Beauty Hudpleje Mine guides Skønhedstips

Min guide til den bedste solcreme, uden kemi

Solbeskyttelse er vigtigt, for både vores helbred og en pæn hud. Men hvilke produkter skal man vælge, hvis man ønsker at undgå parfume og unødvendig kemi? Se hvilke produkter jeg anbefaler

juli 2021

Sarah Posin

Reklame links

Vi ved alle efterhånden hvor vigtigt det er, at beskytte vores hud, imod solens stråler og hvordan det næsten kan ødelægge en dejlig solskinsferie, hvis man ender op med en alvorlig solskoldning.

Vi ved også at solens stråler kan føre til en masse grimme ting, både helbredsmæssigt, men også hvordan vores hud hurtigere ældes. Mange af os er blevet mere bevidste omkring hvilke produkter vi bruger i det daglige og mange af os ønsker at være mere bæredygtige, miljøvenlige og undgå unødvendig kemi, parfume osv.

Tænker du over disse ting, når du vælger dine solprodukter?

 

I løbet af de sidste par år, er jeg selv blevet mere opmærksom på hvilke produkter jeg bruger og hvilke certifikater de har. Jeg er ligeledes også blevet meget mere bevidst om, at skulle beskytte min hud og især mit ansigt i solen, da jeg ønsker at passe så godt på min hud som overhovedet muligt.

Det er ikke alle produkter jeg går på kompromis med, men har jeg mulighed for bare at skære lidt ned på brugen af parfume, parabener og alt den unødvendige kemi, så gør jeg gerne det og giver produkterne mig det samme resultat, så ser jeg ingen grund til ikke at tænke på, at skære ned på brugen af alle de unødvendige ingredienser.

 

Her er nogle af de solprodukter, som jeg har haft med i min rejsekuffert her til sommer – solcremen til ansigtet, som er fra Rudolph Care bruger jeg til dagligt, som min ansigtscreme 🙂

 

 

Ecooking sololie, uden parfume

 

Ønsker du at undgå parfume og unødvendig kemi i din solcreme? Så er her et godt råd fra mig, om at tag et ekstra kig på de forskellige certifikater, som produkterne ofte indholder. Jeg vælger ofte selv  produkter med mærket Astma-Allergi Danmark, Svanemærket og produkter uden parfume.

De forskellige mærker, giver mig en hvis tryghed og sikkerhed, så jeg ved at produkterne netop har gennemgået en masse tests for at overholde kravene.

 

Her finder du nogle af mine fortrukne mærker, når det kommer til solplejeprodukter:

Ecooking – bedste sololie & faktor 50 til ansigtet

Ecooking er et af mine fortrukne mærker, når det kommer til hudpleje – de har netop i år lanceret deres første solcreme serie, som kommer i flere forskellige former og solfaktor. Jeg har brugt SPF50 fra Ecooking, hver eneste dag på min ferie og når jeg har opholdt mig i solen. Jeg bruger den også hvis jeg træner udendørs og solen er fremme, da den netop er vandfast.

For mig er det enormt vigtigt at passe godt på huden i mit ansigt, da jeg frygter at skulle døje med pigmentpletter, som man jo er mere tilbøjelig til at få, når man er gravid 😉

 

Find alle produkter fra Ecooking her

 

 

 

Rudolph Care – ansigtscreme med SPF, uden kemi & parfume

Rudolph Care Sun, laver et stort udvalg af solcremer til både krop og ansigt. Jeg er blevet ret glad for ansigtscremen med SPF30 og bruger den faktisk som en del af min dagcreme, også selvom jeg ikke nødvendigvis skal ud og solbade.

For mig giver det en dejlig trykhed, at jeg har et beskyttende lag på hver dag, så jeg er forberedt, hvis solens stråler skulle bryde igennem 😉 I min tanske har jeg altid en solstift med enten SPF50 eller SPF30, så denne måde kan jeg nemt lige smørre de områder i ansigtet, som jeg ønsker at passe ekstra godt på.

 

Find alle Rudolph Care produkter her

 

 

 

Matas striber – Billige solprodukter uden parfume

Matas er altid et godt og sikkert sted, at gå ind og finde sine hudplejeprodukter. Det jeg synes er super fedt ved Matas Striber, er at priserne er til at forholde sig til og mange af deres produkter kommer også med de gode certifikater, som Astma allergi, svanemærket og uden parfume. Jeg har bla. deres solstift med SPF30, som er uden parfume og så er den vandfast. Jeg har brugt den meget ved poolen under min ferie, men også hvis vi er ude og man ønsker at friske solfaktoren op – her kan man nemlig nemt duppe stiften på huden, uden at ødelægge makeuppen.

 

Find Matas Striber her

 

 

 

Derma – billige solcremer & bedst i test

Derma er et af de mærker, som vi alle nok har kendt til længe. De har også de gode certifikater som man kan gå efter, hvis man ønsker at undgå parfume og uønsket kemi. Deres produkter er virkelig billige og man kan næsten altid finde gode tilbud, hvor de er sat yderligere ned. Jeg kan bla. varmt anbefale deres sololie SPF30, men jeg er også typen som elsker at smørre kroppen ind i sololie, når jeg soler 🙂

Derma laver også en fin solstift med SPF50, som ligger i den lidt billligere ende, hvis man ænsker at prøve det af og se om en solstift er noget for en.

 

Find alle produkter fra Derma her

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.