gang hørte om produktet.

Jeg har altid selv haft lange, vipper fra naturens side, men efter jeg har brugt vippeserum fra M2 Lashes, er mine vipper blot vokset yderligere og mine vippehår er blevet længere, kraftigere og mørkere.

Min tvivl om produktet forsvandt lynhurtigt, da jeg efter kun få uger kunne se, hvilket resultat vippeserum kunne skabe!

 

Find M2 Lashes her – Spar op til 45%

 

Før & efter billeder med vippeserum

Her kan i se mine før og efter billeder af mine vipper, inden jeg begyndte at bruge M2 Lashes. Resultatet er blot efter 3 ugers brug.

Man kan tydeligt se en forskel, hvordan mine vipper er blevet lange og fyldige. Sjovt nok, stiger man sig en smule blind på resultatet og her er det virkelig sjovt, at kunne se sine før og efter billeder.

Så husk lige at få taget nogle billeder, inden du begynder 😉

ghjkl

EFTER & FØR

 

På billedet her, kan i se mit resultat før og efter, ved brug af serum fra M2 Lashes. Jeg har skrevet flere blog indlæg, om produktet og hvilket resultat serum har givet mig. Jeg har bla. også testet serum til bryn, som også gav et vanvittigt resultat!

Til de af jer, som ønsker fyldigere øjenbryn, så kan jeg helt klar anbefale at prøve produktet. Du kan finde mit indlæg nedenfor og se mine før og efter billeder..

 


Læs også: Bedste serum til lange naturlige vipper | Min top 3

Læs også: Fyldige bryn med serum – se mine før & efter billeder

Læs også: Hvilke serum mærker er de bedste & mest effektive?

Læs også: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have? 

Læs også: Billigste vippeserum og en sammenlignings guide over produkterner


 

Guide: Sådan bruger du vippeserum fra M2 lashes

  1. Påfør dit serum produkt på et rent og makeup frit øjenlåg, som vist på billedet her.
  2. Din serum væske lægges langs hårene, som var det en eyeliner. Du skal ikke være bange for at tage for meget serum på. Gerne et fint lag, så dine hårrødderne ser en smule våde ud.
  3. Undgå at få produktet i øjnene, da det godt kan svie -og er sikkert ikke er det bedste at få i øjet (ja, jeg snakker af erfaring hehe)

 

Note: Nogen oplever at produktet godt kan svie, eller give en prikkende fornemmelse, ved påførelse. Det aftager hurtigt igen, efter et par minutter. Jeg tænker, at det blot må være et tegn på, at produktet er ret så effektivt, og er godt igang med at sætte processen igang.

 

Find M2 Lashes her – Spar op til 45%

 

10649984_1546624362262345_4388604616901913747_n

10983414_1546623385595776_4385897364395715579_n

Mest stillede spørgsmål om vippeserum – Få dine svar her

Jeg får utrolig mange spørgsmål omkring brug af vippeserum og hvad der sker efter man har brugt vippeserum. Falder dine vipper af når du har brugt serum? Hvor længe holder resultatet? Hvor længe skal man bruge vippeserum? osv. Jeg har samlet de mest efterspurgte spørgsmål, og samlet dem her.

 

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er en serumvæske, der stimulere hårenes vækst. Det er et meget populært og effektivt produkt, som får vipperne til at vokse hurtigere, længere og kraftigere på kun få uger.

Ingredienserne i produktet er brugt som lægemiddel, hvor man har fundet ud af at bivirkningerne ved dette lægemiddel stimulere hårvæksten. Den populære serum og de effektive ingredienser findes nu i flere produkter, både til vipper og øjenbryn.

 

Hvad er M2 lashes?

Det effektive serum produkt hedder ‘M2 Lashes – Eyelash Activating Serum’ og er en helt klar væske, som du påfører inden sengetid, på rent og afrenset øje. Det siges at formlen er brugt som lægemiddel i forbindelse med gråstær, men læger derfor har fundet ud af, at de dyre dråber kan fremme hårvæksten.

 

Hvordan ser vippeserum ud?

Det er en flydende og helt klar væske, som kommer i en lille eyeliner bøtte. Produktet hverken lugter, løber ved påføring eller kan ses når det påføres.

 

Hvordan påfører jeg min vippeserum?

Du påfører dit serumprodukt på rent, afrenset øjenområde – enten inden sengetid, eller lidt tid inden du lægger din makeup. Din serum lægges langs vipperne, helt tæt ved øjenlåget, som var det en eyeliner.

Når du påfører produktet, kan det godt svie en smule, men det aftager hurtigt. Pas på ikke at få væsken i øjnene, da det ikke er så rart 😉

Produktet er så effektivt, at jeg allerede efter 1 uge kunne se en tydelig forskel på både længden, volumen og farven på mine vipper.

 

Hvorlænge går der før, at min vippeserum virker?

Jeg brugte M2 Lashes hver aften inden sengetid, i ca. 3 måneder og fik resultat, som er vist på billedet. Resultatet kommer allerede efter 3 uger, men som sagt, kunne jeg allerede se en tydelig forskel allerede efter 1 uge.

Der findes forskellige serum produkter, men dette er blot et af produkterne, som jeg varmt kan anbefale, hvis du ønsker lange, fyldige og naturlige vipper, på kort tid.

 

Hvor længe holder vippeserum?

Hvis du bruger produktet flittigt 1 gang dagligt, vil dit produkt ca. holde 3-4 måneder. Jeg har hørt andre have den i længere tid, men når jeg har haft en bøtter, holder den cirka i 2-3 måneder -og jeg har bestemt ikke sparet på dråberne. 😉

Når du har opnået det flotte resultat af lange, fyldige og naturlige vipper, så holder dit resultat indtil dine vipper skiftes ud. Vipperne har som dit hår på hovedet og kroppen, en bestemt levetid. Så med tiden vil de hår også udskiftes og dine “normale hår” vil vokse ud igen.

I denne process, plejer jeg blot at påbegynde en ny bøtte med vippeserum, men så er der også gået en 5-6 måneder imellem den første og næste serum.

 

Hvad sker der når man ikke bruger vippeserum længere?

Mange stiller spørgsmålet, om man taber sine vipper eller om de falder af? Der findes alverdens historier og teorier her. Ja du taber dine vipper. MEN ikke fordi du har brugt serum.

Det er en helt normal ting at tabe sine øjenvippe hår, da alt vores hår på krop og hovede, har en vis levetid. Men i og med at de er vokset sig længere, kan det godt virke voldsommere, når man taber hårene.

Dine vipper vil falde af, en efter en med tiden, men nye hår vil vokse ud. De nye som vokser ud, vil vokse ud som “din normale” hår og længde, men her kan du vælge at påbegynde en ny vippeserum, for at opretholde det flotte resultat af lange, fyldige vipper.

Jeg har hold ca. 6 måneders pause med M2 lashes og kunne sagtens se at mine egne vipper var ved at “falde tilbage” til min normale længde igen. Når jeg så har følt det, er jeg startet på en ny.

Produktet hverken ødelægger, eller gør at du mister dine egne vippehår – så du kan roligt benytte dig af produktet.

 

Hvor kan man købe M2 Lashes billigt på nettet?

Jeg fortrækker at handle på en dansk web shop, da jeg så ved at produktet ikke er fake og så kan jeg være 100% sikker på at produktet kommer frem og betalingen er sikker.

 

Hvilke butikker forhandler M2 Beauty?

Hvis du ønsker mere vejledning i forhold tl vippeserum eller de andre produkter fra M2 Beauté, så kan du helt sikkert finde en butik i din hjemby, som forhandler M2 beauté. Du kan bla. finde produkterne i butikker som Magasin, Salling og diverse skønhedssaloner, hvor du kan få vejledning.

Du er selvfølgelig også altid velkommen, til at smide en kommentar med dit spørgsmål, så vil jeg se, om jeg kan svare på det!

 

Hvornår på dagen, skal jeg bruge vippeserum?

Jeg bruger produktet inden sengetid, efter jeg har fjernet min makeup.  Du kan sagtens bruge din normale ansigtcreme, serum og hvad du ellers har af daglige rutiner.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger vippeserum?

Det eneste du dog skal være opmærksom på, når du bruger vipperserum, er ikke at anvende en makeupfjerner som indholder olie. Olien kan nemlig forhindre dit serum produkt i at trænge ind, og dermed give det resultat vi ønsker.

Tag derfor et kig bagpå din makeupfjerner, inden du begynder på din vippeserum. Se på ingredienslisten om den evt. skulle indholde olie.

Liste over oliefri makeupfjerner, som jeg kan anbefale:

Hvilke M2 beauté produkter kan jeg ellers anbefale?

M2 beauté har udvidet sortimentet og udviklet flere produkter i samme kategori. Her i blandt deres populære

 

Find alle M2 Beauté produkter her

 

 

Jeg er selv kæmpe fan af  vippe serum fra M2 beauté og har faktisk også testet M2 Beauté serum til øjenbryn, som også har givet et ret effektivt resultat. Du kan se mine før & efter billeder, i indlægget her.

 

Læs også: Mine før & efter billeder af serum til bryn 

 

Kan man bruge din vippeserum til øjenbryn? Ja du kan sagtens bruge din vippeserum, til dine bryn, hvis du ønsker at teste det af.

Af erfaring, kan jeg se, at serum produktet som egner sig til brynene, er mere effektivt og naturligvis egner sig bedre til sit formål. Jeg vil anbefale at købe hvert sit produkt, til hvert sit formål – men ønsker du at teste det af med din vippeserum, kan du sagtens det. Dog vil jeg ikke anbefale at bruge det den anden vej, altså serum til bryn på dine vipper, da produktet er en smule anderledes og jeg ved ikke hvordan det tager sig ud, med kontakt til øjnene.

 

Find alle M2 Beauté produkter her

 

Hvis du ikke har budget til begge produkter, altså en vippeserum OG en serum til dine bryn, kan du jo teste det af med din vippeserum på dine bryn og se om du senere hen skal kaste dig over en serum til bryn.

 


Min anmeldelse af vippe serum fra M2 Beauté

Jeg må godt nok indrømme at jeg var en smule skeptisk omkring M2 Beauté, som jeg også nævnte tidligere i indlægget. Jeg tænkte at det måske lød lidt for godt, til at være sandt. Men tro mig. De dyre dråber virker!

Jeg anbefaler produktet, da det giver 100% synlige resultater. Mit råd er at du husker at tage et før billede, da man sjovt nok godt kan stirre sig blind på resultatet. Det er også og sjovt at kigge tilbage på de gamle billeder og sammenligne sit resultat 🙂

Jeg er i hvert fald ret overrasket, når jeg sammenligner mine før og efter billeder og ser, hvordan produktet kan være så effektivt på meget få uger.

M2 Lashes – hvad sker der når man stopper med serum?

(6 MÅNEDER SENERE)

Efter det flotte resultat af vippe serum fra M2 lashes, og et tomt produkt,  har jeg holdt en lang pause uden brug af serum. Der er ca. gået 6 måneder fra jeg købte mit serum produkt, til mit resultat er begyndt at forsvinde.

Jeg har modtaget en del spørgsmål om hvad der sker, når man stopper med at bruge serum og om vipperne falder af.

De falder af, da vipperne har en vis levetid, som alt andet hår på vores krop. Jeg har bestilt en ny serum også fra mærket M2 lashes og er igang med projekt ‘Lange, naturlige vipper’ igen.

M2 Lashes – Kan man bruge vippeserum flere gange?

(3-6 UGER EFTER)

Som en lille opfølgning på projekt ‘Lange øjenvipper’, vil jeg lave en lille opfølgning og vise jer, hvordan jeg nu igen, har fået de fineste bambi vipper tilbage.

Selvom mine vipper var “faldt tilbage” til min normale længde efter mit tidligere forløb, har jeg nu brugt en serum mere.

En del spørg til, hvornår man kan påbegynde en ny serum og om man bare kan bruge vippeserum uafbrudt, uden at holde pause?

Der gået nu gået 3 uger med brug af vippeserum fra M2 Lashes og det har jeg delt i en video her. Mine vipper er nu blevet lange, fyldige og mørke igen – endnu engang bekræftet i, at produktet virker!

Jeg håber i kan fornemme resultatet trods den dårlige video kvalitet 🙂

Hvilke serumprodukter har du erfaring med? Og har du prøvet andre produkter fra M2 Beauté serien?

Tak fordi i læse med og held og lykke med vipperne

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.