Stil og Inspiration

Matchende sportstøj & billige Adidas boost sko !

Jeg har længe ventet på at se det nye mærke Olympia på Yowear.dk – nu er det her endelige og hvor er […]

august 2016

Sarah Posin

Jeg har længe ventet på at se det nye mærke Olympia på Yowear.dk – nu er det her endelige og hvor er det bare lækkert! 

a

1.HER / 2.HER / 3.HER / 4.HER / 5.HER / 6.HER / 7.HER

Se nu lige en gang det her lækre, matchende sæt – jeg elsker når både top og tights matcher! Har netop fundet 3 forskellige toppe, som jeg ville matche sættet med. Alle 3 toppe er i noget let gennemsigtigt materiale, så man netop får den fine effekt af at sætte hænger sammen ☺. Både nr.5 og nr.6 er gennemsigte over det hele, hvor top nr.7 er dækket foran. Den her top er også super fin, da den har dybe armhuler, så man igen får den fine top at se ☺ lækkert lækkert!

Jeg fandt rent tilfældigvis disse lækre sko fra Adidas, fordi jeg egentlig søgte efter Adidas boost – de her sko er tilgengæld mega mega meeega billige (399 kr.) og ligner boost-modellen rigtig meget.

Hvordan kan du bedst lide at sammensætte dit træningstøj?

sarah posin - signature

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.