Blandet Kosttilskud Skønhed

Hemmeligheden bag langt hår & stærke negle

Det her er indlæg er faktisk et lille hint fra min kære veninde, som selv bruger de her to kosttilskud […]

august 2017

Sarah Posin

Det her er indlæg er faktisk et lille hint fra min kære veninde, som selv bruger de her to kosttilskud for længere og stærkere hår, hud og negle. Hun anbefalede mig i sin tid nogle piller som fik hendes hår til at vokse helt sindsygt meget, på meget kort tid – jeg prøvede dem selv i en månedstid og kunne se og mærke stor forskel (da det sjovt nok ikke kun er håret på hovedet der vokser  hehe) De piller kan købes på nettet, men er en smule dyre i længden – men men.. nu har hun tippet mig om den her lækre kombination af Selen og B-active fra BioSym, som er præcis den samme kombination af vitaminer, så nu er de altså blevet en fast del af mine daglige kosttilskud. 


OmniSelen -> 1 Tablet om dagen

Omni-BActive  -> 1 Tablet om dagen


Omni-BActiveOmniSelen |

Kender du til andre sammensætninger af vitaminer eller andre brands, som du har gode erfaringer med?  Hvad gør man ikke for sundt hår, flot hud og stærke negle?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.