Untitled 2

Midseason sale: Kæmpe udsalg!

Midseason sale er i fuld sving og det vrimler med gode tilbud! Jeg har allerede fundet et par lækre kups, som jeg tænker jeg lige vil dele med jer her på bloggen… 

 

1

 

2

1. her2. her3. her4. her5. her6. her, 7. her8. her9. her10. her, 11. her, 12 her |


Her er bare et lille udpluk af det udvalg som man bla. kan finde på de store online sider som Asos, Zalando, Nelly og Boozt – her er mange af varene sat ned med 50%, så her er virkelig penge at spare!! 😊

I kollagen hér har, er der nogle dele som jeg egentlig selv har, men har fundet dem på bud – bla. puma trøje, som er i et fint gennemsigtig materiale, Kari traa top som har en lækker gummi kant så den ikke gravler op under træning, Puma tights (bare i blå) de er lækre med den bredde linning og skæringerne på benen, får dem nærmest til at se længere og tyndere ud! 😋 Derudover har jeg tilfældigvis fundet de altid lækre og undværlige  2xu compression tights – jeg elsker elsker eeelsker simpelthen deres model mid-rise, som de netop er begyndt at lave i flere farver og mønstre. De to modeller som du kan se her, er rimelig nye på markedet, så jeg var faktisk lidt overrasket over at de er på bud ☺ Jeg har selv modellen med mønster og et par andre i helt sort.

Hvilke steder kan du anbefale at holde øje i disse dage? 💪☺

sarah posin - signature

Affiliate

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.