Begivenheder Blandet Hverdag & velvære

Luksus Lakridsshot til festen!

I lørdags have jeg inviteret en masse dejlige piger op til en omgang tapas og vinno, efterfulgt af en bytur […]

november 2015

Sarah Posin

I lørdags have jeg inviteret en masse dejlige piger op til en omgang tapas og vinno, efterfulgt af en bytur i det århusianske natteliv  Gudskelov hvor føler jeg mig alligevel  gammel, når jeg vælger at servere ost i lange baner haha  Der blev selvfølgelig også serveret lidt lækkert drikkelse og ja jeg drikker alkohol og ja jeg fik mig også en lille skid på hehe.

Shots skal der til, lige meget om man bliver 18 eller 25 😉 men men.. se nu lige engang de er to luksus flasker fra SHORT. De er købt og produceret af Bevco.dk som er en online webshop, som forhandler spiritus i alle mulige forskellige varianter! De her lakridsshot’s er noget af det bedste jeg længe har smagt, de smager af friske rene råvarer og så er de jo lavet med kærlighed fra firmaet selv! Jeg elsker sådan nogle specielle ting og der er da ikke noget bedre end at kunne forkæle pigerne med lidt lækre lakridsshots!

 

12193553_1643758312548949_1199508730485053487_n


Normalt takkker jeg nej til Gajol shots, fisherrman og hvad der ellers findes, da jeg synes det er noget af det mest forfærdelige at drikke sig fuld i , men dé her shots er bare the shit! De blev nærmest nydt fremfor skyllet ned En flaske koster 99 ,-  og kan fåes både med smag af solbær, granatæble, salmiak og chokolade lakrids.  Tror i hvert fald jeg har fundet den perfekt julegave idé til mændene eller en lakrids-glad veninde! 😉

bevco.dk

Solbær lakridsshotSalmiak lakridsshot, Granatæble lakridsshot, Chokolade lakkridsshot 

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.