Lange øjenvipper

Sådan får du lange naturlige vipper!

Post Series: Lange øjenvipper

Jeg får ofte spørgsmålet, om mine vipper er ægte, eller hvor jeg får dem lavet. Sandheden er, at de er ganske ægte og helt mine egne – dog med lidt hjælp fra vippeserum 😉

Du har helt sikkert hørt om de populære serum produkter, som får dine vipper til at vokse helt ustyrligt – en hver piges drøm! I indlægget her giver jeg en lille anmeldelse af produktet og viser jer mine før og efter billeder, af mit forløb med vippeserum. Kig med her!

Her finder du billig vippeserum online:

Der findes efterhånden et hav af forskellige forhandlere af billig vippeserum, på nettet. Jeg har samlet 3 af mine foretrukne steder, at købe M2 vippeserum billigst. Priserne kan variere lidt, efter markedet og konkurrenterne – derfor har jeg samlet 3 webshops, som sælger M2 Lashes billigst. Alle danske shops, med hurtig levering. Tag et kig her..

Lange øjenvipper med serum fra M2 Lashes

Produktet hedder M2 Lashes og det virker helt sindsygt! Det skal lige siges, at jeg altid har haft lange vipper, fra naturens side, men efter jeg har vippeserum fra M2 Lashes, er mine øjenvipper vokset yderligere og hårene er blevet kraftigere og mørkere.

1545917_1542111159380332_2221129770098503342_n

Nedenfor kan i se et før og efter billede af mine vipper – før jeg begyndte at bruge M2 Lashes og efter 3 ugers brug. Før jeg påbegyndte, var de stadig lange og fyldige, men man kan nu tydeligt se forskel alligevel.

Jeg ville gerne vise jer et billede uden mascara, men det er det eneste før billede jeg har, fra min første oplevelse med vippeserum.

Hvis du er interesseret i at se flere (nyere billeder), hvor jeg viser resultater unden mascara, så kan du finde flere før og efter billeder i disse indlæg.

Se også: Bedste serum til lange naturlige vipper

Se også: Fyldige bryn med serum

Se også: Hvilke serummærker er de bedste

Før billede (inden brug af M2 Lashes)

10968530_1546613822263399_1759614383902743889_n

Efter billede (efter 3 uger med brug af M2 Lashes) 

10968582_1546611915596923_8531913038543190602_n

Hvordan fungerer produktet?

Produktet hedder M2 Lashes – Eyelash Activating Serum, det er en serum som lægges langs vipperne, tæt ved øjenlåget, som var det en eyeliner. Det er så effektivt at jeg allerede efter 1 uge kunne se tydeligt forskel på både længden, volumen og farven på mine vipper.

Jeg brugte M2 Lashes i ca. 3 måneder og fik resultat, som er vist på billedet her.

1512452_1547277008863747_3729658030802705086_n

10337696_1542111086047006_3829144541544630334_n

1512408_1542111059380342_950730088543288669_n

Sådan bruger du M2 lashes..

Du påfører dit serum produkt på ren og makeup frit øjenlåg, som vist på billedet her.

Påfør væsken langs hårene, som var det en eyeliner. Du skal ikke være bange for at tage for meget på – gerne et fint lag, så det ser en smule vådt ud, i kanten af hårrødderne.

Undgå at få produktet i øjnene, da det svier helt vildt meget og sikkert ikke er det bedste for øjet (og ja.. jeg har prøvet det) 😇

Nogen oplever at produktet godt kan svie lidt på øjenlåget, eller give en prikkende fornemmelsen. Det aftager igen, efter et par minutter. Jeg tænker, at det blot må være et tegn på, at produktet er ret så effektivt!

Hvornår på dagen, bruger jeg vippeserum?

Jeg bruger produktet inden sengetid, efter jeg har fjernet min makeup.  Du kan sagtens bruge din ansigtcreme, serum og hvad du ellers ellers har af daglige rutiner, på din hud. Det eneste du dog skal være opmærksom på, er ikke at anvende en makeupfjerner med olie, da det kan forhindre dit serum produkt i at trænge ind og dermed give den effektiv vi ønsker.

Tag derfor et kig bagpå din makeup fjerner, inden du påbegynder og se om den eventuelt skulle indholde olie.

Her er en liste over oliefri makeupfjerner, som jeg kan anbefale:

10649984_1546624362262345_4388604616901913747_n

10983414_1546623385595776_4385897364395715579_n

Hvad er M2 lashes?

M2 lashes er et meget populært og effektivt produkt, der stimulere hårenes vækst – det får vipperne til at vokse hurtigere, længere og kraftigere.

Produktet indholder en form for lægemiddel, som man ellers har fundet ud af, kan stimulere hårvæksten. Den populære serum bliver brugt i flere produkter bla. til vipperne og øjenbrynene.

Væsken er helt klar, som vand. Den hverken lugter, løber eller kan ses, når den er påføres.

Du påfører dit serumprodukt på rent, afrenset øjenområde – enten inden sengetid eller lidt tid inden du lægger din makeup. Der findes forskellige serum produkter, men dette er blot et af produkterne, som jeg varmt kan anbefale, hvis du ønsker lange, fyldige og naturlige vipper, på kort tid.

Hvor længe holder vippeserum?

Hvis du bruger produktet flittigt 1 gang daglig, vil dit produkt ca. holde 3-4 måneder. Jeg har hørt andre have den længere tid, men når jeg har haft en bøtter, holder den cirka 2-3 måneder -og jeg har bestemt ikke sparet på dråberne.

Når du har opnået det flotte resultat af lange, fyldige og naturlige vipper, så holder dit resultat indtil dine vipper skiftes ud. Vipperne har som dit hår på hovede og kroppen, en bestemt levetid – så med tiden vil de udskiftes og dine “normale hår” vil vokse ud igen.

Her i processen, plejer jeg blot at påbegynde en ny bøtte med serum og her vil ca. gå en 5-6 måneder imellem.

Hvad sker der når man ikke bruger vippeserum længere?

Mange stiller spørgsmål, om man taber sine vipper eller om de falder af? Der findes alverdens historier.. 😄 Ja! du taber dine vipper, men ikke fordi du har brugt produktet. Det er en helt normal ting at tabe sine øjenvippe hår, da alt vores hår på krop og hovede, har en hvis levetid.

De vil falde af med tiden, men nye hår vil vokse ud. De nye som vokser ud, vil vokse ud som “din normale” længde, men her kan du vælge at påbegynde en ny vippeserum, for at opretholde det flotte resultat.

Jeg har hold ca. 6 måneders pause med M2 lashes og kunne sagtens se at mine egne vipper var ved at “falde tilbage” til min normale længde igen. Når jeg så har følt det, er jeg startet på en ny.

Produktet hverken ødelægger, eller gør at du mister dine egne hår – så du kan roligt benytte dig af det! ☺️

Hvor kan man købe M2 Lashes billig på nettet?

Jeg fortrækker at handle på en dansk webshop, da man så ved at produktet ikke er fake. Billigvoks.dk er et af mine foretrukne forhandlere at købe billig vippserum – de har bla. alle andre produkter fra M2 Beauté.

Jeg har selv bestilt på siden 3 gange nu og har flere veninder som også har handlet fra siden, med kun gode oplevelser. Siden er helt perfekt, dag til dags levering, gratis fragt, god kundeservice og sikker betaling!

Hvis du ønsker mere information omkring produkterne, kan du helt sikkert finde en butik i din hjemby, som forhandler M2 beauté – ellers kan du finde produkterne i butikker som Magasin, Salling og diverse skønhedssaloner, hvor du kan få vejledning.

Du er selvfølgelig også altid velkommen, til at smide en kommentar med dit spørgsmål, så vil jeg se, om jeg kan svare på det! 😉

Hvilke M2 produkter kan man ellers få?

M2 beauté har udvidet sortimentet og udviklet flere produkter i samme kategori. Her i blandt deres populære vippe serum, serum til brynplejende balsam til vipperne og en olie-fri og plejende makeup fjerner.

Jeg er selv kæmpe fan af vippe serum fra M2 beauté og har faktisk også testet vippeserum til øjenbrynene, som også har givet et ret effektivt resultat. (se mine før og efter billeder her)

Læs også: Mine før & efter billeder af serum til bryn 

Du kan sagtens bruge din vippeserum, til dine bryn, hvis du ønsker at teste det af.  Af erfaring, kan jeg se, at serum produktet som egner sig til brynene, er mere effektivt og naturligvis egner sig bedre til sit formål.

Hvis du ikke har budget til beggeprodukter, kan du jo teste din vippeserum på dine bryn 😉 og se om du senerehen skal kaste dig over en serum til bryn.

Du kan finde alle M2 beauté produkterne i linket HER!


Jeg må godt nok indrømme at jeg var en smule skeptisk omkring M2 produktet, til at starte med. Jeg tænkte at det måske lød liiidt for godt, til at være sandt. Men tro mig! De dyre dråber virker faktisk.

Jeg anbefaler produktet, da det giver 100% synlige resultater. Mit råd er at du husker at tage et før billede, da man godt kan stirre sig lidt blind på resultatet -og så er det jo sjovt, at kigge tilbage på de gamle billeder og sammenligne sit resultat 🙂

Jeg er i hvert fald ret overrasket, når jeg sammenligner mine før og efter billeder.

M2 Lashes | Del 2

(6 MÅNEDER SENERE)

Efter det flotte resultat af M2 lashes, og et tomt produkt, har jeg holdt en lang pause uden brug af serum. Jeg har modtaget en del spørgsmål om hvad der sker, når man stopper med at bruge produktet. Derfor deler jeg et billede her, hvor i kan se mine vipper før og efter de 6 måneders pause.

Billedet til højre er 3-6 uger med brug af M2 lashes og billedet til højre er 6 måneder senere. Som i kan se er mine vipper faldet tilbage til sin naturlige længde.

Jeg har bestilt en ny omgang M2 lashes og vil nu igang med projekt ‘lange, naturlige vipper’ igen.

Produkterne har jeg igen købt på billigvoks.dk, som er et af de billigste steder, som forhandler vippeserum.

ghjkl

M2 Lashes | Del 3

(3-6 UGER EFTER)

Som en lille opfølgning på min del 2, vil jeg lave en lille opfølgning og vise jer, hvordan jeg nu igen, har fået de fineste bambi vipper tilbage.

Nu er der gået 3 uger med brug af vippeserum fra M2 lashes og det har jeg delt i en video her – jeg håber i kan fornemme resultatet trods den dårlige video kvalitet 🙂

Mine vipper er nu blevet lange, fyldige og mørke igen – endnu engang bekræftet i, at produktet virker!

Hvilke serumprodukter har du erfaring med? Og har du prøvet andre produkter fra M2 Beauté serien?  😋

Tak fordi i læse med!

Indlæg om vippeserum: lange, naturlige øjenvipper 

Læs også: Bedste vippeserum til lange naturlige vipper 

Læs også: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have? 

Læs også: Billigste vippeserum og en sammenlignings guide over produkternerThis Post Has 61 Comments

 1. Sarah Posin

  Hej Emma <3

  Det skal du slet ikke være bekymret for - men kan godt forstå dine tanker, da der er så meget fake på nettet!
  Jeg har dog et tæt samarbejde med billigvoks.dk og har i flere år købt min vippeserum fra deres webshop, så jeg ved at deres 100% er den ægte vare - det kører bare rigtige gode priser, fordi de vil være de billigste på nettet 🙂

  Der er ingen grund til bekymring!
  Knus Sarah <3

 2. Emma

  Hej Sara,
  Jeg er lidt bange for at M2 kunne være fake, da det er så billigt på Billigvoks? Ved du noget om det? Har selv lige købt min til 588, 608 med fragt, og jeg er bare så bange for, at den ikke er ægte og mine vipper falder af, af det….

  Knus

 3. Sarah Posin

  Hej Anja <3

  Nej desværre ikke.. Det er en anden "børste" som er med den til bryn, men du kan bruge den omvendt - vipper til bryn 🙂

 4. Anja

  Kan man bruge den til bryn til øjenvipper?

 5. Sarah Posin

  Hej Sidsel 🙂

  Haha.. åh jeg ved udemærket hvad du snakker om. Det kan virkelig svie meget!
  Jeg kender ikke til Sanzi Beauty’s vippeserum, men kan anbefale Revitalash som jeg også har skrevet om i indlægget her: https://sarahposin.com/vippeserum-m2lashes-revitalash/
  Den giver lige så gode resultater som M2 Lashes, men den svier ikke på samme måde. 🙂

  Held og lykke med Sidsel 🙂 <3
  Knus

 6. Sidsel

  Hej Sarah

  Kan ikke finde ud af, om det bare er mig der har sart “øjenlåg”, men den bliver ved med at svie af H…. til når jeg bruger den. Men du siger det går over?

  Har i stedet for, nu købt Sanzi Beauty’s vippeserum, virker og svier ikke. Men kan selvfølgelig være, at jeg bare er en af de uheldige 🙁

 7. Sarah Posin

  Heeej 🙂
  Stort tillykke med konfirmationen lige om hjørnet!
  Jeg tror godt du kan nå at se lidt resultat – synes du skal give det et forsøg! Om ikke andet har du lange vipper efter 😉
  Det er det eneste produkt jeg kender til, som får dem til at vokse naturligt – ellers er der jo vippe extensions som du kan få lavet, men det er kunstige hår du får sat på dine egne 🙂 Det kan også se meget fint og natuligt ud.

  Rigtig god fornøjelse med det hele og ha’ en fantastisk dejlig konfirmation!
  Knus Sarah

 8. anonym :-)

  Hej Sarah
  Jeg skal snart konfirmeres, og det kunne være rart med lange vipper der. Konfirmationen er om ca. 3 uger. virker produktet på 3 uger, altså kan jeg se en forskel på 3 uger? Hvis ikke, kan du så anbefale et andet produkt der virker hurtigt og naturligt på så kort tid?

  Tak på forhånd

 9. Sarah Posin

  Hejsa Britt 🙂

  Jeg tror ikke det har nogen betydning. Farver selv mine vipper af og til, så tror ikke det skulle gå i vejen for noget 🙂
  Du skal være opmærksom på ikke at bruge en makeupfjerner som er direkte baseret på olie eller cremer/serum – da det kan danne en hinde, så produktet ikke kan trække ind 🙂 Men det er kun der hvor du jo påfører M2 Lashes.

  Jeg tror bare du skal fortsætte med at bruge det.. Hos mig virker det hurtigt og andre kan det godt tage op til et par måneder før der kan ses resultater 🙂 Er sikker på at der nok skal ske noget.. bare vent og se!

  Knus Sarah

 10. Britt

  Jeg har nu brugt M2 i 3 uger og jeg kan ikke rigtig se nogen forskel 🙁 Jeg får farvet øjenvipper ved kosmetologen hver 4 uge. Kan det indvirke på resultatet? Jeg er desuden blondt og har generelt ikke ret kraftigt behåring (bortset fra mit kraftige hår på hovedet). Har det noget at sige..?

 11. Sarah Posin

  Hej Britt,

  Fantastisk, tillykke 🙂 Den skal du nok blive rigtig glad for!
  Du påfører egentlig bare produktet som en eyeliner – helt tæt til dine hår rødder og du må gerne tage et godt lag på 🙂 Du skal ikke være bange for at dyppe den i bøtten flere gange under samme øjenlåg (hvis du forstår) hehe 🙂

  Skriv hvis du er i tvivt!
  Knus Sarah

 12. Sarah Posin

  Heej Julie,

  Du bliver dybt afhængig når du først er startet hehe 🙂
  Ja kan også godt se at billigvoks har sat den lidt ned. Ved nu ikke om det er muligt at finde den billigere i Tyskland. Jeg linkede engang til en Tysk hjemmeside, men de kan ikke sende til danmark længere – her var prisen den samme med billigvoks >> http://bit.ly/2mwgPWm

  Hvis du alligevel fjerner din make-up om aftenen, giver det god mening at bruge M2 Lashes, men glemmer du det i ny og næ så er det måske mange penge at investere 🙂

  Håber det var til hjælp på vejen <3
  Knus Sarah

 13. Britt

  Nu har jeg modtaget M2 og er gået i gang med at bruge den. Men skal jeg dyppe applikator mellem hver øjenlåg? Eller skal begge øjne kun have “med samme omgang/strøg”?

 14. Julie

  Er disse vidunder produkter tit på tilbud? Jeg har nemlig længe ville prøve dette serum, og er først overbevist efter at have læst din blog 😀
  Jeg skal til Flensborg om en måneds-tid og tænke, at produkterne muligvis kunne være billigere dernede i makeup forretninger, men hvor betydelig billigere er de overhovedet i Tyskland? Lige nu er de på tilbud på billigvoks.dk nemlig 😀
  Mit dilemma er egentligt, hvorvidt jeg burde vente eller ej. haha

 15. Sarah Posin

  Hej Britt,

  Ja det har du ret i, tak! 🙂 Gad vide hvor længe de kører med det tilbud?

 16. Britt

  https://shopping.coop.dk/vare/m2-beaute-eyelash-activating-serum-5-ml-stimulerende-serum-til-oejenvipperne/4260180211016
  Hos Coop koster den lige nu Kr. 699. Men er det den samme serum, som der refereres til??

 17. Sarah Posin

  Uhlalaaa… lækkert Kathe! 😀 Tak for rabatkoden!!!
  Håber du bliver glad for produktet, er helt misundelig 🙂

 18. kathe

  Tak for en god blog 🙂
  Nu har jeg endelig købt den og er klar til flotte vipper 🙂
  Jeg købte den også på pafumedreams.de som du anbefalede
  Der er fragt til 5 euro
  Men hvis man bruger koden
  summer16pd10 – så får man 10 euro i rabat 😉

 19. Sarah Posin

  Hejsa Ida

  Nej det gør det slet ikke, kan faktisk ikke huske om der er gratis fragt? Prøv evt. at læg den i kurven og lad somom du vil gå til betaling 🙂 Jeg mindes ikke at der er fragt, for det kan nemlig godt betale sig at købe den der. 🙂

  //Sarah

 20. Ida

  Hej. Koster det ikke en del at få det sendt fra tyskland? Det kan vel ikke betale sig? 🙂

 21. Anna Seebach Buchwald

  Tusinde tak for at du svarede;)

  Har dog et til spørgsmål- Jeg har M2 Brows, og ville høre om du også virker på øjenvipper eller om jeg skal skaffe en til øjenvipper;) Læste nemlig et sted at den til øjenvipper også kunne bruge til øjenbryn:) Så jeg tænke på om den til bryne også virker tl vipperne?

 22. Sarah Posin

  Hej Anna 🙂

  Jeg har efterhånden brugt det i et par år. Men hvis du bruger produktet hver dag i 3 uger, vil du kunne se tydelig forskel.
  Første gang jeg brugte det gik der kun 1 uge, før jeg kunne se forskel. Men jeg oplever at de fleste kan se det efter 3 uger. Husk dog at brug en makeup fjerner uden olie og påfør M2 Lashes på ren øjenlåg uden makeup eller noget som kan forhindre produktet i at virke 🙂
  Så lover jeg sten sikkert lange og fyldige vipper!

  Ha’ en dejlig dag

  //Sarah

 23. Anna Seebach Buchwald

  Hej Sarah:)

  Hvor lang tid har du brugt det, altså hver dag i 3 uger eller? ville bare vide hvor lang tid det ville tage;)

 24. Sarah Posin

  Hejsa Anja,

  Ja det kan du sagtens gøre, jeg har selv prøvet det og det hjalp 🙂
  Der er jo også en som er beregnet til brynene, med en lidt anden børste, men har selv prøvet med M2 lashes og det fungere helt fint 🙂

 25. AnJa

  Hej Sarah, du skrev at man sagtens kan bruge Eyelash serumet på brynene, har du erfaring med det?? Mine bryn ser herrens ud, og jeg har eyelash serum nemlig 😉

  A

 26. Sarah Posin

  Hej Line 🙂
  Du behøver kun at bruge det én gang, inde du går i seng.
  Jeg plejer at fjerne alt makeup og påføre et lag inden sengetid. 🙂

 27. Line

  Hej Sarah. Skal man bruge det en eller to gange om dagen? 🙂

 28. Sarah Posin

  Waaauw! Det var dælme billigt!
  Tak for det Lise 🙂

  Så er det jo lige før man skulle bestille selv hehe.
  ha’ en dejlig dag
  //Sarah

 29. Lise/walkinrunout

  så er den lige bestilt…
  Og faktisk får man 10 euro i rabat med koden “spring16pd10″…
  så jeg har ikke set det billigere før…
  Tak 🙂

 30. Sarah Posin

  Hej Line 🙂

  Ja det kan kun anbefales! Det er helt fantastisk 🙂

 31. Line

  Hvor vildt!!! Det må jeg prøve:)

 32. Sarah Posin

  Hejsa Joannas

  Nej jeg har aldrig haft øjenvippe extensions på, men har brug det her M2 Lashes længe efterhånden. Jeg er bare super glad for det og vil også gerne indrømme at jeg er blevet en smule afhængig af det 😉

 33. Sarah Posin

  Hej Amalie 🙂
  Har du prøvet at vende din rund? på min står der lashes med meget meget småt, men kun på den ene side?

 34. Amalie

  Hej!
  Jeg har lige bestilt M2 fra den tyske side som du tidligere henviste.
  Jeg har fået den hjem, men jeg har lagt mærke til, at der står “M2 Beaute” og ikke “M2 LASHES” på produktet.. Tror du den er fake? For på M2’s orginale side, står der “m2 lashes” på produktet :/

  Håber du ville svare:(

 35. Joannas Lashes

  Hej Sarah,
  bruger du stadig din M2 serum ? Kan du sende en photo af dine vipper nu? Har du prøvet at have eyelash extensions på? Hvad er din erfaring?
  Hilsen Joanna – See more at: https://sarahposin.com/lange-ojenvipper/#comment-831

 36. Joannas Lashes

  Hej Arah,
  bruger du stadig din M2 serum ? Kan du sende en photo af dine vipper nu? Har du prøvet at have eyelash extensions på? Hvad er din erfaring?
  Hilsen Joanna

 37. Sinem

  Hej Sarah,

  Min M2 er ved at blive brugt op, men ville gerne bestille en ny. Så dit tidligere indlæg om at du havde købt den fra en tysk hjemmeside, hvor længe gik der før du modtog den hjem? Kom der told på? 🙂

 38. Sarah Posin

  Hej Sofie 🙂
  Du skal bare beholde det på. Du kan både tage det på inden du går i seng og om morgnen igen (lige lade det tørre inden du ligger make-up)

 39. Sofie

  Hej!
  Jeg forstår ikke om man skal sove med m2 Lashes serum på Eller om man skal tage det af med det samme efter det er tørt?
  Hilsen Sofie

 40. Sarah Posin

  Heheh ja 🙂 Det giver jo egentlig god mening. Man kan godt forstille sig at det vil lave en hinde, så M2 ikke kan få lov til at trænge ind. 🙂

 41. Sarah Posin

  Tak for tippet Sofie 😉 Det er der helt sikker nogen som kan bruge! Jeg har oplevet flere som ikke rigtig synes de kan mærke nogen effekt af produktet, men det kan da måske skyldes at de har brugt en creme eller makeupfjerner med olie. Jeg vil dog sige at jeg ikke har brugt produktet i ca. 4 måneder og de er ikke blevet kortere og har heller ikke tabt mine hår? :/ Men fedt du skriver og tusinde tak for tippet endnu engang 😉

 42. Sofie

  Altså man skal undgå creme i øjenområdet 🙂

 43. Sofie

  Jeg vil bare lige lave en lille rettelse: man skal blive ved med at bruge produktet. Du taber nemlig dine vipper efterhånden. Så de vil blive korte igen. Desuden skal du undgå creme og makeupfjerner med olie – det hindrer produktet i at trænge ind, for der skabes en hinde. Bare nogle tips fra en fast bruger af M2 😉

 44. Sarah Posin

  Heheh hej Sarah 😉
  Der er ikke noget sundhedsskadelig over M2. M2 sætter gang i hårvæksten og der kommer dermed flere hår og de bliver længere. M2 beauty laver flere produkter og jeg ved at de har et produkt, som styrker elasticiteten i hårene, så de ikke knækker så let. 🙂 Måske du skulle prøve den?

 45. Sarah

  Hej Sarah.
  Jeg hedder også selv Sarah hehe:)
  Men super fedt indlæg. Lige noget jeg har brug for da jeg altid har haft korte og skrøbelige øjenvipper.
  Ville bare spørge om, der er vel ikke noget sundhedsskadeligt ved at bruge M2?
  Og det gør ikke at øjenvipperne knækker, for det gør mine tit efter jeg har brug mascara (altså når jeg tager mascaren af)? 😀

 46. Sarah Posin

  Nåårh nej det ved jeg godt du ikke gjorde 🙂 Ville bare lige skrive det hehe. Kan godt forstå du har din tvivl 🙂 det virker næsten også for godt til at være sandt. Jeg har købt den 2 gange. første gang den løb tør holdte jeg ca. 3 ugers pause. Der skete ikke noget anderledes, men jeg havde lyst til at købe en ny, så den bruger jeg lige nu. Men jeg er ikke så god til at bruge den hver dag lige nu, men de bliver ved med at være lange selvom man stopper med det. 🙂 Ha’ en dejlig dag

 47. Pernille Jakobsen

  Jeg takker for det hurtige svar.. Jeg hentydet dog heller ikke til at du var sponsoreret eller noget, men kun at man virkelig blev “fanget” til at ville købe den, når man kan se det virker! 😉 Har godt læst indlægget hvor du henviser til den billigste også. Jeg MÅ prøve det! Lige et sidste spørgsmål, er du stoppet med at bruge det (efter serumet er tom), eller skal man blive ved med at bruge det, for at de forbliver lange? 🙂

 48. Sarah Posin

  Hej Pernille 🙂
  Jeg er hverken sponsoreret eller får penge for at fortælle om M2, det er min helt egen oplevelse af produktet og jeg står 100% indefor det om jeg skriver om på min blog 🙂 Den er virkelig dyr, men jeg kan kun fortælle gode ting om produktet. Som sagt har jeg lange vipper fra naturens side, men de er helt klart blevet meget længere og kraftigere af at bruge M2 🙂 Jeg kender faktisk ikke til Revitalash, men ved at der findes en masse forskellige versioner af den her serum. Jeg har sat et link ind i mit tidligere indlæg “sådan slipper du af med uren hud” her kan du købe M2 billigst til 799 ,- stadig mange penge, men man sparer i det mindste lidt 😛

 49. Pernille Jakobsen

  Hej Sarah!
  Du har virkelig solgt den godt med de lange smukke vipper, og man får virkelig lyst til at afprøve det.. Men det er sørme nogle dyre dråber, øv øv.
  Jeg har kigget forskellige steder for at finde det billigste, men har fundet et andet mærke på beautycos.dk, som hedder Revitalash. Kender du noget til dette, eller skal man holde sig til M2? 🙂

 50. Sarah Posin

  Hej Tanja
  Fedt 🙂 Jeg synes allerede jeg kunne se det efter en uge.. men jeg kan høre lidt fra de forskellige at det er forskelligt hvor hurtigt det virker. Bare tag dig tid og husk at bruge det hver dag, så er jeg sikker på at der nok skal ske noget! 🙂
  Hvor er du sød! Det er jeg virkelig glad for at høre! Jeg gør mig også umage for at giver jer en masse gode indlæg.
  Skriv lige når der er sket lidt resultater med vipperne! 😀

 51. Tanja Helsgaun

  Hej Sara

  Tak for et godt indlæg. Nu har jeg købt vippe serum og er i fuld gang med at bruge det. Har dog kun brugt det i 5 dage og kan ikke se nogle ændringer endnu. Men det tager jo lidt tid. Hvor lang tid gik der før du følte at der virkelig var sket noget med dine øjenvipper?

  Afslutningsvis vil jeg rose dig for din blog. Synes dine indlæg er så gode. Det er rart at vide lidt om alt og at det hele ikke kun går op i kost, træning og sundhed. Er vild med alle dine “tøse” indlæg. Selvom jeg selv går meget op i kosten, så er det rart at se dig som et menneske og ikke som en der kun ønsker at vise sine gode sider.

 52. Sarah Posin

  Hej Katrine 🙂
  Jeg laver lige et indlæg, hvor jeg smide mine makup fjerner op 😉

 53. Katrine

  Hvilken makeup fjerner bruger du?

 54. admin

  FEDT Christina! 😀 Det virker nemlig rigtig godt. Bare bliv ved med at bruge det, så bliver det bare tydeligere. 😛
  Lige nu bruger jeg en mascara fra Lóreal, jeg har faktisk også skrevet om den i et af mine indlæg omkring make up. Den hedder MEGA VOLUME COLLAGENE 24. Jeg har brugt den samme længe og jeg elsker den 🙂 Børsten er stor og er af fiber hår. Jeg er ikke så meget til de der gummi børster. Den er en smule dyr, men jeg køber den altid når den er på tilbud i matas, elles tjek det link jeg har smidt ind i indlægget.
  Ha’ en rigtig dejlig søndag!
  // Kh Sarah

 55. Christina

  Wauw! Må jeg spørge hvilken mascara det er du bruger? 🙂
  Jeg har købt serummet pga. af dit indlæg og synes allerede jeg ser resultater ved øjenbrynene. så tusinde tak. 🙂
  Mit er købt på billigparfume.dk.

 56. admin

  Uh! Åh nej :/ Det er ikke så fedt, når man tror man køber noget andet. Jeg har smidt et link op på ezzence, der er jeg i hvert fald 100% sikker på at det er den ægte varer 😛 Tak for det gode råd ellers 😀

 57. Ditte

  Dermalogica har selv været ude at advare mod det. De har sådan et hologram mærke eller lign., som skal verificere ægtheden af produktet, og det er ikke alt der har det derinde. Så tænker det da ik var det eneste mærke, som man ikke kan regne med er ægte

 58. admin

  Hej Ditte, det var jeg ikke klar over :O Hvordan har du opdaget det? Jeg tror billigparfume.dk er reel 🙂 De store websites kan bare lave nogle vilde tilbud i forhold til butikkerne, da de sikkert har nogle gode aftaler og bestiller hjem i store partier.

 59. Ditte

  Ved nogen af jer, om det er reelle varer, de sælger på billigparfume.dk? Har liiiiidt mine bange anelser, når det er så billigt. F.eks. er meget dermalogica falsk på nicehair.dk, som jo ellers er en rigtig populær side….

 60. admin

  Ja, jeg havde det på samme måde 😀 men jeg kan nu fortælle dig helt ærligt at det virker 😀
  Wow tak Carina! Det er jo altid dejligt at spare lidt penge!
  Ha’ en dejlig aften
  //Sarah

 61. Carina

  Jeg har længe overvejet om det virker eller om det bare er fusk, men du er ikke den eneste der taler godt om denne, så nu må det prøves 🙂 .. og så fås den på billigparfume.dk lige nu til 799 kr. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.