Hverdag & velvære Skønhed

Studsning og lækker hårkur!

Langt om længe fik jeg snøvlet mig sammen til at tage en tur til frisøren! Jeg har det luksus problem […]

juni 2016

Sarah Posin

Langt om længe fik jeg snøvlet mig sammen til at tage en tur til frisøren! Jeg har det luksus problem at min kære far har en barber og frisør biks og netop selv er uddannet frisør  ..sjovt nok er det alligevel ved at være et lille års tid siden jeg sidst blev klippet..

(Du kan finde OLAPLEX til privat forbrug her)

Spidserne blev studset og så fik jeg langt om længde prøvet den populære hårkur – Colorphlex

Colorphlex og Olaplex er vidst lidt ala det samme produkt – Det er typisk en kur man får hos frisøren, enten i forbindelse med farvning eller hvis man trænger til at få repareret håret.  Kuren skulle genopbygge håret med op til 99% , reducere kruset hår og give det flot glans. Jeg kan sagtens se og mærke hvordan mit hår er blevet mere glasfuldt og silkeblødt!

Hvis du prøver at søger på instagram under #colorphlex eller #olaplax – kommer der en masse billeder og videoer af det smukkeste og sundeste hår 

Tror i hvert fald ikke det er sidste gang min far får besøg af mig hehe   – Hvilke gode råd har du til slidt hår?

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.