Træning Træningsprogrammer

Workout til dig og din trænings-makker!

Tag din trænings makker, veninde, kæreste, kollega eller hvem du lige elsker at træne med, i fitness centeret og lav […]

januar 2016

Sarah Posin

Tag din trænings makker, veninde, kæreste, kollega eller hvem du lige elsker at træne med, i fitness centeret og lav workout sammen! 

Micky og jeg skiftes med at finde på en workout og i morges var det så min tur. Den stod selvfølgelig på en kæreste workout aka makker workout.

En makker workout vil sige.. at vi sammen skal gennemføre de angivet antal gentagelser. Man kan altså sagtens fordele gentagelserne som man har lyst til. 100 burpees lyder umiddelbart rimelig uoverskueligt, men træner du med en som måske er i lidt bedre form, så kan man altid dele den op, så din partner måske tager liidt flere end dig

 

WOD-2

 

Normalt laver Micky og jeg de helt normale workouts, hvor det er 1 mod 1, men det er faktisk også fedt at skulle gennemføre en i fællesskab, kommunikere og presse hinanden. Man behøver hverken være på samme niveau eller være mester i de forskellige øvelser, da man altid kan finde måder at skalere øvelserne. Så har du svært ved at få svinget benene helt op til stangen i Toes-to-bar (t2b), jamen så kan du skalere til helt normale sit-ups. Det samme gælder vægten til power clean og shoulder-to-overhead, som selvfølgelig også afgør hvor hård workouten bliver Men er du nybegynder i styrkeøvelserne, så kan du sagtens starte ud med vægtstangen og stille og roligt tage kilo på stangen, når teknikken er til det.

Tag din trænings makker under armen, gem workouten på din telefon og pres hinanden igennem en fed workout! ✌️

 

12631394_1668124030112377_1352242602453165829_n

 

Workouten tog ca. 35 minutter. En masse sved på panden, høj puls og ømme muskler  JA TAK!

Rigtig god træningslyst!

 

Hvilke træninger laver du med din makker?

 

blog-signatur

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.