Beauty Skønhedstips

Makeup tips: Øjenmakeup uden tilsætningstoffer!

Selvom det drejer sig meget om superfood’s og en sund livstil, er der mange måder at tænke sundhed. Hvordan er […]

september 2016

Sarah Posin

Selvom det drejer sig meget om superfood’s og en sund livstil, er der mange måder at tænke sundhed. Hvordan er din generelle holdning til tilsætningsstoffer, parfume og andet, som er tilføjet i det make-up og stylingsprofukter vi bruger til dagligt? 

Som jeg har skrevet før, blandt andet i min ‘Guide til billig makeup online’ – er jeg ret vild med mineral pudderen fra Youngblood, da der netop ikke er tilføjet alverdens mærkelige kemikelier, parfume osv. En anden ting ved det her mineral pudder, er at jeg synes det lægger sig meget mere naturligt ind i huden og det som jeg netop skal i indlægget her, er at vise lidt andre lækre mineral produkter, nemlig de her nye farver fra Jane Iredale.

Produkter fra videoen: Eye brown pencil, Brown Gelé, Eye shadow (Canvas), Eye shadow (Brown)

Jeg har længe kendt mærket og har ofte fået det anbefalet af dygte fagfolk, har bare aldrig lige fået kastet mig ud i det  Kender i ikke det, at når man har brugt den samme pudder længe, så er det svært at skifte over til noget andet? Men nu har jeg altså testet de her nye varianter – en øjenskygge/cremé og øjenbrynspind.

111

 

Til dagligt bruger jeg ikke øjenskygge, men tegner altid mine bryn op. Til særlige anledninger kan jeg godt lide at få lidt mere knald på øjene, men stadig så det ser fint og naturligt ud. De sidste par gange, hvor jeg har været ude, har jeg faktisk brugt de her øjenskygger fra Jane Iredale. Det fungerer egentlig som en slags creme, som man både kan påføre med fingrende eller en lille børste. De er så nemme at påfører og det er nemt at lave smokey eyes med bare to farver, lys og mørk. Jeg kan godt lide de lidt varme og brune nuancer, da jeg synes det passer bedst til mig. De kan både bruges som øjenskygge, men også som en slags primer, så øjenskygge holder flot hele aftenen. Farverne fåes i 6 forskellige farver og er lavet på kokosolie og mineraler, som får øjene til at se mere skinnende og friske ud!

13879440_1757153924542720_397299049852664545_n

6 forskellige nuancer – Canvas, Brown, Naked, Gold, Petal, Lemon

Dén her blyant til bryn er virkelig the shit!  Det er nok den bedste pind jeg har prøvet. Normalt plejer at jeg brugen en blyant som skal spidses, men ved den her er det en skru op og ned funktion, så selve pinden er meget mere spids og det er derfor også lettere at tegne en flot skarpt bryn op. Personligt kan jeg ikke så godt lide når mine bryn er helt tegnet op, så derfor bruger jeg den lille børste til at børste farven ud i hårende. En anden lækker ting ved den her lille pind, er at den er vandfast, så den holder også godt selv under træning  hehe der er ikke noget mere træls end at svede sine bryn helt af!

14203171_1757153767876069_7910489217258352510_n

3 forskellige nuancer – Blonde, BrunetteDark brunette

Jeg er selv ret stor fan af produkter som disse, da der netop er fokus på hudens sundhed – altså ingen kemisk konservering, kunstige farve eller syntetiske duftstoffer. Hvis jeg selv har mulighed for at vælge, vælger jeg altid produkter som disse. Ikke sagt at jeg aldrig bruger produkter med parfume osv. men hvis man har mulighed for at skærre lidt ned, de steder hvor man kan, så gør jeg det bevidst!

Hvordan har du det selv med brug af make-up og ligende produkter, som måske indholder alle mulige ingredienser, vi ikke engang aner hvad er? 

sarah posin - signature

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.