Kosttilskud

Matcha te: Hvorfor er det så populært?

Matcha te er åbenbart det helt nye sundheds-boost – kender du til den?  Jeg har faktisk haft en pose Matcha […]

marts 2016

Sarah Posin

Matcha te er åbenbart det helt nye sundheds-boost – kender du til den? 

Jeg har faktisk haft en pose Matcha te liggende i skuffen i flere måneder, indtil jeg en dag så Go’morgen danmark hvor de netop snakkede om den her åbenbart mega sunde og populære te.  Jeg har efterfølgende lavet lidt research og det skulle åbenbart være en ekstrem populær sundheds-te i bla. USA.

Hvad er Matcha te?

Match er en Japansk te, lavet af de fineste blade fra høsten og stødes til fint grønt pulver. Matcha te er opkvikkende med et højt indhold af koffein og har en høj dosis af både A, C og E vitaminer og samtidlig smæk fyldt med gode og sunde antioxidanter, som vi bla. også finde i mindre doser i den grønne te som vi kender 

Hvad kan man bruge Matcha til?

Der findes faktisk mange forskellige måder at bruge Matcha pulver til, f.eks som te, i smoothes, i bagværk eller som topping på skyr eller i dressinger.

Jeg har ikke selv prøvet andet end Matcha te, men kunne godt forstille mig at det ville fungere godt i andre sammenhænge – især hvis man ikke bryder sig om smagen så er der i hvert fald en mulighed for at skjule den smagen, men stadig have mulighed for at få fordelen af de gode ingredienser som Matcha te indholder.

Hvor kan man købe Matcha?

Prise og kvaliteten af Matcha te kan variere, ligesom med vin og andet vi køber, så derfor vil jeg klar anbefale at man bruger den lidt dyre matcha te som te og hvis man ønsker at ekspermentere lidt med andre ting som smoothies og bagværk, kan man måske vælge en lidt billigere udgave.☺️

Du kan finde forskellige Macha-varianter i linket  ➔her

 

 

11139353_1688248524766594_1606393801359481009_n

Jeg har taget hul på min te og som i kan se på billedet, er den meget grøn og smager egentlig også en smule af græs hæhæ  – man kan virkelig smage at det er en vaske ægte sundhed te!

Det er ikke en te jeg drikker flere kopper af om dagen, men en kop i ny og næ istedet for kaffe. Jeg skal stadig lige vænne mig til smagen, så jeg tilføjer nogle dråber Isis perfect sød, for lige at gøre den en tand mere sød og dessert agtig

Jeg faldt tilfældigvis over Matcha te fra Pukka, som jeg faktisk tror er rigtig lækker – den skal prøves næste gange!

 

a

(Flere varianter af Matcha te)

Hvilke ting har du prøvet at lave med Matcha te?

 

underskrift til bloggen 3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.