Blandet Skønhed

Makeup fri på kun 12 uger..?

Sponsoreret | Af en eller anden årsag er det et ret grænseoverskridende punkt, det at vise sig selv uden makeup.. […]

november 2017

Sarah Posin

Sponsoreret | Af en eller anden årsag er det et ret grænseoverskridende punkt, det at vise sig selv uden makeup.. hvorfor egentlig? Jeg har valgt at dele dette billede af mit makupfrie ansigt (og ja det synes jeg også er ret grænseoverskridende ) Jeg har simpelthen valgt, at tage Nimues 12 ugers udfording op, og er klar til at droppe min pudder! Gad vide om det virkelig kan lade sig gøre?

Og hvordan vil min hud ændre sig? Jeg har igennem tiden prøvet og testet virkelig mange hudplejeprodukter og forskellige behandlinger – og jeg elsker virkelig at teste på egen hud! Nogle gange virker produkterne og andre gange gør de ikke.. Derfor glæder jeg mig virkelig meget til at køre dette forløb med produkterne fra Nimue.

Tænk hvis de her produkter virkelig kan få os kvinder til at kvitte foundation og alt det vi hver dag står og dækker på livet løs. Jeg vil i hvert fald synes det var helt fantastisk, hvis det kunne få os til at føle os mere sikre og bedre tilpas uden alt for meget makeup.

Sidst i denne måned skal jeg ud forbi en specialist for Nimue, som skal analysere min hud og ud fra dette kan hun give mig de helt skræddersyet produkter, som kan give de resultater jeg ønsker for min hud. Jeg kommer naturligvis meget mere ind på forløbet! ☺

» Læs mere om 12 week challenge på www.nimue.dk

Jeg har lidt svært ved at forstille mig, hvilke resultater Nimue kan skabe for min hud, men hvis jeg skulle vælge et par ting, som jeg godt kunne tænke mig at optimere på, skulle det nok være at reducere mine små pigmenter hist og hist og få min hud til at se mere ensartet ud. Det kunne være fedt!

Jeg glæder mig til forløbet og til at dele det med jer! ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.