Stil og Inspiration

Luksus spa dag med SONY

I går var jeg inviteret med til det flotteste event på Skodsborg kurhotel, med en masse andre søde influencers som både […]

juli 2018

Sarah Posin

I går var jeg inviteret med til det flotteste event på Skodsborg kurhotel, med en masse andre søde influencers som både er indenfor mode, fashion, træning og livstil. Den fine invitation havde vi fået af Sony, i forbindelse med deres nye trådløse noice canceling hovedtelefoner til sport. Lokation var derfor helt i spot til dagens test!

Her kan i få et lille smug kig på Sony in ear høretelefoner, som kommer i en fin lille genopladelig boks. Selve høretelefonerne holder strøm i 3 dage, hvorefter de skal genoplades. Jeg har faktisk selv et par in ear høretelefoner fra Jabra og et par fra Jaybird, som også er støjreducerende og dermed holder alt støj ude. Dem har jeg virkelig været glad for og bruger dem flittigt til træning, løb og andre sammenhænge hvor jeg ønsker at være fri for ledningen fra de traditionelle høretelefoner – de er f.eks helt perfekt når jeg skal gøre rent imens jeg taler i telefon eller høre podcast imens jeg ordner lidt ting.

Det er altid super rart at prøve lidt forskellige mærker og jeg har faktisk ikke et mærke jeg fortrækker mere end andre, så længe de spiller godt og sidder godt fast i øret.

Vi fik mulighed for at teste høretelefonerne i action. Vi havde en times yoga på hotellets tagterrasse, hvorefter vi trak i træningstøjet og gik en tur ned til vandet, for at teste lyden. Skodsborg har virkelig de fineste omgivelser, både på hotellet, spaen og ved vandet. Boede jeg på sjælland, ville jeg virkelig komme der lidt oftere. Og nu hvor vi var der, fik vi heldigvis mulighed for at tage en lille dyp i deres udendørs spa, efterfulgt af en omgang ansigtbehandling, som ellers var meget tiltrængt for mig og min tørre sommer hud 🙂

Frederik og jeg havde en overnatning på Skodsborg tilbage i vinters, hvor vi også benyttede os af spa’en. Virkelig lækkert og meget romantisk sted at være med sin kæreste 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.