Stil og Inspiration Træning Træningstips

Min løbesko anbefaling

Foråret kommer stille snigende, dagene bliver lysere og min løbelyst stiger i takt med, at vejret bliver bedre. Jeg elsker […]

marts 2020

Sarah Posin

Reklame links

Foråret kommer stille snigende, dagene bliver lysere og min løbelyst stiger i takt med, at vejret bliver bedre. Jeg elsker stadig at kombinere styrketræning, crossfit og løb, så jeg får lidt af det hele – både styrke og konditionstræning.

Når vejret er til det, fortrækker jeg ofte en løbetur i det fri og de dage, hvor vejret er trist, planlægger jeg en tur i fitnesscenteret, eller en WOD med pigerne i crossfitcenteret.

En del har kommenteret på mine løbesko, i mange af mine løbe-stories på instagram. Derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte dedikere et indlæg, så jeg kan uddybe lidt nærmere, omkring denne fantastiske løbesko..

Nike Zoom fly 3

Det er vigtigt for mig at nævne til en start, at indlægget her ikke er sponsoreret og jeg har købt skoen, for mine helt egne sparepenge

Modellen hedder Nike Zoom Fly 3 og er absolut den bedste løbesko jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den også til almindelig fitness, da den er genial, hvis man også vil løbe interval på løbebåndet.

Måske du har hørt om den meget omtalte løbesko, Nike ZoomX Vaporfly? som har været en meget omtalt løbesko, da den netop er testet til, at kunne forbedre flere løbetider.

Michelle Vesterby, som er professionel atlet har testet skoen og medvirket i et virkelig godt interview, som jeg synes du skal kigge på, hvis du står og er i tvivl om, hvilken løbesko du skal vælge. Du kan finde interviewet i linket her

Min anmeldelse af Nike Zoom Fly 3

Som jeg skrev tidligere er Nike Zoom Fly 3, absolut den bedste løbesko jeg har prøvet. Jeg kan tydeligt mærke en forskel på mine løbeture, når jeg bevæger mig ud i den her løbesko.

Da jeg første gang testede løbeskoen, var min løbetid bedre end hvad den førhen havde været. Jeg vidste ikke helt om det bare var mig, som gav den en ekstra skalle, eller om det reelt var skoen, som bare var ekstrem god.

Noget tid efter, blev skoen ret omtalt, grundet den specielle teknologi som ligger i skoen – en teknologi som faktisk har været oppe og vende, om man overhovedet må bruge den, da nogen mener det kan være snyd.

Hvorfor løber man hurtigere i Nike Zoom Fly 3?

Nike ZoomX Vaporfly og Nike Zoom Fly 3 har den samme teknologi – en kulfibersål gemt i skummet, som er det der får en fjedrende og lynhurtig fornemmelse når man laver sit afsæt.

I linket her, kan du læse meget mere om teknologien, hvis du vil nørde lidt mere i detaljerne 😉

Hvor kan jeg finde Nike Zoom fly løbesko på tilbud?

Når det kommer til online shopping, kigger vi altid efter de billigste priser på nettet. Jeg har samlet en liste her, hvor du kan finde løbeskoen Nike Zoom Fly billigst på nettet. Skoen fåes i flere farver, både til mænd og kvinder. Tag et kig her..

Nike Zoom fly 3 løbesko til kvinder:

Nike Zoom fly 3 løbesko til mænd:

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.