Stil og Inspiration

Midseason sale: Kæmpe udsalg!

Midseason sale er i fuld sving og det vrimler med gode tilbud! Jeg har allerede fundet et par lækre kups, […]

oktober 2016

Sarah Posin

Midseason sale er i fuld sving og det vrimler med gode tilbud! Jeg har allerede fundet et par lækre kups, som jeg tænker jeg lige vil dele med jer her på bloggen… 

 

1

 

2

1. her2. her3. her4. her5. her6. her, 7. her8. her9. her10. her, 11. her, 12 her |


Her er bare et lille udpluk af det udvalg som man bla. kan finde på de store online sider som Asos, Zalando, Nelly og Boozt – her er mange af varene sat ned med 50%, så her er virkelig penge at spare!!

I kollagen hér har, er der nogle dele som jeg egentlig selv har, men har fundet dem på bud – bla. puma trøje, som er i et fint gennemsigtig materiale, Kari traa top som har en lækker gummi kant så den ikke gravler op under træning, Puma tights (bare i blå) de er lækre med den bredde linning og skæringerne på benen, får dem nærmest til at se længere og tyndere ud! Derudover har jeg tilfældigvis fundet de altid lækre og undværlige  2xu compression tights – jeg elsker elsker eeelsker simpelthen deres model mid-rise, som de netop er begyndt at lave i flere farver og mønstre. De to modeller som du kan se her, er rimelig nye på markedet, så jeg var faktisk lidt overrasket over at de er på bud ☺ Jeg har selv modellen med mønster og et par andre i helt sort.

Hvilke steder kan du anbefale at holde øje i disse dage?  ☺

sarah posin - signature

Affiliate

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.