Beauty Hårpleje

Min guide: De bedste shampoo mærker

At finde den helt rigtige shampoo kan være lidt en jungle.. Der findes et hav af forskellige mærker, med forskellige […]

marts 2019

Sarah Posin

At finde den helt rigtige shampoo kan være lidt en jungle.. Der findes et hav af forskellige mærker, med forskellige formål og ingredienser.

Læs også: Derfor skal du undgå silikone i din shampoo

For mit vedkommende, så kan jeg virkelig mærke forskel på en god kvalitets shampoo. Det gør virkelige en forskel for, hvordan mit hår arter sig; Hvordan det kan styles, hvilken fylde det får, hvor sundt det ser ud og hvor længe der går, før jeg igen skal vaske det.

Derfor vil jeg gerne dele et par, af mine bedste mærker indenfor shampoo & balsam, så det forhåbentlig kan spare jer for lidt tid og penge 🙂

Læs også: Et stylingprodukt, som giver ekstra volume

Kig med her & se om der er nogle af disse mærker som du kender, eller har lyst til at kaste dig over..

Maria Nila

Maria Nila laver flere produkter end blot shampoo & balsam – de laver både stylingprodukter og flere varianter indenfor shampoo og balsam. Alle deres produkter dufter helt fantastisk! De er 100% vegansk, uden sulfater og parabener. Mine favoritter kommer her..

Maria Nila – Pure Volume Shampoo

Maria Nila – Volume conditioner

Maria Nila – shampoo & balsam, i små rejsestørrelse

Maria Nila – den bedste tørshampoo, i lille rejsestørrelse


Redken

Redken har været et af mine favoritmærker længe. Det er et rigtig lækkert brand, som man både finder i frisørsaloner og kan købe som almen forbruger 🙂

Produkterne er super lækre og efterlader håret sundt og velplejet. De produkter jeg har brugt hedder ‘Redken Extreme’, som kan findes i linket her. På billigvoks kan man finde Redken billigt og spare 25% på deres produkter.

Redkend Extreme shampoo

Redkend Extreme Conditioner


Olaplex

Olaplex var meget oppe i en periode, men det er som om at vi lidt har glemt, hvor godt det egentlig var. De blev lynhurtigt “kendt” for deres ekstrem effektive hår kur, som eksploderede på sociale medier.

De har nu lavet en shampoo og balsam som tilfører en masse fugt og næring til håret.

Produkterne er fri for parabener og indholder UV-filter, så håret bliver ekstra beskyttet i sollys.

Olaplex conditioner

Olaplex shampoo


Davines

Davines er et forhåndsvis nyt produkt for mig. Produkterne har allerede gjort sig godt ud og jeg er faktisk blevet ret vild med dem.

De kommer i en miljøvenlig emballage, som er dejligt at have med sig, når man vælger at købe et produkt. Derudover er produkterne uden parabener og giver håret pleje og ekstra volume, så håret ikke klasker sammen 😉

Davines VOLU Shampoo

Davines NOUNOU Conditioner

Link: Find alle produkter fra Davines her

De rette hårprodukter, kan virkelig gøre en stor forskel på håret og den pleje det får. En god shampoo, balsam og hårkur kan rede selv det mest ødelagte hår og bringe mere liv og glans i det.

Hvilke hårprodukter kan du anbefale? Eller har du du gjort dig erfaringer med andre mærker, som du kan anbefale? 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.