Beauty Skønhedstips

Min morgenrutine..

Godmorgen! ☺️ Indlægget her vil omhandle lidt om min morgenrutine og hvordan jeg får livet som selvstændig til at hænge […]

oktober 2018

Sarah Posin

Godmorgen! ☺️ Indlægget her vil omhandle lidt om min morgenrutine og hvordan jeg får livet som selvstændig til at hænge sammen. Jeg vil også komme ind på nogle af de produkter, som jeg bruger om morgnen, da der faktisk er lidt forskel på hvad jeg bruger morgen og aften.

Hvis i har interesse for det, vil jeg selvfølgelig også gerne tage jer en tur med på min aftenrutine, hvor jeg bla. har fået mig den nye rensebørste, som jeg også tidligere har delt i et indlæg, hvor jeg tester produktet i en video..

 

LÆS OGSÅ: Gå væk uren hud og synlige porer 

 

Hvordan jeg tilrettelægger min arbejdsdag..

Som regel har jeg aftenen forinden noteret ned, hvilke ting jeg skal lave den kommende dag – på den måde får jeg den bedste start på dagen og jeg ved netop hvad jeg skal give mig i kast med, for at holde overblikket og nå de ting jeg skal. Derudover elsker jeg også to do lister, hvor jeg kan se og krydse af, når arbejdsområder er færdiggjort. Det giver en rigtig dejlig og lettende følelse.

Jeg har kontor hjemme, så af og til skal man virkelig holde tungen lige i munden, for ikke at komme ud i alle mulige overspringshandlinger 😀 Af og til kan jeg også godt lide at rykke mit hjemmekontor ud et sted i byen, på en hyggelig café eller park hvis vejret er til det. På den måde kan jeg få lidt nye indtryk og hermed kommer man ikke ud i de her hjemmelige overspringshandlinger, som hurtigt kan opstå, når man sidder hjemme.

Derfor er det også vigtigt, at  jeg forinden har planlagt hvad jeg skal og forberedt billeder, hvis det såvel er et indlæg eller video jeg skal sidde og rode med. Jeg pendler en del frem og tilbage til københavn, så her er det også vigtigt, at jeg på forhånd har planlagt mine arbejdsopgaver.

Som selvstændig er der alle mulige arbejdsområder, som ikke blot gælder om at skrive indlæg her til bloggen – men der er alverden administrative opgaver, tekniske ting på platformen osv. det er næsten svært at forklare, da det indebære alle mulige forskellige arbejdsområder.

 

Min morgenrutine..

Jeg starter altid min morgen ud med en stor kop kaffe og morgenmad. Det er meget forskelligt fra person til person, men morgenmad er  virkelig noget jeg ikke kan undvære. Jeg er altid skrub sulten når jeg står op!

Med min kaffekop placeret på toiletvasken, går jeg i krig med den store krigsmaling. Ej måske ikke helt. Jeg har faktiske nogle faste produkter, som jeg har brugt i flere år og som jeg simpelthen ikke kan undvære – det er også nogle af dem, som i kan finde her

 

Youngblood mineral foundation | Pudder kvast

 Mascara | brown gel | blyant til bryn

 

Min Youngblood mineral foundation og Loreal Mega Volume mascara er nok nogle af de ting, som jeg har haft i flest år. De produkter kan jeg simpelthen ikke undvære og jeg ved næsten ikke hvad jeg skal gøre, hvis de en dag bliver taget ud af sortiment!

I forbindelse med min blog, får jeg mulighed for at teste en masse forskellige produkter og det er virkelig fedt! Den seneste tid har jeg anvendt ansigtprodukterne fra Ole Henriksen, som jeg også delte i mit tidligere indlæg her.

 

Ole Henriksen Truth serum | Ole Henriksen Truth dagcreme

 

For mig er det vigtigt, at jeg tester produkterne i et stykke tid, inden jeg kan sige min ærlige mening. Jeg har nu brugt dem i godt og vel en måneds tid og er meget glad for dem. Jeg havde i forvejen hørt rigtig godt om Ole henriksen’s produkt serie, men kan nu af egen erfaring sige, at jeg synes de er rigtig lækre. Den serie jeg bruger hedder ‘Truth’ og indebærer en serum som bruges under dagcremen, som er en fugtgivende dagcreme med solfaktor 15.

For mig fungerer de to produkter rigtig godt og min hud føles rigtig lækker, blød og fugtet. Jeg elsker at forkæle min hud med gode produkter og den følelse det giver mig, synes jeg er alle pengene værd!

 

 

Nu hvor vi er inde på produkter fra Ole Henriksen, så bruger jeg også nogle af hans produkter om aftenen, men det tænker jeg at komme ind på, i et andet indlæg 😉

Har i nogle spørgsmål til produkterne eller noget i ligger inde med, så er i hjertelig velkommen til at skrive en kommentar. Hvis du såvel ligger inde med nogle produkter, som du selv er ret forelsket i, så smider du også bare en kommentar. Knus!

 

Serum og fugtgivende ansigtcreme..

Truth Serum Collagen Booster – denne bruger jeg under min dagcreme

Truth Revealed Super Creme – en lækker fugtgivende ansigtcreme, med solfaktor 15

 

 

LÆS OGSÅ: Fine hårspænder med flotte sten

 

 

Hvilket make up bruger jeg..

Young blood mineral foundation – Absolut den BEDSTE mineral foundation jeg har prøvet! Den ligger sig så pænt og naturligt ind i huden og holder hele dagen. Den egner sig endda rigtig godt til sport og så holder en bøtte for mig, i over 1 år.

Øjenbryns blyant – Jeg bruger altid en blyant til at tegne min form på brynet op. Jeg giver brynet en lille smule kant og med den lille børste, som sidder på enden af blyanten, kan man tvære farven pænt og naturligt ud i brynet.

Øjenbryn gele – En bryn gele er virkelig genialt, hvis du gerne vil sætte dine øjenbryn pænt og hvis de skal holde formen hele dagen. Jeg er blevet ret glad for Revitalash brown gel, da den også giver brynet en lille smule farve – og selvom produktet ligger i den dyre ende, så har jeg haft min i snart to år og den er stadig fyldt!

L’oreal paris, mega volume mascara – Absolut den bedste mascara jeg har haft! Selvom jeg træner eller i nogle tilfælde kommer til at sove med den på, så holder den sig bare rigtig godt. Jeg hader mascara som klumper eller smuldre i løbet af dagen, men denne her får mine vipper til at blive rigtig fine og buet, med et godt hold. Det er åbenbart ret individuelt, hvordan man fortrækker sin mascara, men den her falder lige i min smag og jeg har nok brugt den i snart 6 år Så ja.. jeg er ret vild med den!

 

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du de rigtige produkter til din hudtype

 

 

Hvad bruger jeg til mit hår..

Madison hårbørste – den her er ret ny i mit kosmetikskab. Jeg har egentlig været ret glad for Tangle Teezer hårbørsten i en lang periode, men blev præsenteret for den her lækre børste, med natur hår af vildsvin. Det er en efterligning af den ret dyre og populære hårbørste fra Madison Pearson, men nu har jeg prøvet de to hårbørster sammenlignet med hinanden og de er næsten helt identiske. Det eneste som er til forskel, er egentlig prisen.

Ghd Hårtørrer Mit hår tager en evighed at tørre. Jeg sørger oftes for at lade mit hår lufttørre, da jeg tænker det er sundest og skåner håret mest. Men har jeg travlt og skal jeg style mit hår, så bruger jeg min hårtørrer fra Ghd. Den tørrer ret effektivt og så er den jo også ret flot! 😀

Heat project spray De kloge hoveder siger jo, at man skal beskytte håret under føntørring og styling, så jeg forsøger at huske, at bruge heat project spray. Nogle gange bruger jeg den også selvom jeg ikke er i kontakt med varme, da jeg synes duften er ret lækker 😛

Ghd Glattejern Selvom det hedder et glattejern eller fladjern så er det faktisk sjælden at jeg som sådan flader mit hår. Jeg bruger det oftest til at give håret lidt fylde og krøl. Jeg har faktisk i tidernes morgen, lavet en lille video, hvor du kan se hvordan jeg laver krøller i mit hår, med glattejern. Den kan du se i linket her 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.