Blandet Konkurrencer

Vinderen af M2 Lashes giveaway!!!

I mandags udlovede jeg en lille advents-giveaway og har i den forbindelse trukket en vinder af konkurrencen om en gratis M2 […]

december 2016

Sarah Posin

I mandags udlovede jeg en lille advents-giveaway og har i den forbindelse trukket en vinder af konkurrencen om en gratis M2 Lashes

Lige pt. får jeg smovset en del af de her lækre julekager – pebernødder, vaniljekranse og brunkager fra Easis. De har heldigvis lavet en del sundere alternativer til julesnolleren.☺ Har også skaffet mig 2 julekalendre, så man er fri for at sparke dagen igang med en omgang sukkerchok.

Fik du deltaget i adventskonkurrencen tidligere på ugen? Husk at der venter en lige så lækker giveaway i morgen – så hold godt øje her på bloggen!

Nå.. lad os komme til sagen. Jeg har skrollet igennem hele 1.433 kommentarer og der dumper bare flere ind heletiden. Men jeg har fundet en vinder, som godt kan glæde sig til at gå det nye år imøde, med et par smukke, lange, fyldige og naturlige vipper. Stort tillykke Amalie Reffelt! Jeg håber du bliver lige så glad for vippeserum’en som jeg er.

Står M2 lashes på din ønskeliste til jul..? Så husk at fortæl familien, kæresten eller hvem det er, at den fås billigt på hjemmesiden »HER.

Tusinde tak for alle de fine kommentarer og likes på tværs af de sociale medier. Som sagt venter der endnu en fed advents konkurrence på bloggen imorgen, så jeg håber vi ses igen i morgen.

Tak for nu og rigtig dejlig weekend til jer alle! ❤

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.