B3

En rensecreme der giver glød!

Min kære veninde Nathasja har tippet mig om rensecremen hér og hun bliver ved med at ævle løs om den fucking rensecreme som bare skulle være the shit 😂 Nathasja er en haj indenfor alt hvad der hedder beauty, negle, hår og alle de der små tricks der lige skal til for at sætte prikken over i’et. 😄 Derfor er min tillid også stor til hende, når først hun anbefaler et produkt…

b4

b1

Fornylig løb jeg tør for rensecreme, så muligheden for at prøve den af lå jo lige til højrebenet! Nu har jeg modtaget produktet med posten og har allerede haft den i brug i 3 dage. ☺ Faktisk følte jeg allerede efter 1 dags brug, at min hud så mere sund og glødende ud?

Jeg ved godt at det blot er en skide rensecreme 😄 men der er altså bare nogle ting som er bedre end andre og lige ved produktet her, vil jeg give Nathasja ret – den er virkelig god!

Det er første produkt jeg prøver fra mærket ‘Balance me’ som jeg faktisk ikke har hørt om før, at jeg netop fik anbefalet produktet her. Efter jeg har prøvet den og ligesom har kunne mærke og se hvordan min hud faktisk er blevet pænere og har fået mere glød, ville jeg lige finde lidt mere informationer om den, så jeg netop kunne vise jer den. Tilfældigvis fandt jeg de her punkter, som skulle være nogle små facts om produktet og hvad de nævner her, er et perfekt match på hvad jeg selv kan mærke og se! 😅

 • Forbedre kollagen produktionen
 • Understøtter hudens struktur indefra
 • Lindrer sensitiv hud
 • Øger hydrering og udstråling
 • Fjerner forsigtigt make-up og urenheder

b6

b7

Jeg kan personligt bedst lide at bruge en rensemælk til at fjerne makeup med, men den her er lidt anderledes i konsistensen. Som i kan se på billedet, er den lidt drøj i det – nærmest som en tyk creme. 😄 I starten tænkte jeg ‘ej hvad er lige det her for noget mærkeligt noget’ , men faktisk er det slet ikke så tosset alligevel. Du smører egentlig bare cremen ud i ansigtet, både huden og øjenområdet og skummer lidt vand med, imens du nemt kan gnuppe makeppen af – super simpelt og skånsomt for vipperne og huden, som de også nævner i et af punkterne.
b8

Micky brokker sig altid over at det tager en krig for mig, at gøre mig sengeklar hehe 😂 Men nu går det meget hurtigere! Så ren og pænere hud + en mere tilfreds kæreste, det er vidst det man kalder winwin! 😄

sarah posin - signature

Sponsoreret efter eget valgThis Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Jeg kan virkelig anbefale den olie 🙂 Det er dog ikke alle olier til ansigtet som jeg synes er gode, da mange af dem godt kan fedte lidt.
  Uh ja.. jeg har faktisk også brugt en serie fra Avéne før – den var jeg også ret glad for 🙂
  Selv tak! Knus <3

 2. sofie

  Oki tak for svar! 🙂
  Lyder dejligt med en olie – det har jeg også længe overvejet at bruge!

  Lige nu bruger jeg blot en serie fra Avéne som jeg er ret glad for!

  Tak for hurtigt svar. Knus

 3. Sarah Posin

  Hej Sofie

  Jeg er faktisk ret vild med rensecremen fra balance me som er i indlægget her – den bruger jeg stadig morgen og aften 🙂
  Derudover har jeg faktisk idag udgivet et nyt indlæg med en lækker olie som jeg er begyndt at bruge som dagcreme, den er virkelig virkelig lækker!
  Mere føler jeg ikke at jeg behøver 🙂

  Hvad bruger du selv lige nu?
  Knus Sarah

 4. sofie

  Hej Sarah
  Er lidt nysgerrig omkring hvad du ellers bruger af renseprodukter? Evt før og efter…
  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.