Kosttilskud

Min guide: Top 10 bedste kosttilskud

Som nogle af jer sikkert har lagt mærke til, er jeg ret vild med sundere alternativer. Mange af jer besøger […]

juli 2016

Sarah Posin

Som nogle af jer sikkert har lagt mærke til, er jeg ret vild med sundere alternativer. Mange af jer besøger mine indlæg med opskrifter, hvor jeg netop bruger disse “sundere” alternativer til at skabe disse lækre sundere opskrifter. Det behøver slet ikke være nogen hokus pokus at bage sundt – jeg har her i min guide samlet de kosttilskud som jeg bruger aller mest i min hverdag og i mine opskrifter! 🙂

Spring direkte til det du mangler – klik på en af menuerne herunder.

Kosttilskud – mine top 3

Der er 3 produkter indenfor kosttilskud jeg simpelthen ikke kan undvære. Disse 3 produkter har jeg samlet her. Flere af jer ved at jeg elsker at bage sundere alternativer, derfor har jeg valgt at tage sukkererstaning med da det kan bruges i mange forskellige sammenhænge! Vitaminer og superfoods er også en stor del af mine daglige tilskud – find min top 3 herunder!

Produkter

sukrin

Sukrin
Naturlig sødestof – perfekt til hverdag og bagværk! 

rr

Chia frø
Perfekt til morgenmad og bagværk!

fisk

Omega 3
Dagligt kosttilskud til hård, hud, led og muskler!

Proteinpulver

Protein har mange fordele og kan bruges til en hel del! Ofte bruger jeg proteinpulver efter en hård træning eller i proteinrige opskrifter. Jeg har helt klart nogle favoritter indenfor både smag og konsistens og dem har jeg samlet her – smid gerne en kommentar i bunden til hvilket proteinpulver du bedst kan lide…

Produkter

protein1

Bodylab 100% Whey
Proteinpulver i alle smagsvarianter 

pure

Bodylab ekstra pure
God kvalitet, indholder meget lidt fedt og laktose!

milk

Smagsneutral øko-proteinpulver
Ingen tilsætningsstoffer – perfekt til bagning og smoothies!

Før & under træning

Jeg har efterhånden testet en del forskellige produkter til både før og efter træning, dog har jeg nogle favoritter som jeg altid vender tilbage til. Både smagen og effekten af produktet er super vigtigt for mig, derfor har jeg valgt disse tre produkter. Hvilke produkter fortrækker du i forbindelse med træning?

Produkter

bcaa

BCAA
Under træning

pre

Pre-workout
Før træning

kof

Koffeinpiller
Før træning eller i løbet af dagen

Sundere alternativer

Som jeg har nævnt flere gange elsker jeg disse sundere alternativer. Jeg bruger dem heletiden, til hverdag og særlige anledninger. Jeg elsker at ekspermintere, så opskrifter bliver sundere og mindre kaloriefyldte. Ofte kan det være en smule uoverskuligt og dyrt at skulle ud og invistere i alle mulige fancy ingredienser, derfor har jeg smalet disse lækre ‘ready to bake’ pakker, som både er et sundere alternativ men også super hurtigt og nemt at lave og det bedste af det hele.. de smager himmelsk!

Produkter

Untitled-2

Lowcarb brødmix
Uden gluten og kun 1 kcal pr. skive

choko

Easis kagemix
Lækker svampet chokoladekage, uden tilsat sukker!

gg

Pandekage-mix
Hurtige, lækre og sundere pandekager, med ekstra protein!

Toppings

Jeg elsker toppings og der kan nærmest ikke komme for meget når vi snakker de her lækre toppings! Ofte fylder vi vores desserter og måltider med ekstra kalorier i form af de her kaloriefyldte toppings, heldigvis har vi mulighed for at vælge dem lidt mindre kaloriefyldte og helt uden tilsat sukker. Så er der ingen grund til ikke at bruge topping hver dag 🙂

Produkter

zero

Zero topping
Sukkerfri dessert topping

ketc

Tomat ketchup
Tomat ketchup, uden tilsat sukker!

prot

Proteinella
Chokolade smørepålæg – uden tilsat sukker

Sundere snacks

Snacks i løbet af dagen er ikke helt tosset! Jeg er personligt rigtig glad for kammerjunkerne og granola crunchen, da de passer perfekt i koldskål eller skyr og hvis jeg er på farten eller er en smule lækker sulten, hapser jeg en lækker proteinbar – Hvilke sundere snacks bruger du i din hverdag?

Produkter

kammerjunker

Isis kammerjunker
Ingen tilsat sukker! 

crunch

Protein crunch
Protein granola, uden tilsat sukker!

bar

Protein bar
Low carb bar, i lækre smags varianter!

Bageprodukter

Jeg elsker simpelthen at bage og især når man kan lave opskrifter der både smager lækkert, har en god konsistens, indholder færre kalorier og som er uden tilsat sukker! Her er 3 af de produkter jeg næsten altid bruger i mine opskrifter..

Produkter

ghj

Sukrin Gold
Kaloriefrit alternativ til rørsukker

ttt

Kokosmel
Øko fedtreduceret kokosmel

a

Mandelmel
Øko fedtreduceret mandelmel

Mine daglige tilskud

Det er en jungle af finde ud af hvilke kosttilskud man skal vælge og hvilke man har brug for? Jeg har skåret helt ned til benet og giver her mine 3 absolut favoritter indenfor kosttilskud! Disse 3 tilskud er altid nogle som indgår i min daglige rutine!

Produkter

ww

Purepharma – Omega 3
Til hud, hår og led

ww

Purepharma – Magnesium
Beroligende effekt og bedre restitution!

w

Mælkesyrebakterier 
Til bedre tarmflora 

Favorit mærker

Der findes mange lækre mærker på markedet og jeg har de seneste år prøvet utrolig meget forskelligt. Jeg har fundet frem til mine yndlings, som du kan funde lige herunder!

Produkter

easis

Easis
Lækre alternativer til den søde tand!

body

Bodylab
Alt til sundere bagværk!

pure

Purepharma
God kvalitet!

 

Hey! Ikke gå – hvilke produkter bruger du og hvad er dine erfaringer med kosttilskud? 🙂

Indholder affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.